fbpx

ERP bedrijf nodig?

Deze checklist helpt u kiezen

Zoekt u een ERP bedrijf dat software op maat voor u kan ontwikkelen? Het aantal aanbieders is groot. Met deze tips scheidt u het kaf van het koren!

Waarom ERP?

Ontdek de voordelen

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Met dit soort software beheerst u verschillende bedrijfsprocessen, zoals de administratie, financiën en logistiek. U krijgt meer inzicht in verbanden, oorzaken en gevolgen. Op basis daarvan voorkomt u fouten, stuurt u slimmer op cijfers of doet u strategische aanpassingen voor de toekomst.

ERP bedrijf nodig

Zelf doen of uitbesteden

Natuurlijk heeft uw ICT-afdeling veel kennis in huis. Maar vaak kijken en praten zij alleen vanuit de techniek, terwijl ERP bij uitstek een vakgebied is dat vraagt om een brede blik. Er zijn immers veel essentiële bedrijfsprocessen bij betrokken. Het is dan ook aan te bevelen om een projectteam samen te stellen waarin ook managers en eindgebruikers plaatsnemen. En om dat projectteam in gesprek te laten gaan met een echte ERP specialist.

De juiste match

Maar hoe selecteert u uit al die verschillende ERP-bedrijven nu de juiste match? Het helpt om uzelf de volgende vijf vragen te stellen:

 1. Spreekt het ERP-bedrijf uw taal?
 2. Is het bedrijf bereid om in u te investeren?
 3. Denkt het bedrijf mee over het verdienmodel van uw ERP-software?
 4. Begeleidt het bedrijf u en uw mensen van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelt het bedrijf in stappen, zodat u tussendoor kunt testen of alles naar wens is?

Maak kennis met APPelit

Veel ERP-projecten mislukken vanwege een gebrekkige voorbereiding. Dat zal u bij APPelit, strategische partner op het gebied van ERP, niet gebeuren. Wij houden eerst twee brainstormsessies (een jumpsessie en een bridgesessie). Dit deel van de voorbereiding is essentieel om uw ERP implementatie te laten slagen. Wij durven u in ieder geval te garanderen dat uw investering dan oplevert wat uw organisatie nodig heeft.

Waar wilt u naartoe?

Tijdens de brainstormsessies staan drie vragen centraal:

 • Waar staat u met uw organisatie?
 • Waar wilt u naartoe?
 • Wat is er nodig om daar te komen?

Pas als de antwoorden op deze vragen helder op papier staan, gaan we concreet nadenken over software. Op welke manier kan ERP software u helpen om te komen waar u wilt?

Vinger aan de pols

Ook als onze ERP-specialisten bezig zijn met de ontwikkeling, houdt u continu vinger aan de pols. Na elke ontwikkelfase krijgt u namelijk de mogelijkheid om uw ERP-software uitgebreid te testen. Zo houdt u grip op de resultaten. Verandert gaandeweg uw inzicht? Of krijgt u aanvullende wensen? Dan kunnen we zelfs nog bijsturen voor de daadwerkelijke ERP implementatie.

Nazorg

Ook na de ERP implementatie mag u op ons rekenen. Want graag geven we de gebruikers van de software een training en ERP coaching. Zo halen u en zij uit het ERP pakket wat erin zit. En loopt u ergens mee vast? Of hebt u tussendoor vragen? We staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.

Drempel omlaag

Het is best een stap om maatwerk ERP-software te laten ontwikkelen. Twijfelt u nog of dit voor uw organisatie een goede investering is? Maak dan gebruik van onze gratis workshop (ter waarde van 1200 euro). Tijdens deze workshop duiken we dieper in de potentie van een ERP oplossing voor uw organisatie. De ervaring leert, dat dit vaak het startpunt is van een succesvolle samenwerking. Ziet u toch van samenwerking af? Dat kan altijd, de workshop is geheel vrijblijvend.

ERP ontwikkelaar

Ontdek hoe ERP uw bedrijf verder helpt

We vertellen u graag meer!

Bent u benieuwd hoe ERP uw bedrijf verder kan helpen? We vertellen u er graag alles over in een persoonlijk gesprek! Vul hieronder uw gegevens in, dan hoort u binnen 24 uur van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten