fbpx

ERP on demand of in eigen huis? Check de voors en tegens

Ontdek hier hoe u het laat werken

Wanneer u aan de slag wilt met ERP, heeft u in deze tijd de keuze: of u laat een ERP-systeem draaien op uw eigen server, of u gaat voor ERP on demand. Dan draait het systeem dus in de cloud en hoeft u het zelf niet te onderhouden. De voordelen van ERP on demand op een rijtje!

Korte uitleg

Wat is ERP?

De letters ERP staan voor Enterprise Resource Planning. Met dit soort software beheerst u verschillende bedrijfsprocessen, zoals de administratie, financiën en logistiek. U krijgt meer inzicht in verbanden, oorzaken en gevolgen. Op basis daarvan voorkomt u fouten, stuurt u slimmer op cijfers of doet u strategische aanpassingen voor de toekomst. ERP helpt u dus om strategische groei te realiseren.

ERP on demand

Waarom ERP?

ERP geeft u een totaaloverzicht van de middelen die binnen uw bedrijf beschikbaar zijn en laat u die middelen optimaal inzetten. De voordelen van ERP op een rijtje:

 • allerlei programma’s in 1 systeem geeft u overzicht
 • allerlei programma’s en data in 1 systeem bespaart u tijd
 • combinatie van data laat u verbanden en gevolgen zien
 • ERP op maat laat extra kansen zien
 • slimmer sturen op cijfers

On demand of in huis?

Voorheen was er geen keuze: als u ERP wilde gebruiken, moest u zelf een pakket (laten) installeren. Maar tegenwoordig heeft u een keuze: u kunt namelijk ook kiezen voor ERP on demand. De software draait dan in de cloud en u sluit een abonnement af voor het aantal gebruikers naar keuze. Het voordeel is dat u de software helemaal ‘on demand’ kunt inzetten, dus alleen die modules die u daadwerkelijk nodig heeft. En alleen op de momenten dat u dat wilt.

De voordelen van on demand

Kiezen voor ERP on demand heeft enkele belangrijke voordelen:

 • Geen hoge aanschaf- en installatiekosten bij de start van uw project (dus ook voor kleine en middelgrote bedrijven binnen handbereik).
 • Geen kosten voor onderhoud.
 • Uw eigen IT’ers hoeven zich niet druk te maken over het functioneren van de software.
 • Overal vandaan toegang tot de gegevens, ook vanaf tablets of smartphones.
 • Updates en nieuwe releases zijn inbegrepen.

Slim bezig dankzij ontwikkelplan

APPelit maakt al jaren ERP-oplossingen voor bedrijven, zowel in huis als on demand. Steeds weer blijkt onze aanpak uitermate succesvol. Dat komt omdat we alle bedrijven, van klein tot groot, een ontwikkelplan laten doorlopen. Ook u. Dit plan bestaat uit de volgende fasen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Omschrijven van uw uitdaging
 3. Ideeën verzamelen
 4. Softwareoplossing ontwikkelen of kiezen voor on demand
 5. Deel voor deel opleveren en testen
 6. Onderhoud, training, marketing en meer

Dit plan baseerden we op Design Thinking, een beproefde methode om heel complexe problemen op te lossen. Dankzij de slimme tussenstappen in elke fase werken we heel strategisch toe naar uw succes. Zo zorgen we ervoor dat de ontwikkeling van uw software op maat gegarandeerd slaagt.

Goede kennismaking

Wat ook onderscheidend is in de aanpak van APPelit: wij zijn bereid om tijd en menskracht in u te investeren. Ter kennismaking bieden wij u namelijk – geheel vrijblijvend – een gratis workshop aan ter waarde van 1200 euro. Tijdens deze workshop onderzoeken we samen de potentie van ERP-software voor uw bedrijf. We nemen ook uw markt, uw branche en uw concurrentie onder de loep. Zo maakt u meteen kennis met onze bevlogen professionals en onze manier van werken.

ERP op maat laten maken

Start met profiteren, start met ERP on demand

We vertellen u er graag meer over

Wilt u ook betere beslissingen nemen met ERP on demand? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden! Het enige wat u hoeft te doen, is hieronder even uw gegevens achterlaten. We nemen dan binnen 24 uur contact met u op een vrijblijvende kennismakingsafspraak in te plannen.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten