fbpx

ERP laten maken? Zo lukt 't het ook ú

Ontdek dé succesaanpak

Zelf een ERP laten maken is een slimme zet. Want uw eigen ERP systeem levert uw organisatie veel voordelen op. Wat die pluspunten ook alweer zijn, ziet u op deze pagina. Ook ontdekt u hoe de ideale aanpak van een ERP bouwer eruit hoort te zien. Zo weet u zeker dat u een systeem krijgt waarmee u uw doelen haalt.

ERP in ‘t kort

Totaaloplossing voor uw complete organisatie

Gebruiken de afdelingen binnen uw organisatie nog allemaal aparte applicaties? Dus werken bijvoorbeeld de administratie, de productie, hr en logistiek elk in hun eigen programma? Dan hebt u misschien al gemerkt: dat werkt niet efficiënt. Want al die applicaties hebben stuk voor stuk een andere interface. En hun eigen locatie om data op te slaan. Wilt u uw organisatie makkelijker laten werken? Breng dan al die applicaties samen in 1 systeem. Dat is precies wat u met een ERP krijgt: een totaaloplossing voor uw complete organisatie.

Erp laten maken

Alle voordelen op ‘n rij

Een eigen ERP op maat biedt veel belangrijke voordelen. Een overzicht van de grootste pluspunten:

Efficiënt

Met 1 totaaloplossing voor iedereen werkt u een stuk efficiënter. Zo krijgen uw medewerkers meer tijd voor belangrijkere zaken.

Toekomstbestendig

Groeit uw bedrijf? Dan kunt u eenvoudig functies toevoegen. En omgekeerd geldt dat ook. Hebt u een bepaalde module niet meer nodig? Dan verwijdert u ‘m gewoon.

Past naadloos

Met een maatwerk ERP krijgt u alleen die functies die u ook echt gebruikt. En die helemaal passen bij uw activiteiten.

Overzichtelijk

Uw hele organisatie werkt in dezelfde oplossing. Zo hebt u meer overzicht en weet iedereen van elkaar wat hij of zij doet.

Geen inconsistente data meer

Al uw gegevens staan op 1 centrale locatie. Iedereen werkt dus altijd met dezelfde data. Dat scheelt een hoop gedoe. Bovendien maakt dit uw beveiliging makkelijker en ziet u eerder verbanden én kansen.

Ontdek de aanpak die altijd werkt

Een goed ERP systeem begint met de juiste aanpak. Een competent softwarebedrijf baseert deze aanpak op Design Thinking. Dit is een methode die oorspronkelijk is bedoeld om zeer complexe problemen op te lossen. Juist daarom leent deze aanpak zich uitstekend voor de ontwikkeling van software op maat. Dit vormt immers ook een complex proces waarbij je rekening moet houden met veel variabelen. De methode bestaat uit de volgende 5 stappen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

APPelit zet stap extra

Wilt u zeker weten dat uw partner deze succesaanpak hanteert? Ga dan naar APPelit, uw strategische partner voor de ontwikkeling van ERP op maat. Dankzij de 5 genoemde stappen krijgt u van ons een systeem dat gegarandeerd aansluit op uw wensen. Bovendien zetten we graag een stap extra voor u. Wilt u bijvoorbeeld support, training of marketing? Dan krijgt u dat er ook bij!

Mét duidelijke afspraken, zónder kleine lettertjes

Bij APPelit houden we van duidelijkheid. Daarom hoeft u niet bang te zijn voor kleine lettertjes. Of addertjes onder het gras. Daar doen we niet aan. En net als u hebben we een hekel aan verborgen kosten achteraf. Als u wilt, krijgt u bij ons dan ook een vast projecttarief. Zo weet u zeker dat u binnen budget blijft. En weten wij zeker dat we u blij maken.

maatwerk ERP

ERP laten maken door APPelit?

Ontdek uw mogelijkheden in de gratis workshop

Wilt u uw ERP op maat laten maken door APPelit? We komen graag bij u langs. Helemaal vrijblijvend uiteraard. Vult u hieronder uw gegevens in? Dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op. Bovendien krijgt u van ons een workshop ter waarde van 1200 euro cadeau. In die workshop verkennen we samen de mogelijkheden die een ERP u geeft. Zo ontdekt u wat deze investering u oplevert.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten