fbpx

ERP bedrijf vinden?

Ontdek hier hoe u ’t slim aanpakt

In uw zoektocht naar een ERP bedrijf zijn er veel zaken waar u op moet letten. In dit artikel ontdekt u wat de juiste aanpak is voor de ontwikkeling van een succesvol ERP systeem. Met die basis op zak weet u vervolgens hoe u de juiste partner vindt om het meeste uit uw software te halen.

Voordelen van ERP

Uitgediept

De voordelen van een eigen ERP op maat zijn bijna te veel om op te noemen. U maakt uw organisatie zo in ieder geval een stuk flexibeler. Want groeit uw bedrijf? Dan zijn nieuwe functies makkelijk toe te voegen. Stoot u juist activiteiten af? Dan verwijdert u gewoon de modules die u niet meer nodig hebt. Bovendien krijgt u met zo’n systeem een stuk meer overzicht, want al uw medewerkers gebruiken dezelfde oplossing. Zo zien ze altijd van elkaar waar ze mee bezig zijn. Dit maakt hun werk een stuk efficiënter. Het resultaat? Meer tijd voor de echt belangrijke zaken.

Makkelijker werken met data

Ook belangrijk: een ERP maakt definitief een eind aan inconsistente data. Want in zo’n systeem staan al uw gegevens op 1 centrale locatie. Dit zorgt ook dat de beveiliging van uw data makkelijker is. Bovendien ziet u eerder kansen en verbanden.

ERP bedrijf

Ingrediënten van succesaanpak

Als u een ERP bedrijf zoekt, ga dan altijd na welke aanpak uw beoogde partner hanteert. Een goede partner schept hierin van tevoren duidelijke verwachtingen, zodat u weet waar u aan toe bent. Van de voorbereiding en het ontwikkeltraject tot de support – dus in elk stadium van het project. De aanpak die altijd werkt, ziet er ongeveer als volgt uit:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen
 6. Nazorg (denk aan training, support, marketing)

Bij zo’n stapsgewijze aanpak houdt u altijd een vinger aan de pols. Gaat er iets niet naar wens? Dan kunt u makkelijk bijsturen.

Zo laat u het werken

APPelit is de strategische partner voor de ontwikkeling van uw ERP op maat. Wij hanteren altijd de succesaanpak waarmee u zojuist kennismaakte. Want wij willen dat u blij wordt van uw systeem en daar doen wij onze uiterste best voor. Bovendien maakten we al soortgelijke systemen voor veel andere organisaties. Bij ons vindt u dus gegarandeerd de juiste kennis en ervaring.

Slimme praktijkvoorbeelden

Voor telecombedrijf Orange maakten we bijvoorbeeld al een ERP applicatie. Het bedrijf wilde graag grip en overzicht houden en zien waar er kansen ontstaan, verbetering mogelijk is of efficiënter kan worden gewerkt. Dit lukte. Wij maakten een handige koppeling met de al bestaande ERP software van het bedrijf. Hierdoor maakten ze op slimme manier gebruik van de data die ze toch al hadden.

Altijd de juiste info paraat

Op alle computers binnen uw bedrijf staat een schat aan informatie. Het valt vaak niet mee om dan de juiste gegevens terug te vinden. Herkent u dit? Bouwbedrijf IJB Groep in ieder geval wel. APPelit maakte voor hen ERP software die alle productinfo uit hun interne programma’s laat zien. En die bovendien uitrekent welke producten het meest geschikt zijn voor een bepaalde klus.

erp

Sparren met uw aanstaande ERP bedrijf?

Doe uw voordeel met een vrijblijvende brainstorm

Nieuwsgierig naar onze andere software op maat? Check onze portfolio. Hier vindt u een uitgebreid overzicht van alle applicaties die we ontwikkelden. Of ontdek meer over onze succesaanpak. Vult u hieronder uw gegevens in? Dan krijgt u bovendien een workshop ter waarde van 1200 euro cadeau. We gaan dan samen brainstormen over hoe wij u efficiënter laten werken. Helemaal vrijblijvend! Bovendien ontdekt u zo meteen of wij het juiste ERP bedrijf voor u zijn. Dus, zien we u snel?

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten