fbpx

Financiering 💸

Soms is alleen een goed idee (net) niet voldoende

  Financiering voor uw app/software

  Hebt u een goed idee voor sofware of applicaties? En zoekt u naar middelen om dit uit te voeren? Bij APPelit hebben we een netwerk van investeerders; zij staan open voor goede ideeën. Als u onderstaande vragen beantwoordt, zoeken wij een partij voor u die de financiering regelt.

  Voeg scans toe

  Voor een compleet overzicht is het belangrijk dat u alle informatie digitaal aan ons stuurt; scan dus gevraagde papieren en voeg die op de juiste plekken toe. Vul verder alles in, óók als u bepaalde informatie al eerder aan ons doorgaf; het is belangrijk dat u het hier dan opnieuw vermeldt, zodat we alles bij elkaar hebben wat financiers van u en uw software/app willen weten.

  Wat als er iets mist?

  Bepaalde vragen gelden mogelijk niet voor u. Of sommige informatie hebt u simpelweg niet. Neem hiervoor vooral contact met ons op; we stemmen dan samen af hoe we hiermee omgaan.

  En hoe dan verder?

  Zodra we uw informatie compleet hebben, stellen we de financieringsvraag op en leggen we die voor in ons netwerk. U betaalt hiervoor een eenmalige vergoeding; de hoogte hiervan hangt af van wat u precies nodig hebt en de eerste kosten die wij maken. De vergoeding is voor ons ook een signaal dat u serieus bent met uw plannen.

  Vul hier de antwoorden & gegevens in:

  Ik ben:

  Hoe hebt u ons gevonden?


  Hebt u bestanden die u met ons
  wilt delen? Doe dit dan via
  onze WeTransfer-pagina

  Bestanden uploaden

   

  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten