fbpx

ERP bedrijf vinden?

Ontdek hier hoe u ’t slim aanpakt

In uw zoektocht naar een ERP bedrijf zijn er veel zaken waar u op moet letten. In dit artikel ontdekt u wat de juiste aanpak is voor de ontwikkeling van een succesvol ERP systeem. Met die basis op zak weet u vervolgens hoe u de juiste partner vindt om het meeste uit uw software te halen.

Voordelen van ERP

Uitgediept

Bij APPelit zetten we ons in om ERP-systemen van de hoogste kwaliteit te ontwerpen, die naadloos integreren met uw bedrijfsprocessen en de efficiëntie van uw business operations naar een hoger niveau tillen. Onze ERP solutions, waaronder cloud ERP opties, bieden uitgebreide ondersteuning voor enterprise resource planning (ERP), waardoor uw organisatie uitstekend kan beheren en optimaliseren, van supply chain management en inventory management tot accounting software en order management. Door gebruik te maken van real-time data en geavanceerde analytics, ondersteunen onze ERP systems betere besluitvorming en verbeteren ze de algehele performance van uw project management, human resources, en warehouse management.

De voordelen van een eigen ERP op maat zijn bijna te veel om op te noemen. U maakt uw organisatie zo in ieder geval een stuk flexibeler. Want groeit uw bedrijf? Dan zijn nieuwe functies makkelijk toe te voegen. Stoot u juist activiteiten af? Dan verwijdert u gewoon de modules die u niet meer nodig hebt. Bovendien krijgt u met zo’n systeem een stuk meer overzicht, want al uw medewerkers gebruiken dezelfde oplossing. Zo zien ze altijd van elkaar waar ze mee bezig zijn. Dit maakt hun werk een stuk efficiënter. Het resultaat? Meer tijd voor de echt belangrijke zaken.

Makkelijker werken met data

Elke ERP solution die wij implementeren, is gebouwd op het fundament van onze diepgaande kennis in enterprise resource planning en is gericht op het versterken van uw supply chain, het versnellen van uw business processes, en het ondersteunen van uw planning ERP behoeften. Klantverhalen tonen aan hoe onze cloud-based ERP systemen helpen bij het transformeren van bedrijven door het bieden van een geïntegreerd platform voor resource planning, inclusief voorraad-, bestel- en chain management, allemaal in real-time. Laat APPelit uw partner zijn in ERP implementation, en samen zullen we een oplossing bouwen die niet alleen voldoet aan de eisen van vandaag, maar ook flexibel genoeg is om de uitdagingen van morgen aan te gaan. Ook belangrijk: een ERP maakt definitief een eind aan inconsistente data. Want in zo’n systeem staan al uw gegevens op 1 centrale locatie. Dit zorgt ook dat de beveiliging van uw data makkelijker is. Bovendien ziet u eerder kansen en verbanden.

ERP bedrijf

Ingrediënten van succesaanpak

Als u een ERP bedrijf zoekt, ga dan altijd na welke aanpak uw beoogde partner hanteert. Een goede partner schept hierin van tevoren duidelijke verwachtingen, zodat u weet waar u aan toe bent. Van de voorbereiding en het ontwikkeltraject tot de support – dus in elk stadium van het project. De aanpak die altijd werkt, ziet er ongeveer als volgt uit:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen
 6. Nazorg (denk aan training, support, marketing)

Bij zo’n stapsgewijze aanpak houdt u altijd een vinger aan de pols. Gaat er iets niet naar wens? Dan kunt u makkelijk bijsturen.

Zo laat u het werken

APPelit is de strategische partner voor de ontwikkeling van uw ERP op maat. Wij hanteren altijd de succesaanpak waarmee u zojuist kennismaakte. Want wij willen dat u blij wordt van uw systeem en daar doen wij onze uiterste best voor. Bovendien maakten we al soortgelijke systemen voor veel andere organisaties. Bij ons vindt u dus gegarandeerd de juiste kennis en ervaring.

Slimme praktijkvoorbeelden

Voor telecombedrijf Orange maakten we bijvoorbeeld al een ERP applicatie. Het bedrijf wilde graag grip en overzicht houden en zien waar er kansen ontstaan, verbetering mogelijk is of efficiënter kan worden gewerkt. Dit lukte. Wij maakten een handige koppeling met de al bestaande ERP software van het bedrijf. Hierdoor maakten ze op slimme manier gebruik van de data die ze toch al hadden.

Altijd de juiste info paraat

Op alle computers binnen uw bedrijf staat een schat aan informatie. Het valt vaak niet mee om dan de juiste gegevens terug te vinden. Herkent u dit? Bouwbedrijf IJB Groep in ieder geval wel. APPelit maakte voor hen ERP software die alle productinfo uit hun interne programma’s laat zien. En die bovendien uitrekent welke producten het meest geschikt zijn voor een bepaalde klus.

erp laten maken

Sparren met uw aanstaande ERP bedrijf?

Doe uw voordeel met een vrijblijvende brainstorm

Nieuwsgierig naar onze andere software op maat? Check onze portfolio. Hier vindt u een uitgebreid overzicht van alle applicaties die we ontwikkelden. Of ontdek meer over onze succesaanpak. Vult u hieronder uw gegevens in? Dan krijgt u bovendien een workshop ter waarde van 1200 euro cadeau. We gaan dan samen brainstormen over hoe wij u efficiënter laten werken. Helemaal vrijblijvend! Bovendien ontdekt u zo meteen of wij het juiste ERP bedrijf voor u zijn. Dus, zien we u snel?

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten