fbpx

ERP laten maken? Zo lukt 't het ook ú

Ontdek dé succesaanpak

Zelf een ERP laten maken is een slimme zet. Want uw eigen ERP systeem levert uw organisatie veel voordelen op. Wat die pluspunten ook alweer zijn, ziet u op deze pagina. Ook ontdekt u hoe de ideale aanpak van een ERP bouwer eruit hoort te zien. Zo weet u zeker dat u een systeem krijgt waarmee u uw doelen haalt.

ERP in ‘t kort

Totaaloplossing voor uw complete organisatie

Gebruiken de afdelingen binnen uw organisatie nog allemaal aparte applicaties? Dus werken bijvoorbeeld de administratie, de productie, hr en logistiek elk in hun eigen programma? Dan hebt u misschien al gemerkt: dat werkt niet efficiënt. Want al die applicaties hebben stuk voor stuk een andere interface. En hun eigen locatie om data op te slaan. Wilt u uw organisatie makkelijker laten werken? Breng dan al die applicaties samen in 1 systeem. Dat is precies wat u met een ERP krijgt: een totaaloplossing voor uw complete organisatie.

Erp laten maken

Alle voordelen op ‘n rij

Een eigen ERP op maat biedt veel belangrijke voordelen. Een overzicht van de grootste pluspunten:

Efficiënt

Met 1 totaaloplossing voor iedereen werkt u een stuk efficiënter. Zo krijgen uw medewerkers meer tijd voor belangrijkere zaken.

Toekomstbestendig

Groeit uw bedrijf? Dan kunt u eenvoudig functies toevoegen. En omgekeerd geldt dat ook. Hebt u een bepaalde module niet meer nodig? Dan verwijdert u ‘m gewoon.

Past naadloos

Met een maatwerk ERP krijgt u alleen die functies die u ook echt gebruikt. En die helemaal passen bij uw activiteiten.

Overzichtelijk

Uw hele organisatie werkt in dezelfde oplossing. Zo hebt u meer overzicht en weet iedereen van elkaar wat hij of zij doet.

Geen inconsistente data meer

Al uw gegevens staan op 1 centrale locatie. Iedereen werkt dus altijd met dezelfde data. Dat scheelt een hoop gedoe. Bovendien maakt dit uw beveiliging makkelijker en ziet u eerder verbanden én kansen.

Ontdek de aanpak die altijd werkt

Een goed ERP systeem begint met de juiste aanpak. Een competent softwarebedrijf baseert deze aanpak op Design Thinking. Dit is een methode die oorspronkelijk is bedoeld om zeer complexe problemen op te lossen. Juist daarom leent deze aanpak zich uitstekend voor de ontwikkeling van software op maat. Dit vormt immers ook een complex proces waarbij je rekening moet houden met veel variabelen. De methode bestaat uit de volgende 5 stappen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

APPelit zet stap extra

Wilt u zeker weten dat uw partner deze succesaanpak hanteert? Ga dan naar APPelit, uw strategische partner voor de ontwikkeling van ERP op maat. Dankzij de 5 genoemde stappen krijgt u van ons een systeem dat gegarandeerd aansluit op uw wensen. Bovendien zetten we graag een stap extra voor u. Wilt u bijvoorbeeld support, training of marketing? Dan krijgt u dat er ook bij!

Mét duidelijke afspraken, zónder kleine lettertjes

Bij APPelit houden we van duidelijkheid. Daarom hoeft u niet bang te zijn voor kleine lettertjes. Of addertjes onder het gras. Daar doen we niet aan. En net als u hebben we een hekel aan verborgen kosten achteraf. Als u wilt, krijgt u bij ons dan ook een vast projecttarief. Zo weet u zeker dat u binnen budget blijft. En weten wij zeker dat we u blij maken.

maatwerk ERP

ERP laten maken door APPelit?

Ontdek uw mogelijkheden in de gratis workshop

Wilt u uw ERP op maat laten maken door APPelit? We komen graag bij u langs. Helemaal vrijblijvend uiteraard. Vult u hieronder uw gegevens in? Dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op. Bovendien krijgt u van ons een workshop ter waarde van 1200 euro cadeau. In die workshop verkennen we samen de mogelijkheden die een ERP u geeft. Zo ontdekt u wat deze investering u oplevert.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader