fbpx

ERP on demand of in eigen huis? Check de voors en tegens

Ontdek hier hoe u het laat werken

Wanneer u aan de slag wilt met ERP, heeft u in deze tijd de keuze: of u laat een ERP-systeem draaien op uw eigen server, of u gaat voor ERP on demand. Dan draait het systeem dus in de cloud en hoeft u het zelf niet te onderhouden. De voordelen van ERP on demand op een rijtje!

Korte uitleg

Wat is ERP?

De letters ERP staan voor Enterprise Resource Planning. Met dit soort software beheerst u verschillende bedrijfsprocessen, zoals de administratie, financiën en logistiek. U krijgt meer inzicht in verbanden, oorzaken en gevolgen. Op basis daarvan voorkomt u fouten, stuurt u slimmer op cijfers of doet u strategische aanpassingen voor de toekomst. ERP helpt u dus om strategische groei te realiseren.

ERP on demand

Waarom ERP?

ERP geeft u een totaaloverzicht van de middelen die binnen uw bedrijf beschikbaar zijn en laat u die middelen optimaal inzetten. De voordelen van ERP op een rijtje:

 • allerlei programma’s in 1 systeem geeft u overzicht
 • allerlei programma’s en data in 1 systeem bespaart u tijd
 • combinatie van data laat u verbanden en gevolgen zien
 • ERP op maat laat extra kansen zien
 • slimmer sturen op cijfers

On demand of in huis?

Voorheen was er geen keuze: als u ERP wilde gebruiken, moest u zelf een pakket (laten) installeren. Maar tegenwoordig heeft u een keuze: u kunt namelijk ook kiezen voor ERP on demand. De software draait dan in de cloud en u sluit een abonnement af voor het aantal gebruikers naar keuze. Het voordeel is dat u de software helemaal ‘on demand’ kunt inzetten, dus alleen die modules die u daadwerkelijk nodig heeft. En alleen op de momenten dat u dat wilt.

De voordelen van on demand

Kiezen voor ERP on demand heeft enkele belangrijke voordelen:

 • Geen hoge aanschaf- en installatiekosten bij de start van uw project (dus ook voor kleine en middelgrote bedrijven binnen handbereik).
 • Geen kosten voor onderhoud.
 • Uw eigen IT’ers hoeven zich niet druk te maken over het functioneren van de software.
 • Overal vandaan toegang tot de gegevens, ook vanaf tablets of smartphones.
 • Updates en nieuwe releases zijn inbegrepen.

Slim bezig dankzij ontwikkelplan

APPelit maakt al jaren ERP-oplossingen voor bedrijven, zowel in huis als on demand. Steeds weer blijkt onze aanpak uitermate succesvol. Dat komt omdat we alle bedrijven, van klein tot groot, een ontwikkelplan laten doorlopen. Ook u. Dit plan bestaat uit de volgende fasen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Omschrijven van uw uitdaging
 3. Ideeën verzamelen
 4. Softwareoplossing ontwikkelen of kiezen voor on demand
 5. Deel voor deel opleveren en testen
 6. Onderhoud, training, marketing en meer

Dit plan baseerden we op Design Thinking, een beproefde methode om heel complexe problemen op te lossen. Dankzij de slimme tussenstappen in elke fase werken we heel strategisch toe naar uw succes. Zo zorgen we ervoor dat de ontwikkeling van uw software op maat gegarandeerd slaagt.

Goede kennismaking

Wat ook onderscheidend is in de aanpak van APPelit: wij zijn bereid om tijd en menskracht in u te investeren. Ter kennismaking bieden wij u namelijk – geheel vrijblijvend – een gratis workshop aan ter waarde van 1200 euro. Tijdens deze workshop onderzoeken we samen de potentie van ERP-software voor uw bedrijf. We nemen ook uw markt, uw branche en uw concurrentie onder de loep. Zo maakt u meteen kennis met onze bevlogen professionals en onze manier van werken.

ERP op maat laten maken

Start met profiteren, start met ERP on demand

We vertellen u er graag meer over

Wilt u ook betere beslissingen nemen met ERP on demand? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden! Het enige wat u hoeft te doen, is hieronder even uw gegevens achterlaten. We nemen dan binnen 24 uur contact met u op een vrijblijvende kennismakingsafspraak in te plannen.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten