fbpx

Amsterdam game studio's

5 tips om de juiste te kiezen

Op zoek naar een game ontwikkelaar? Dan bent u op de goede plek in Amsterdam. Game studios zijn er namelijk volop in onze hoofdstad. U kunt dus in zee met een lokale partner. Wel zo fijn! Toch brengt dit grote aanbod ook een uitdaging met zich mee. Want die ene juiste partner vinden is zo nog best lastig. Wanhoop niet, dit artikel helpt u op de juiste weg. Lees dus snel verder!

Selecteer slim dankzij deze tips voor de juiste partner

Hulp bij keuzestress

 1. Check de reputatie en de ervaring
 2. Check de dienstverlening
 3. Check de levertijd
 4. Check de kosten
 5. Check de aanpak
Amsterdam game studios

Tips uitgediept

Een goede reputatie en de juiste ervaring

Check allereerst of uw beoogde partner de juiste ervaring heeft. Wilt u bijvoorbeeld een game app laten maken voor uw bedrijf? Wel zo fijn als de ontwikkelaar dit eerder deed. Want een leuke en innovatieve game maken is zeker geen kinderspel. Dit vraagt om een uitgebreide specialistische kennis. Dus hoe meer ervaring, hoe beter het eindresultaat. Kijk ook of de ontwikkelaar een goede reputatie heeft. Tegenwoordig gaat dat supermakkelijk online.

Een partner die past bij uw verwachtingen

Check ook het dienstenpakket van de ontwikkelaar. Past dat bij uw eisen en verwachtingen? Krijgt u support bij problemen? En hoe zit het met beveiligingsupdates? Ander belangrijk punt: de levertijd. U hebt waarschijnlijk een planning. Wel zo handig als de ontwikkelaar uw game binnen de gestelde deadline oplevert.

Goedkoop is duurkoop

Vraag om duidelijke tarieven en een gespecificeerde offerte. Bedenk ook: een goed werkende game kost geld. Natuurlijk hoeft u niet automatisch de duurste game studio te kiezen. Valt een offerte van een developer een stuk lager uit dan van andere bedrijven? Da’s een goede reden om wantrouwig te zijn. Ook in de game industrie geldt dat goedkoop vaak duurkoop is.

Een uitgebreide en gefaseerde aanpak

Game ontwikkeling is een complex proces. Dit vraagt om een goed doordachte en stapsgewijze aanpak. Ga daarom alleen in zee met een game studio die zo’n uitgekiend ontwikkelplan op tafel legt. En die u bovendien bij elke stap betrekt. Zo weet u precies wat er gebeurt. Gaat er iets niet naar wens? Dan stuurt u bovendien makkelijk bij.

En zo ziet zo’n aanpak eruit

Weten hoe zo’n plan eruit ziet? Ongeveer als volgt:

 • Idee bespreken en concept ontwikkelen
 • Concept verfijnen zodat u er meer voordeel uithaalt
 • Design voor uw game kiezen
 • Objecten, animatie en achtergrond van uw game creëren
 • Alle elementen integreren
 • Kwaliteitscontrole en testen
 • Lancering van de game

APPelit: dé specialist in game ontwikkeling

Geen tijd voor ’n uitgebreide speurtocht naar de juiste partner? Kies dan voor APPelit, uw strategische partner voor game ontwikkeling in Amsterdam. Met ons kantoor aan de Herengracht zitten we altijd bij u in de buurt. Bovendien hebben wij een jarenlange ervaring op dit gebied. Van het openbaar ministerie tot scholen en het bedrijfsleven, wij ontwikkelden al een breed scala aan games. Check onze portfolio voor alle succesverhalen.

blockchain app ontwikkelen

In Amsterdam game studio’s nodig?

Check APPelit: vrijblijvend en zonder risico

Zoekt u in Amsterdam naar game studio’s? Zoek niet verder, want APPelit helpt u graag. Van ons krijgt u een effectieve game waarmee u uw doelen haalt. Zo vergroot u het succes van uw organisatie. Laat u hieronder uw gegevens achter? Dan krijgt u van ons een gratis workshop ter waarde van 1200 euro. Tijdens deze workshop onderzoeken we hoe u een game het best inzet voor uw bedrijf. Ander pluspunt: u komt er meteen achter of onze werkwijze u bevalt. Helemaal vrijblijvend en zonder risico.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten