fbpx

ERP software productie?

Zó komt uw business verder

ERP software verbindt al uw bedrijfsprocessen met elkaar en stemt deze processen beter op elkaar af. U vergroot zo uw productiviteit en efficiëntie. Een expert op het gebied van ERP software productie helpt u daarbij. Maar u profiteert nog meer als u kiest voor een ERP partner in plaats van een ERP leverancier. Wat het verschil is? Check het op deze pagina.

Waar hebt ú het meest aan?

Voordelen van ERP

ERP geeft u een totaaloverzicht van de middelen die binnen uw bedrijf beschikbaar zijn en laat u die middelen optimaal inzetten. De voordelen van ERP op een rijtje:

 • allerlei programma’s in 1 systeem geeft u overzicht
 • allerlei programma’s en data in 1 systeem bespaart u tijd
 • combinatie van data laat u verbanden en gevolgen zien
 • ERP op maat laat extra kansen zien
 • slimmer sturen op cijfers
ERP software productie

Partner of leverancier – wat is het verschil?

Een leverancier levert en installeert slechts software, een partner gaat veel verder dan dat. Een partner denkt bijvoorbeeld mee over uw doelstellingen, geeft eerlijk advies of ERP de juiste weg is, ontwikkelt software op maat en betrekt u bij dit gehele traject. APPelit is zo’n strategische partner die ruime ervaring heeft op het gebied van ERP software productie.

Goed vertrekpunt: stevige voorbereiding

Wilt u ERP succesvol toepassen, dan is een goede voorbereiding essentieel. Trommel mensen op uit uw hele bedrijf (in elk geval een paar IT’ers, managers en eindgebruikers) en sta samen stil bij de volgende vragen: Waar staan we als organisatie? Waar willen we naartoe? En wat is er nodig om daar te komen? Hierna inventariseert u welke processen u wilt automatiseren en koppelen. Ingewikkeld? APPelit helpt u graag om dit helder te krijgen.

Oplossing op maat

Standaard software bevat ook functionaliteit die u niet nodig hebt. Het grote voordeel van software productie op maat, is dat u helemaal zelf kunt kiezen welke gegevens u in uw ERP wilt opnemen. Denk aan: ordergegevens, voorraadgegevens, prijzen, klantzaken en productie-informatie. De gewenste modules vormen uw maatwerkoplossing.

Oog voor uw budget

Een ERP-oplossing is ook voor úw bedrijf financieel gegarandeerd behapbaar via APPelit. Hoe dat komt? We denken mee over uw terugverdienmogelijkheden. Immers, u bespaart uiteindelijk ook met uw investering. Hoeveel en waar – daar kijken we samen goed naar. Hierdoor krijgt u ook een beter beeld van wat u ervoor over hebt.

De manier van APPelit

Als ERP-partner onderscheiden wij ons op drie belangrijke punten van ERP-leveranciers:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd een ERP-oplossing op maat, zodat we zeker weten dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de software in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

Plus: wij investeren in u

Een ander voordeel van een partner, is dat wij bereid zijn om in u te investeren. Ter kennismaking bieden wij u een gratis workshop aan ter waarde van 1200 euro. Tijdens deze workshop onderzoeken we samen de potentie van ERP voor uw bedrijf, waarbij we ook kijken naar uw markt en de concurrentie. U maakt dan meteen kennis met onze bevlogen professionals en onze manier van werken, zonder dat u ergens aan vast zit.

ERP op maat laten maken

Aan de slag met ERP software productie?

Zet nu de eerste stap!

Of u nu al zeker weet dat u aan de slag wilt met ERP software productie, of eerst meer wilt weten over mogelijkheden, kosten en opbrengsten – APPelit komt graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Als partner vinden wij een persoonlijke klik heel belangrijk. Of die er is, merk je pas als je elkaar ontmoet. Laat u ons weten hoe we u kunnen bereiken?

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 115 recensies
  beoordeel ons op
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten