fbpx

ERP bedrijf vinden?

Ontdek hier hoe u ’t slim aanpakt

In uw zoektocht naar een ERP bedrijf zijn er veel zaken waar u op moet letten. In dit artikel ontdekt u wat de juiste aanpak is voor de ontwikkeling van een succesvol ERP systeem. Met die basis op zak weet u vervolgens hoe u de juiste partner vindt om het meeste uit uw software te halen.

Voordelen van ERP

Uitgediept

De voordelen van een eigen ERP op maat zijn bijna te veel om op te noemen. U maakt uw organisatie zo in ieder geval een stuk flexibeler. Want groeit uw bedrijf? Dan zijn nieuwe functies makkelijk toe te voegen. Stoot u juist activiteiten af? Dan verwijdert u gewoon de modules die u niet meer nodig hebt. Bovendien krijgt u met zo’n systeem een stuk meer overzicht, want al uw medewerkers gebruiken dezelfde oplossing. Zo zien ze altijd van elkaar waar ze mee bezig zijn. Dit maakt hun werk een stuk efficiënter. Het resultaat? Meer tijd voor de echt belangrijke zaken.

Makkelijker werken met data

Ook belangrijk: een ERP maakt definitief een eind aan inconsistente data. Want in zo’n systeem staan al uw gegevens op 1 centrale locatie. Dit zorgt ook dat de beveiliging van uw data makkelijker is. Bovendien ziet u eerder kansen en verbanden.

ERP bedrijf

Ingrediënten van succesaanpak

Als u een ERP bedrijf zoekt, ga dan altijd na welke aanpak uw beoogde partner hanteert. Een goede partner schept hierin van tevoren duidelijke verwachtingen, zodat u weet waar u aan toe bent. Van de voorbereiding en het ontwikkeltraject tot de support – dus in elk stadium van het project. De aanpak die altijd werkt, ziet er ongeveer als volgt uit:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen
 6. Nazorg (denk aan training, support, marketing)

Bij zo’n stapsgewijze aanpak houdt u altijd een vinger aan de pols. Gaat er iets niet naar wens? Dan kunt u makkelijk bijsturen.

Zo laat u het werken

APPelit is de strategische partner voor de ontwikkeling van uw ERP op maat. Wij hanteren altijd de succesaanpak waarmee u zojuist kennismaakte. Want wij willen dat u blij wordt van uw systeem en daar doen wij onze uiterste best voor. Bovendien maakten we al soortgelijke systemen voor veel andere organisaties. Bij ons vindt u dus gegarandeerd de juiste kennis en ervaring.

Slimme praktijkvoorbeelden

Voor telecombedrijf Orange maakten we bijvoorbeeld al een ERP applicatie. Het bedrijf wilde graag grip en overzicht houden en zien waar er kansen ontstaan, verbetering mogelijk is of efficiënter kan worden gewerkt. Dit lukte. Wij maakten een handige koppeling met de al bestaande ERP software van het bedrijf. Hierdoor maakten ze op slimme manier gebruik van de data die ze toch al hadden.

Altijd de juiste info paraat

Op alle computers binnen uw bedrijf staat een schat aan informatie. Het valt vaak niet mee om dan de juiste gegevens terug te vinden. Herkent u dit? Bouwbedrijf IJB Groep in ieder geval wel. APPelit maakte voor hen ERP software die alle productinfo uit hun interne programma’s laat zien. En die bovendien uitrekent welke producten het meest geschikt zijn voor een bepaalde klus.

erp

Sparren met uw aanstaande ERP bedrijf?

Doe uw voordeel met een vrijblijvende brainstorm

Nieuwsgierig naar onze andere software op maat? Check onze portfolio. Hier vindt u een uitgebreid overzicht van alle applicaties die we ontwikkelden. Of ontdek meer over onze succesaanpak. Vult u hieronder uw gegevens in? Dan krijgt u bovendien een workshop ter waarde van 1200 euro cadeau. We gaan dan samen brainstormen over hoe wij u efficiënter laten werken. Helemaal vrijblijvend! Bovendien ontdekt u zo meteen of wij het juiste ERP bedrijf voor u zijn. Dus, zien we u snel?

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader