fbpx

Financiering 💸

Soms is alleen een goed idee (net) niet voldoende

  Financiering voor uw app/software

  Hebt u een goed idee voor sofware of applicaties? En zoekt u naar middelen om dit uit te voeren? Bij APPelit hebben we een netwerk van investeerders; zij staan open voor goede ideeën. Als u onderstaande vragen beantwoordt, zoeken wij een partij voor u die de financiering regelt.

  Voeg scans toe

  Voor een compleet overzicht is het belangrijk dat u alle informatie digitaal aan ons stuurt; scan dus gevraagde papieren en voeg die op de juiste plekken toe. Vul verder alles in, óók als u bepaalde informatie al eerder aan ons doorgaf; het is belangrijk dat u het hier dan opnieuw vermeldt, zodat we alles bij elkaar hebben wat financiers van u en uw software/app willen weten.

  Wat als er iets mist?

  Bepaalde vragen gelden mogelijk niet voor u. Of sommige informatie hebt u simpelweg niet. Neem hiervoor vooral contact met ons op; we stemmen dan samen af hoe we hiermee omgaan.

  En hoe dan verder?

  Zodra we uw informatie compleet hebben, stellen we de financieringsvraag op en leggen we die voor in ons netwerk. U betaalt hiervoor een eenmalige vergoeding; de hoogte hiervan hangt af van wat u precies nodig hebt en de eerste kosten die wij maken. De vergoeding is voor ons ook een signaal dat u serieus bent met uw plannen.

  Vul hier de antwoorden & gegevens in:

  Ik ben:

  Hoe hebt u ons gevonden?


  Hebt u bestanden die u met ons
  wilt delen? Doe dit dan via
  onze WeTransfer-pagina

  Bestanden uploaden

  &nbsp

  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten