fbpx

ERP ontwikkelaar Amsterdam scoort ermee

Check de voordelen van een ‘local’

Veel bedrijven outsourcen de ontwikkeling van software zoals ERP naar het buitenland. Vooral het kostenplaatje speelt hierbij een grote rol. En er zijn in het buitenland veel goede softwareontwikkelaars te vinden. Maar een ERP ontwikkelaar uit Amsterdam (of elders in Nederland) heeft veel voordelen. Hieronder ontdekt u er alles over.

Uitbesteden naar het buitenland lijkt slim

Maar is het dat ook?

Misschien hebt u het al besloten: u wilt de ontwikkeling van uw ERP uitbesteden. De eerste vraag is dan: waar zoekt u een partner? Dicht bij huis of aan de andere kant van de wereld? Outsourcen naar het buitenland heeft zo zijn voordelen. In Azië en Oost-Europa zijn de tarieven vaak een stuk lager dan hier. Ook zijn de mensen hoog opgeleid. Dus u hebt daar de keuze uit een groot aantal voordelige en hoogwaardige partners. Toch kleven hier wel nadelen aan.

ERP ontwikkelaar Amsterdam

5 Voordelen van ERP ontwikkelaar uit de buurt

Lage kosten bij outsourcing klinkt goed, maar hoe belangrijk maakt u dit selectiecriterium? Een succesvolle uitrol van uw ERP op maat hangt af van meerdere factoren. En een bedrijf uit de buurt biedt op dit gebied zeker voordelen. Wat dacht u van:

 1. Een vlottere communicatie
 2. Cultuur sluit beter aan
 3. Toegang tot uw bedrijf
 4. Kwaliteitscontrole
 5. Veiligheidsrisico’s

Verderop leest u waarom deze punten zo belangrijk zijn.

Communicatie en cultuur

Elke succesvolle samenwerking begint bij een goede communicatie. Een goed resultaat bereiken wordt heel lastig als u elkaars taal niet spreekt. Zowel letterlijk als figuurlijk. Bij een partner uit Nederland hebt u geen last van een taalbarrière. En spelen cultuurverschillen geen rol.

Tijdsverschil heikel punt

Bij een buitenlandse partner is dit wel anders. U praat zomaar compleet langs elkaar heen, zonder dat u het in de gaten hebt. Een groot tijdsverschil maakt communiceren sowieso heel lastig. Sterker nog, dit kan de hele samenwerking de nek omdraaien. Want zelfs iets simpels als een vergadering plannen wordt dan al een obstakel.

Toegang tot uw bedrijf

Bij de ontwikkeling van een ERP pakket op maat komt veel kijken. Een partner moet antwoord vinden op de volgende vragen:

 1. Hoe zien uw productiefaciliteiten eruit?
 2. Hoe werkt uw logistieke proces?
 3. Hoe ziet de inrichting van uw administratie eruit?
 4. Hoe gaat u om met data?

Een buitenlandse partner heeft niet zomaar toegang tot uw bedrijf. Even snel langs gaan kan niet. Deze vragen beantwoorden is dus bijna onmogelijk. U loopt daarom het risico dat uw uiteindelijke ERP systeem een stuk minder goed bij u past dan u hoopte.

Kwaliteitscontrole moeizamer

Bij buitenlandse partijen is het vaak moeilijker om referenties te spreken. Hoe krijgt u dan vertrouwen in, en zekerheid over, de te verwachten kwaliteit?

Veiligheidsrisico – welke spelregels gelden er?

Nederlandse bedrijven werken volgens bepaalde veiligheidsstandaarden; in het buitenland moet u dat maar afwachten. Hoe goed beschermen die partijen hun eigen business tegen hacks waarbij ook úw gegevens kunnen worden buitgemaakt? En hoe goed wordt úw eigen nieuwe software beveiligd?

U deelt immers uw processen, innovaties en data met hen. Natuurlijk kunt u alles dichttimmeren met een geheimhoudingsverklaring. Maar wordt het feitelijke risico daar minder van?

APPelit altijd bij u in de buurt

APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van een ERP systeem. Met vestigingen in Amsterdam en Brussel zitten we bij u in de buurt. Wij rolden al bij heel veel bedrijven ERP systemen uit. En hebben ook de beveiliging bewezen goed (gecertificeerd) geregeld. Daardoor weten we precies wat belangrijk is voor uw software op maat.

amsterdam

Dus … brainstormen met uw ERP ontwikkelaar in Amsterdam?

Krijgt u meteen een cadeau van ons

Vul hieronder uw gegevens in voor een vrijblijvend adviesgesprek. U krijgt dan ook een workshop ter waarde van 1200 euro van ons cadeau! Zo ontdekt u snel of wij uw ERP ontwikkelaar in Amsterdam zijn. En hoeveel een ERP systeem oplevert voor uw bedrijf. Neem vandaag nog contact op. De koffie staat klaar!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten