fbpx

ERP ontwikkelen, waarom eigenlijk?

Voor alle bedrijven: van eenpitter tot multinational

Een ERP ontwikkelen heeft veel voordelen. U maakt het uw medewerkers op veel gebieden dan een stuk makkelijker. En wie wil dat nou niet? Op deze pagina leest u hoe ú profiteert als u een eigen ERP systeem laat maken. Goed om daarbij te weten: dit geldt zowel voor multinationals en grote ondernemingen met meerdere afdelingen als voor mkb’ers en zzp’ers.

Wat is ERP ook al weer?

Eén systeem voor iedereen

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. En dat zegt precies wat u met een ERP pakket doet: de resources van uw bedrijf plannen. Een ERP pakket vormt een complete oplossing voor uw hele bedrijf. Alle afdelingen gebruiken dan dus nog maar 1 softwarepakket. Of het nu gaat om logistiek, productieprocessen, personeel, magazijn of administratie. Iedereen werkt in dezelfde software en met dezelfde data.

ERP ontwikkelen

Waarom ERP bouwen?

APPelit is een strategische partner op het gebied van ERP ontwikkelen. Als geen ander weten wij waarom een ERP maken voor veel bedrijven goed werkt. Een greep uit de pluspunten:

Beter overzicht: Al uw programma’s staan in 1 systeem. U hebt dus een beter overzicht van uw activiteiten.

Tijdsbesparing: Dankzij het alles-in-1-systeem werkt u efficiënter en effectiever. Zo hebben uw medewerkers meer tijd voor zaken waarmee ze zelf waarde toevoegen.

Alle data op 1 plek: Al uw gegevens staan centraal, waardoor u eerder verbanden en gevolgen ziet. Ook maakt dit de beveiliging een stuk makkelijker. En, minstens zo belangrijk: iedereen werkt altijd met dezelfde data.

Eerder kansen zien: Als u gaat voor een ERP op maat, ziet u kansen die voorheen over het hoofd zag.

Flexibiliteit: U stuurt sneller bij en springt in een handomdraai in op actuele ontwikkelingen.

Voor wie is ERP?

Nu denkt u misschien: ERP, dat klinkt als iets voor grote bedrijven met honderden werknemers. Maar niets is minder waar. Feitelijk biedt een ERP een oplossing voor alle bedrijven die nu nog met losse softwarepakketten werken. Want uw data zijn in dat geval verspreid over verschillende systemen. Inconsistente gegevens vormen dan al snel een groot probleem. Ook moet u vaak switchen tussen verschillende programma’s, iets wat veel tijd kost.

Ook voor mkb’ers en zzp’ers

Juist mkb’ers en zelfs zzp’ers hebben baat bij een goed werkend ERP systeem. Ondernemers met een klein bedrijf hebben vaak meerdere petten tegelijk op. Ze zijn de boekhouder, verkoper, inkoper en marketingspecialist tegelijk. Met zoveel op hun bordje moeten ze woekeren met hun tijd. En is doelgericht werken een must.

Een ERP systeem voor alle taken maakt hen een stuk efficiënter en effectiever.

Zie hier uw ervaren ERP ontwikkelaar

APPelit maakt al jaren ERP systemen voor bedrijven. Steeds weer blijkt onze aanpak uitermate succesvol. Dat komt omdat we alle bedrijven, van klein tot groot, een ontwikkelplan laten doorlopen. Ook u. Dit p;am bestaat uit de volgende fasen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Omschrijven van uw uitdaging
 3. Ideeën verzamelen
 4. Softwareoplossing ontwikkelen
 5. Deel voor deel opleveren en testen
 6. Onderhoud, training, marketing en meer

Dit plan baseerden we op Design Thinking, een beproefde methode om heel complexe problemen op te lossen. Dankzij de slimme tussenstappen in elke fase werken we heel strategisch toe naar uw succes. Zo zorgen we ervoor dat de ontwikkeling van uw software op maat gegarandeerd slaagt.

ERP ontwikkelaar

ERP ontwikkelen? Laat ons u helpen!

Vraag uw gratis adviesgesprek aan

Nieuwsgierig hoe een ERP uw bedrijf slimmer laat werken? Wij maken graag kennis met u tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Dan vertellen we u alles over ons ontwikkelplan. En hoe wij voor u een ERP bouwen. Bovendien krijgt u kosteloos een workshop op maat om de voordelen voor uw bedrijf te ontdekken. Laat hieronder uw contactgegevens achter. We komen dan binnen 24 uur bij u terug om een afspraak te maken.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten