fbpx

Game app development company Dubai

Groeien door te gamen

Ambities voor een eigen game? Laat u begeleiden door een goede game app development company. In Dubai heeft u ruime keuze. Maar kiest u voor de mooiste game of liever voor het beste resultaat?

Waarom een eigen game app?

Voor extern of intern gebruik

Hebt u een briljant idee voor een eigen game en wilt u dat idee snel laten uitwerken tot een app? Dan is de achterliggende techniek, een goed doordacht design en een uitgebreide marketingcampagne van het grootste belang. Maar niet alle game apps worden ontwikkeld voor het grote publiek. Steeds meer bedrijven ontwikkelen game apps namelijk voor intern gebruik.

Game app development company dubai

Stel doelen op

Game app development company Dubai APPelit helpt u daarbij

Veelvoorkomende doelen

De meeste van die bedrijven hebben een vrij concreet doel voor ogen. Zij willen de game bijvoorbeeld inzetten voor:

 • Het aanleren van nieuwe werkwijzen
 • Het veilig oefenen in de praktijk, zónder de risico’s van de échte praktijk
 • Het beter laten ‘landen’ van nieuwe kennis
 • Het ontdekken van talenten bij het rekruteren van nieuwe medewerkers
 • Het bereiken van een cultuuromslag, bijvoorbeeld bij een fusie

Waarom via een game?

Bovenstaande doelen zijn allemaal ook haalbaar zonder een game. Maar wist u dat leren via games (ook wel ‘serious gaming’ genoemd) enkele belangrijke voordelen heeft? TNO heeft dit onderzocht. Zo blijkt dat medewerkers het leuker vinden om te leren via een game en dat de informatie beter blijft hangen.

Dankzij de opzet van de meeste games – waarbij je wordt beloond als het goed gaat – leren mensen ongemerkt ook langer. Zonder dat ze saaie kost hoeven door te worstelen!

Niet (alleen) voor de lol

Op de websites van gamebedrijven ziet u mooie voorbeelden van geweldige game apps staan. Natuurlijk, een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk design is heel belangrijk. Maar u laat zo’n game natuurlijk niet alleen voor de lol ontwikkelen. Hou daarom uw doel goed voor ogen en … denk vérder aan een verdienmodel.

Vraag naar het verdienmodel

Kunnen deze bedrijven u ook meer vertellen over de strategische doelen die klanten met hun app bereikt hebben (of juist niet)? En wat het verdienmodel is geweest? Dat zou het belangrijkste uitgangspunt moeten zijn bij elk project.

Gedegen voorbereiding

Voor het vaststellen van die doelen en het verdienmodel, is een gedegen voorbereiding essentieel. Daarom houdt APPelit, strategische partner in game app development, altijd diverse brainstormsessies. Hierin stellen we vast waar u nu staat met uw organisatie, waar u naartoe wilt en welke rol een game app daarin kan spelen.

Vaste stappen naar succes

Ook bij de rest van het traject hanteren wij een duidelijk ontwikkelplan. Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is. Ook de uiteindelijke oplevering gaat in fasen.

Ons stappenplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

Maak gebruik van de gratis workshop!

Wilt u, voordat u met een game ontwikkelaar in zee gaat, meer weten over de kansen voor uw eigen game app? Dat begrijpen wij heel goed! Wij bieden u dan ook een gratis workshop aan, waarin we de potentie van uw idee uitgebreid onderzoeken. Ook uw branche, uw markt en de bestaande technische voorzieningen binnen uw organisatie betrekken we hierbij. Pas na de workshop beslist u of u met ons in zee wilt.

Game Design AI

Zoekt u een game app development company in Dubai?

Laten we snel kennismaken!

Een eigen game app? Laat u begeleiden door APPelit, de beste game app development company! In Dubai zit een van onze kantoren, dus een persoonlijk kennismakingsgesprek is eenvoudig te plannen. Laat u hieronder weten hoe we u kunnen bereiken? Dan hoort u snel van ons!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten