fbpx

Financiering 💸

Soms is alleen een goed idee (net) niet voldoende

  Financiering voor uw app/software

  Hebt u een goed idee voor sofware of applicaties? En zoekt u naar middelen om dit uit te voeren? Bij APPelit hebben we een netwerk van investeerders; zij staan open voor goede ideeën. Als u onderstaande vragen beantwoordt, zoeken wij een partij voor u die de financiering regelt.

  Voeg scans toe

  Voor een compleet overzicht is het belangrijk dat u alle informatie digitaal aan ons stuurt; scan dus gevraagde papieren en voeg die op de juiste plekken toe. Vul verder alles in, óók als u bepaalde informatie al eerder aan ons doorgaf; het is belangrijk dat u het hier dan opnieuw vermeldt, zodat we alles bij elkaar hebben wat financiers van u en uw software/app willen weten.

  Wat als er iets mist?

  Bepaalde vragen gelden mogelijk niet voor u. Of sommige informatie hebt u simpelweg niet. Neem hiervoor vooral contact met ons op; we stemmen dan samen af hoe we hiermee omgaan.

  En hoe dan verder?

  Zodra we uw informatie compleet hebben, stellen we de financieringsvraag op en leggen we die voor in ons netwerk. U betaalt hiervoor een eenmalige vergoeding; de hoogte hiervan hangt af van wat u precies nodig hebt en de eerste kosten die wij maken. De vergoeding is voor ons ook een signaal dat u serieus bent met uw plannen.

  Vul hier de antwoorden & gegevens in:

  Ik ben:

  Hoe hebt u ons gevonden?


  Hebt u bestanden die u met ons
  wilt delen? Doe dit dan via
  onze WeTransfer-pagina

  Bestanden uploaden

   

  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader