fbpx

Amsterdam game studio's

5 tips om de juiste te kiezen

Op zoek naar een game ontwikkelaar? Dan bent u op de goede plek in Amsterdam. Game studios zijn er namelijk volop in onze hoofdstad. U kunt dus in zee met een lokale partner. Wel zo fijn! Toch brengt dit grote aanbod ook een uitdaging met zich mee. Want die ene juiste partner vinden is zo nog best lastig. Wanhoop niet, dit artikel helpt u op de juiste weg. Lees dus snel verder!

Selecteer slim dankzij deze tips voor de juiste partner

Hulp bij keuzestress

 1. Check de reputatie en de ervaring
 2. Check de dienstverlening
 3. Check de levertijd
 4. Check de kosten
 5. Check de aanpak
Amsterdam game studios

Tips uitgediept

Een goede reputatie en de juiste ervaring

Check allereerst of uw beoogde partner de juiste ervaring heeft. Wilt u bijvoorbeeld een game app laten maken voor uw bedrijf? Wel zo fijn als de ontwikkelaar dit eerder deed. Want een leuke en innovatieve game maken is zeker geen kinderspel. Dit vraagt om een uitgebreide specialistische kennis. Dus hoe meer ervaring, hoe beter het eindresultaat. Kijk ook of de ontwikkelaar een goede reputatie heeft. Tegenwoordig gaat dat supermakkelijk online.

Een partner die past bij uw verwachtingen

Check ook het dienstenpakket van de ontwikkelaar. Past dat bij uw eisen en verwachtingen? Krijgt u support bij problemen? En hoe zit het met beveiligingsupdates? Ander belangrijk punt: de levertijd. U hebt waarschijnlijk een planning. Wel zo handig als de ontwikkelaar uw game binnen de gestelde deadline oplevert.

Goedkoop is duurkoop

Vraag om duidelijke tarieven en een gespecificeerde offerte. Bedenk ook: een goed werkende game kost geld. Natuurlijk hoeft u niet automatisch de duurste game studio te kiezen. Valt een offerte van een developer een stuk lager uit dan van andere bedrijven? Da’s een goede reden om wantrouwig te zijn. Ook in de game industrie geldt dat goedkoop vaak duurkoop is.

Een uitgebreide en gefaseerde aanpak

Game ontwikkeling is een complex proces. Dit vraagt om een goed doordachte en stapsgewijze aanpak. Ga daarom alleen in zee met een game studio die zo’n uitgekiend ontwikkelplan op tafel legt. En die u bovendien bij elke stap betrekt. Zo weet u precies wat er gebeurt. Gaat er iets niet naar wens? Dan stuurt u bovendien makkelijk bij.

En zo ziet zo’n aanpak eruit

Weten hoe zo’n plan eruit ziet? Ongeveer als volgt:

 • Idee bespreken en concept ontwikkelen
 • Concept verfijnen zodat u er meer voordeel uithaalt
 • Design voor uw game kiezen
 • Objecten, animatie en achtergrond van uw game creëren
 • Alle elementen integreren
 • Kwaliteitscontrole en testen
 • Lancering van de game

APPelit: dé specialist in game ontwikkeling

Geen tijd voor ’n uitgebreide speurtocht naar de juiste partner? Kies dan voor APPelit, uw strategische partner voor game ontwikkeling in Amsterdam. Met ons kantoor aan de Herengracht zitten we altijd bij u in de buurt. Bovendien hebben wij een jarenlange ervaring op dit gebied. Van het openbaar ministerie tot scholen en het bedrijfsleven, wij ontwikkelden al een breed scala aan games. Check onze portfolio voor alle succesverhalen.

blockchain app ontwikkelen

In Amsterdam game studio’s nodig?

Check APPelit: vrijblijvend en zonder risico

Zoekt u in Amsterdam naar game studio’s? Zoek niet verder, want APPelit helpt u graag. Van ons krijgt u een effectieve game waarmee u uw doelen haalt. Zo vergroot u het succes van uw organisatie. Laat u hieronder uw gegevens achter? Dan krijgt u van ons een gratis workshop ter waarde van 1200 euro. Tijdens deze workshop onderzoeken we hoe u een game het best inzet voor uw bedrijf. Ander pluspunt: u komt er meteen achter of onze werkwijze u bevalt. Helemaal vrijblijvend en zonder risico.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten