fbpx

Remote Unity developer

Virtual reality in optima forma

Unity is wereldwijd het meest toonaangevende platform voor virtual reality, augmented reality en mixed reality. Wilt u uw eigen VR of AR game laten ontwikkelen? Schakel een remote Unity developer in! Hij of zij levert op afstand – en mét afstand – de beste game op!

Onafhankelijke game engine

Meer over Unity

Unity is een platformonafhankelijke game engine die game-ontwikkeling op meer dan 25 verschillende platforms ondersteunt. Unity werkt dus overal op: van gewone pc of Mac tot Windows Phone, iOS en Android-besturingen op telefoons en tablets. Wilt u games in 3D bouwen of aan de slag met 360 graden video’s? Dan is Unity het aangewezen platform!

unity developer

Waarom een eigen game?

Remote Unity developer zorgt voor digitale positionering

Waarom een eigen game?

Wellicht denkt u bij de termen gamen en virtual reality (VR) vooral aan entertainment. Maar dat is niet terecht. Want wist u dat virtual reality games vandaag de dag steeds breder worden toegepast? Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen.

Zakelijke toepassingen

VR ziet u bijvoorbeeld steeds vaker op beurzen en evenementen. Maar denk ook eens aan een aannemer of makelaar die alvast laat zien hoe een ruimte er na de verbouwing uitziet bijvoorbeeld. Of aan een fabriek die klanten een virtuele rondleiding geeft zonder dat het bedrijfsproces in gevaar komt. Een andere succesvolle toepassing is serious gaming in de zorg.

De voordelen van games

Games worden daarnaast steeds vaker ingezet om medewerkers nieuwe kennis bij te brengen of om nieuwe medewerkers snel wegwijs te maken. TNO heeft onderzoek gedaan naar het gebruik van game-apps voor educatiedoeleinden en concludeerde dat het deelnemers van dergelijke apps:

 • met meer plezier leren
 • meer gemotiveerd zijn om te leren
 • de kennis beter onthouden
 • de kennis beter weten toe te passen

Zelf doen of uitbesteden?

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan met Unity. Daarvoor moet u echter wel de programmeertaal C# beheersen. Wilt u ook virtual reality gebruiken in uw game? Dan komt er nog veel meer programmeerkennis en –ervaring bij kijken. U moet dan bijvoorbeeld nog meer kaas gegeten hebben van object oriented programming.

Op zoek naar de juiste ontwikkelaar

De kans dat u zelf voldoende kennis van Unity in huis hebt, is klein. Dus is het zaak om op zoek te gaan naar een goede Unity developer. APPelit, strategisch partner in game-ontwikkeling, heeft deze ontwikkelaars in huis. En dankzij onze bewezen succesaanpak weet u zeker dat uw game er niet alleen fantastisch uitziet, maar dat deze ook bijdraagt aan het realiseren van uw strategische doelen.

Doelen vaststellen

Om precies vast te stellen wat die strategische doelen zijn, houden we eerst twee brainstormsessies: een bridgesessie en een jumpsessie. Daarin bekijken we samen wat de investering in uw game u oplevert. U weet dus vooraf precies wat de kosten en de opbrengsten zullen zijn.

Op afstand – de voordelen

U kunt bij ons ook kiezen voor remote ontwikkelaars. Zij werken op afstand mee de ontwikkeling van uw Unity game. Dit brengt enkele belangrijke voordelen met zich mee:

 • U bent flexibel in de mankracht die u inzet.
 • U heeft zelf niet alle specialismen en programmeertalen in huis, wij hebben dat wel.
 • APPelit verzorgt ook de aansturing voor u, zodat u zelf uw handen vrij hebt voor uw eigen werkzaamheden.
 • Onze mensen inhuren op projectbasis is soms tot wel 50 procent goedkoper zijn dan inhuur op basis van fixed uren.
VR

Snel aan de slag? Schakel onze remote Unity developer in!

Ontdek vrijblijvend meer over uw kansen

Heeft u uw game liever vandaag dan morgen in handen? De remote Unity developers van APPelit zijn snel beschikbaar! In een persoonlijk kennismakingsgesprek vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. Laat u even uw gegevens achter? Dan hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten