fbpx

ERP bedrijf nodig?

Deze checklist helpt u kiezen

Zoekt u een ERP bedrijf dat software op maat voor u kan ontwikkelen? Het aantal aanbieders is groot. Met deze tips scheidt u het kaf van het koren!

Waarom ERP?

Ontdek de voordelen

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Met dit soort software beheerst u verschillende bedrijfsprocessen, zoals de administratie, financiën en logistiek. U krijgt meer inzicht in verbanden, oorzaken en gevolgen. Op basis daarvan voorkomt u fouten, stuurt u slimmer op cijfers of doet u strategische aanpassingen voor de toekomst.

ERP bedrijf nodig

Zelf doen of uitbesteden

Natuurlijk heeft uw ICT-afdeling veel kennis in huis. Maar vaak kijken en praten zij alleen vanuit de techniek, terwijl ERP bij uitstek een vakgebied is dat vraagt om een brede blik. Er zijn immers veel essentiële bedrijfsprocessen bij betrokken. Het is dan ook aan te bevelen om een projectteam samen te stellen waarin ook managers en eindgebruikers plaatsnemen. En om dat projectteam in gesprek te laten gaan met een echte ERP specialist.

De juiste match

Maar hoe selecteert u uit al die verschillende ERP-bedrijven nu de juiste match? Het helpt om uzelf de volgende vijf vragen te stellen:

 1. Spreekt het ERP-bedrijf uw taal?
 2. Is het bedrijf bereid om in u te investeren?
 3. Denkt het bedrijf mee over het verdienmodel van uw ERP-software?
 4. Begeleidt het bedrijf u en uw mensen van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelt het bedrijf in stappen, zodat u tussendoor kunt testen of alles naar wens is?

Maak kennis met APPelit

Veel ERP-projecten mislukken vanwege een gebrekkige voorbereiding. Dat zal u bij APPelit, strategische partner op het gebied van ERP, niet gebeuren. Wij houden eerst twee brainstormsessies (een jumpsessie en een bridgesessie). Dit deel van de voorbereiding is essentieel om uw ERP implementatie te laten slagen. Wij durven u in ieder geval te garanderen dat uw investering dan oplevert wat uw organisatie nodig heeft.

Waar wilt u naartoe?

Tijdens de brainstormsessies staan drie vragen centraal:

 • Waar staat u met uw organisatie?
 • Waar wilt u naartoe?
 • Wat is er nodig om daar te komen?

Pas als de antwoorden op deze vragen helder op papier staan, gaan we concreet nadenken over software. Op welke manier kan ERP software u helpen om te komen waar u wilt?

Vinger aan de pols

Ook als onze ERP-specialisten bezig zijn met de ontwikkeling, houdt u continu vinger aan de pols. Na elke ontwikkelfase krijgt u namelijk de mogelijkheid om uw ERP-software uitgebreid te testen. Zo houdt u grip op de resultaten. Verandert gaandeweg uw inzicht? Of krijgt u aanvullende wensen? Dan kunnen we zelfs nog bijsturen voor de daadwerkelijke ERP implementatie.

Nazorg

Ook na de ERP implementatie mag u op ons rekenen. Want graag geven we de gebruikers van de software een training en ERP coaching. Zo halen u en zij uit het ERP pakket wat erin zit. En loopt u ergens mee vast? Of hebt u tussendoor vragen? We staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.

Drempel omlaag

Het is best een stap om maatwerk ERP-software te laten ontwikkelen. Twijfelt u nog of dit voor uw organisatie een goede investering is? Maak dan gebruik van onze gratis workshop (ter waarde van 1200 euro). Tijdens deze workshop duiken we dieper in de potentie van een ERP oplossing voor uw organisatie. De ervaring leert, dat dit vaak het startpunt is van een succesvolle samenwerking. Ziet u toch van samenwerking af? Dat kan altijd, de workshop is geheel vrijblijvend.

ERP ontwikkelaar

Ontdek hoe ERP uw bedrijf verder helpt

We vertellen u graag meer!

Bent u benieuwd hoe ERP uw bedrijf verder kan helpen? We vertellen u er graag alles over in een persoonlijk gesprek! Vul hieronder uw gegevens in, dan hoort u binnen 24 uur van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten