fbpx

Financiering 💸

Soms is alleen een goed idee (net) niet voldoende

  Financiering voor uw app/software

  Hebt u een goed idee voor sofware of applicaties? En zoekt u naar middelen om dit uit te voeren? Bij APPelit hebben we een netwerk van investeerders; zij staan open voor goede ideeën. Als u onderstaande vragen beantwoordt, zoeken wij een partij voor u die de financiering regelt.

  Voeg scans toe

  Voor een compleet overzicht is het belangrijk dat u alle informatie digitaal aan ons stuurt; scan dus gevraagde papieren en voeg die op de juiste plekken toe. Vul verder alles in, óók als u bepaalde informatie al eerder aan ons doorgaf; het is belangrijk dat u het hier dan opnieuw vermeldt, zodat we alles bij elkaar hebben wat financiers van u en uw software/app willen weten.

  Wat als er iets mist?

  Bepaalde vragen gelden mogelijk niet voor u. Of sommige informatie hebt u simpelweg niet. Neem hiervoor vooral contact met ons op; we stemmen dan samen af hoe we hiermee omgaan.

  En hoe dan verder?

  Zodra we uw informatie compleet hebben, stellen we de financieringsvraag op en leggen we die voor in ons netwerk. U betaalt hiervoor een eenmalige vergoeding; de hoogte hiervan hangt af van wat u precies nodig hebt en de eerste kosten die wij maken. De vergoeding is voor ons ook een signaal dat u serieus bent met uw plannen.

  Vul hier de antwoorden & gegevens in:

  Ik ben:

  Hoe hebt u ons gevonden?


  Hebt u bestanden die u met ons
  wilt delen? Doe dit dan via
  onze WeTransfer-pagina

  Bestanden uploaden

  &nbsp

  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten