fbpx

ERP bedrijf nodig?

Deze checklist helpt u kiezen

Zoekt u een ERP bedrijf dat software op maat voor u kan ontwikkelen? Het aantal aanbieders is groot. Met deze tips scheidt u het kaf van het koren!

Waarom ERP?

Ontdek de voordelen

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Met dit soort software beheerst u verschillende bedrijfsprocessen, zoals de administratie, financiën en logistiek. U krijgt meer inzicht in verbanden, oorzaken en gevolgen. Op basis daarvan voorkomt u fouten, stuurt u slimmer op cijfers of doet u strategische aanpassingen voor de toekomst.

ERP bedrijf nodig

Zelf doen of uitbesteden

Natuurlijk heeft uw ICT-afdeling veel kennis in huis. Maar vaak kijken en praten zij alleen vanuit de techniek, terwijl ERP bij uitstek een vakgebied is dat vraagt om een brede blik. Er zijn immers veel essentiële bedrijfsprocessen bij betrokken. Het is dan ook aan te bevelen om een projectteam samen te stellen waarin ook managers en eindgebruikers plaatsnemen. En om dat projectteam in gesprek te laten gaan met een echte ERP specialist.

De juiste match

Maar hoe selecteert u uit al die verschillende ERP-bedrijven nu de juiste match? Het helpt om uzelf de volgende vijf vragen te stellen:

 1. Spreekt het ERP-bedrijf uw taal?
 2. Is het bedrijf bereid om in u te investeren?
 3. Denkt het bedrijf mee over het verdienmodel van uw ERP-software?
 4. Begeleidt het bedrijf u en uw mensen van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelt het bedrijf in stappen, zodat u tussendoor kunt testen of alles naar wens is?

Maak kennis met APPelit

Veel ERP-projecten mislukken vanwege een gebrekkige voorbereiding. Dat zal u bij APPelit, strategische partner op het gebied van ERP, niet gebeuren. Wij houden eerst twee brainstormsessies (een jumpsessie en een bridgesessie). Dit deel van de voorbereiding is essentieel om uw ERP implementatie te laten slagen. Wij durven u in ieder geval te garanderen dat uw investering dan oplevert wat uw organisatie nodig heeft.

Waar wilt u naartoe?

Tijdens de brainstormsessies staan drie vragen centraal:

 • Waar staat u met uw organisatie?
 • Waar wilt u naartoe?
 • Wat is er nodig om daar te komen?

Pas als de antwoorden op deze vragen helder op papier staan, gaan we concreet nadenken over software. Op welke manier kan ERP software u helpen om te komen waar u wilt?

Vinger aan de pols

Ook als onze ERP-specialisten bezig zijn met de ontwikkeling, houdt u continu vinger aan de pols. Na elke ontwikkelfase krijgt u namelijk de mogelijkheid om uw ERP-software uitgebreid te testen. Zo houdt u grip op de resultaten. Verandert gaandeweg uw inzicht? Of krijgt u aanvullende wensen? Dan kunnen we zelfs nog bijsturen voor de daadwerkelijke ERP implementatie.

Nazorg

Ook na de ERP implementatie mag u op ons rekenen. Want graag geven we de gebruikers van de software een training en ERP coaching. Zo halen u en zij uit het ERP pakket wat erin zit. En loopt u ergens mee vast? Of hebt u tussendoor vragen? We staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.

Drempel omlaag

Het is best een stap om maatwerk ERP-software te laten ontwikkelen. Twijfelt u nog of dit voor uw organisatie een goede investering is? Maak dan gebruik van onze gratis workshop (ter waarde van 1200 euro). Tijdens deze workshop duiken we dieper in de potentie van een ERP oplossing voor uw organisatie. De ervaring leert, dat dit vaak het startpunt is van een succesvolle samenwerking. Ziet u toch van samenwerking af? Dat kan altijd, de workshop is geheel vrijblijvend.

ERP ontwikkelaar

Ontdek hoe ERP uw bedrijf verder helpt

We vertellen u graag meer!

Bent u benieuwd hoe ERP uw bedrijf verder kan helpen? We vertellen u er graag alles over in een persoonlijk gesprek! Vul hieronder uw gegevens in, dan hoort u binnen 24 uur van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten