fbpx

ERP bouwer zoeken:

zo vindt u de juiste partner

In uw zoektocht naar een ERP bouwer bestaat de kans dat u door de bomen het bos al snel niet meer ziet. Want er zijn veel bedrijven die software op maat maken. Waar moet u dan op letten als u een partner kiest? Ontdek het hier!

Ver weg…

of toch dichterbij?

Als u op zoek bent naar een ERP developer, dan luidt de eerste vraag: wáár zoekt u een partner? Dicht bij huis of ergens op een ander continent? Outsourcen naar het buitenland heeft zo zijn voordelen. In Azië en Oost-Europa zijn de tarieven vaak een stuk lager dan hier. Ook zijn de mensen er hoog opgeleid. Klinkt goed, denkt u wellicht. Maar … er kleven ook nadelen aan deze voordelige en hoogwaardige partners. Welke? Dat ontdekt u hieronder.

ERP bouwer

Voordelen van bedrijf in uw omgeving

Een succesvolle uitrol van uw ERP systeem hangt af van meerdere factoren dan alleen van de kosten. Een bedrijf uit de buurt geeft u bijvoorbeeld veel voordelen. Wat dacht u van:

 1. Vlottere communicatie
 2. Cultuur sluit beter aan
 3. Betere toegang tot uw bedrijf
 4. Meer zicht op kwaliteitsmechanismen
 5. Effectievere afdekking van veiligheidsrisico’s

In de volgende alinea leest u waarom deze punten zo belangrijk zijn.

In de regio werkt beter

Elke succesvolle samenwerking begint met goede communicatie. Een goed resultaat bereiken wordt heel lastig als u elkaars taal niet spreekt. Zowel letterlijk als figuurlijk. Ander belangrijk punt: toegang tot uw bedrijf. Want een ERP moet natuurlijk precies aansluiten op uw organisatie. Uw partner moet weten hoe uw productiefaciliteiten en logistieke proces werken. En hoe uw administratie eruitziet. Een buitenlandse partner kan niet even snel bij u langs om iets te checken.

Kwaliteit en veiligheid

Bij buitenlandse partijen is het vaak moeilijker om referenties te spreken. Hoe krijgt u dan vertrouwen in, en zekerheid over, de te verwachten kwaliteit? Bovendien werken Nederlandse bedrijven volgens bepaalde veiligheidsstandaarden; in het buitenland moet u dat maar afwachten. Hoe goed beschermen die partijen hun eigen business tegen hacks waarbij ook úw data kunnen worden buitgemaakt? En hoe goed wordt úw eigen nieuwe software beveiligd?

Hier let u op wanneer u een developer zoekt

Maar waar let u precies op wanneer u een ERP bouwer zoekt? De belangrijkste punten op een rijtje:

 • Goede software
 • Support
 • Kosten
 • Staat van dienst van de ontwikkelaar

Waarom bovenstaande werkt

Het belangrijkste is misschien wel dat uw ERP bouwer gebruiksvriendelijke software levert. Met functies die precies doen wat u wilt. En naadloos aansluiten op de systemen waarmee u al werkt.

En wat betreft kosten en support: als u een goedkoop systeem krijgt, maar uw gebruikers leren er niet mee te werken, wordt het alsnog een dure grap. Immers: een deel van de software wordt door onkunde dan bijvoorbeeld niet óf verkeerd gebruikt.

Wat betreft die kosten: als u zich oriënteert op een partner, zorg dan voor een specificatie van alles wat wel en niet bij de prijs in zit. En check de portfolio van uw beoogde partner. U ziet dan heel snel wat een bedrijf in zijn mars heeft.

APPelit altijd bij u in de buurt

APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van ERP op maat. Met meerdere locaties in Nederland en België zitten we altijd bij u in de buurt. Wij rolden al bij heel veel bedrijven ERP systemen uit. Daardoor weten we precies waar we op moeten letten. Bovendien onderscheidt onze succesaanpak ons van andere ontwikkelaars. Dankzij uitgebreide brainstorms vooraf én deelleveringen zodra we starten met ontwikkelen, sluit uw ERP helemaal aan op uw organisatie. Gegarandeerd.

maatwerk ERP

Brainstormen over ons als úw ERP bouwer?

Maak vrijblijvend kennis

Vult u hieronder uw gegevens in? Dan krijgt u een workshop ter waarde van 1200 euro van ons cadeau. Tijdens deze workshop ontdekt u hoeveel een ERP systeem oplevert voor uw bedrijf. En of onze manier van werken u bevalt. Neem vandaag nog contact op met APPelit als ERP bouwer voor uw business!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten