fbpx

E-learning op maat laten ontwikkelen?

Alle ins en outs op ‘n rij

Wist u dat een e-learning op maat laten ontwikkelen uw bedrijf helpt om te groeien? Misschien denkt u: ‘Interessant, maar ik twijfel of dit bij mijn organisatie past.’ Op deze pagina ontdekt u alle ins en outs. U komt erachter wat de voordelen van e-learning zijn en wanneer het past bij uw bedrijf. En last but not least: waar u op let als u een developer kiest.

Voordelen van e-learning

Check de pluspunten

E-learning app software heeft veel voordelen. Uiteraard voor de medewerkers van uw organisatie. Daarnaast ook zeker voor andere stakeholders, zoals klanten, partners en eindgebruikers. Kijk maar:

 • Overal en altijd leren
 • Geen trainers en trainingslocaties meer nodig
 • Consistentie van lesmateriaal
 • Mogelijkheid om lessen zo vaak als nodig te herhalen
 • Minder telefoontjes naar uw supportafdeling
 • Handig hulpmiddel bij uw marketingactiviteiten
 • Nieuw personeel sneller onboarden
 • Leuker en sneller leren (zegt ook TNO)
 • Betere en consistentere voorlichting van uw klanten, partners en eindgebruikers
ERP bedrijf nodig

Wanneer en waarom

En hoe dan?

Wanneer past e-learning bij uw organisatie?

Voordelen zijn er dus plenty. Maar wanneer hebt u eigenlijk een eigen digitale trainingsoplossing nodig? Want u wilt natuurlijk wel zeker weten dat uw investering de moeite loont. In de volgende gevallen zijn uw eigen online cursussen een goed idee:

 • U hebt veel personeel en/of veel verschillende vestigingen
 • Uw bedrijf maakt een complex product
 • Uw organisatie moet voldoen aan veel wetten en regels

En dit is waarom

Beschikt u over veel medewerkers en locaties? Dan geeft u met e-learnings de juiste kennis aan uw personeel – maar dan tegen minder kosten. U hebt immers geen trainers en trainingslocaties meer nodig. Hetzelfde geldt als u een complex product maakt. Met een online training geeft u consistente en laagdrempelige voorlichting hierover. Moet u voldoen aan een steeds veranderend web van wet- en regelgeving? Ook in dat geval werkt digitaal leren ideaal. Want e-learning apps en dergelijke software op maat zijn heel makkelijk uit te breiden en aan te passen.

Check de kenmerken van een goede developer

U hebt nu een goed beeld van de voordelen van e-learning. En of het bij u past. Maar hoe kiest u de juiste e-learning ontwikkelaar? Check de volgende kenmerken:

 1. Goede portfolio
 2. Stapsgewijze aanpak
 3. Duidelijk prijskaartje

Uitdieping

Als u op deze punten let, komt u een heel eind. Een goede portfolio zegt veel over de capaciteiten van een developer. Kies bij voorkeur een leverancier die werkt met bedrijven uit uw branche. Check ook of de ontwikkelaar een gestructureerde benadering hanteert. En ga voor een stapsgewijze oplevering; op die manier stuurt u makkelijker bij als er iets niet naar uw zin is. Ook het prijskaartje moet duidelijk zijn. Dus geen verborgen kosten en vooral ook: géén kleine lettertjes.

APPelit doet net dat stapje extra voor u

APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van e-learnings. Wij voldoen aan al deze kenmerken. Én we doen ook altijd een stapje extra voor u als klant. Onze succesaanpak onderscheidt ons van andere ontwikkelaars. U krijgt bij ons bijvoorbeeld een uitgebreid voortraject voor de juiste basis. En u krijgt deelleveringen die u gaat testen. Zo zorgen we samen dat uw digitale training helemaal aansluit op uw wensen.

Ontdek onze praktijkervaring

Wij maakten al voor veel organisaties een digitale trainingsoplossing. Bekijk bijvoorbeeld onze case over Waterpik. Doel was om mensen bewust te maken van het nut van flossen met water. Ook werkten we voor het Openbaar Ministerie. Voor deze instantie ontwikkelden we een criminal serious game om mensen te leren hoe cybercriminelen te werk gaan. Meer weten? Check andere cases.

ERP ontwikkelaar

E-learning op maat laten ontwikkelen door APPelit?

Pak uw gratis workshop mee

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om e-learning op maat te laten ontwikkelen door APPelit? We komen graag vrijblijvend bij u langs. Laat u hieronder uw gegevens achter? Dan krijgt u van ons ook een workshop ter waarde van 1200 euro cadeau. Samen kijken we hierbij hoe u e-learnings het best inzet in uw bedrijf. En zo komt u er ook meteen achter of onze werkwijze u bevalt.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader