fbpx
GRATIS GROEISCANDartMAAK UW DROMEN WAAR

Financieringsaanvraag

Vraag gratis en vrijblijvend een financieringsaanvraag bij APPelit aan voor uw applicatie of softwarewens.
U krijgt dan binnen 24 uur reactie.

Financiering voor uw app/software

Hebt u een goed idee voor sofware of applicaties? En zoekt u naar middelen om dit uit te voeren? Bij APPelit hebben we een netwerk van investeerders; zij staan open voor goede ideeën. Als u onderstaande vragen beantwoordt, zoeken wij een partij voor u die de financiering regelt.

Voeg scans toe

Voor een compleet overzicht is het belangrijk dat u alle informatie digitaal aan ons stuurt; scan dus gevraagde papieren en voeg die op de juiste plekken toe. Vul verder alles in, óók als u bepaalde informatie al eerder aan ons doorgaf; het is belangrijk dat u het hier dan opnieuw vermeldt, zodat we alles bij elkaar hebben wat financiers van u en uw software/app willen weten.

Wat als er iets mist?

Bepaalde vragen gelden mogelijk niet voor u. Of sommige informatie hebt u simpelweg niet. Neem hiervoor vooral contact met ons op; we stemmen dan samen af hoe we hiermee omgaan.

En hoe dan verder?

Zodra we uw informatie compleet hebben, stellen we de financieringsvraag op en leggen we die voor in ons netwerk. U betaalt hiervoor een eenmalige vergoeding; de hoogte hiervan hangt af van wat u precies nodig hebt en de eerste kosten die wij maken. De vergoeding is voor ons ook een signaal dat u serieus bent met uw plannen.

Vul hier de antwoorden & gegevens in

Ik ben:

 

Na onderzoek te doen kwam ik uit bij Johannes van APPelit, de vragen die ik stelden werden uitgebreid beantwoord. Hele fijne service! Ik zou zeker weer contact met hen opzoeken, aanrader!
Suzanne van Beek
Suzanne van Beek
12:01 20 Dec 21
Super fijn bedrijf om mee samen te werken. Hebben een mooie App voor ons gebouwd. Bij vragen goed bereikbaar en erg behulpzaam!
Helma Krijgsman
Helma Krijgsman
14:05 19 Nov 21
Guylian van der Linde
Guylian van der Linde
08:29 03 Nov 21
APPelit heeft laten zien dat ze veel kennis en veel ervaring heeft met het bouwen van heel praktisch toepasbare applicaties. Daarnaast hebben ze veel geduld met mensen die géén verstand van ICT hebben :-)
Karel Koppens
Karel Koppens
11:00 21 Oct 21
APPelit heeft een zeer fijne app voor onze iPads ontwikkelt die we dagelijks gebruiken tijdens onze teambuildingsevents. APPelit nam alle tijd om de vraag eerst goed te inventariseren. Tijdens het ontwikkelen en bouwen was het contact zeer prettig en de terugkoppeling echt enorm snel! Erg goed bereikbaar. Een prettige partij om in te schakelen.
Stefan Vogel
Stefan Vogel
10:47 15 Oct 21