fbpx

E-learning op maat

Bedrijfssucces begint hier

Online trainingen zijn helemaal hot. Niet zo gek, want ze maken leren leuk en laagdrempelig. Maar past e-learning op maat bij uw bedrijf? U wilt natuurlijk zeker weten dat een investering in een online trainingsoplossing u ook iets oplevert. Lees hier wat de voordelen van digitaal leren zijn en hoe u hiervoor de juiste partner vindt voor de ontwikkeling van deze software.

E-learning heeft de toekomst

En dit is waarom

Tegenwoordig is (bijna) iedereen overal en altijd online. De meeste mensen hebben hun smartphone altijd bij de hand. Of ze zitten achter een computer. Dat maakt leren via een app of software ook zo handig. Hebben uw medewerkers een loos momentje tijdens de werkdag? Laat ze dan hun kennis bijspijkeren. Zo leren ze haast moeiteloos dingen bij. Zonder dat het ze heel veel tijd kost. En beter nog: zonder dat u ze mist bij hun gewone werk.

E learning op maat

Wanneer kiezen voor e-learning?

U wilt natuurlijk wel zeker weten dat uw investering de moeite loont. In de volgende gevallen zijn uw eigen online cursussen een goed idee:

 • U hebt personeel op veel verschillende locaties
 • U hebt een hoog verloop onder uw personeel
 • Uw trainingskosten zijn te hoog
 • U wilt nieuwe medewerkers sneller onboarden
 • Uw bedrijf moet voldoen aan veel (veranderende/nieuwe) wetten en regels

Ontdek hieronder meer over deze punten.

Personeel sneller en efficiënter trainen

Met e-learning geeft u uw personeel de juiste kennis tegen lagere kosten. Hebt u veel medewerkers en locaties? Of maakt u op grote schaal gebruik van tijdelijke krachten? Dan wilt u iedereen natuurlijk dezelfde training geven – waar ze ook zijn. Via traditionele lesmethoden valt dit nog niet mee. De reis- en accommodatiekosten rijzen al snel de pan uit. Om nog maar te zwijgen over het steeds inhuren van docenten. 

Met een online training lost u al deze problemen in één klap op. De cursussen zijn meteen beschikbaar voor iedereen. Nieuwe mensen werkt u zo een stuk sneller in. Bovendien weet u zeker dat u ze alle kennis geeft die ze nodig hebben.

Ideaal voor uw compliancetrainingen

Moet u voldoen aan een complex web van wetten en regels? Regels waarvan een groot deel ook nog eens regelmatig verandert? U wilt uw personeel dan natuurlijk zo snel mogelijk op de hoogte brengen van veranderingen. Ook in dit geval werkt digitaal leren ideaal. Want e-learning apps en dergelijke software op maat zijn heel makkelijk uit te breiden en aan te passen.

Ook handig: opfriscursussen

Moet uw personeel regelmatig bijgeschoold worden? Ook dat gaat supersnel met een online trainingsoplossing. U zorgt gewoon dat uw medewerkers bijvoorbeeld iedere 3 of 6 maanden automatisch een bericht krijgen. Zo weten zij dat er een opfriscursus voor ze klaar staat. En weet u dat zij beschikken over de nieuwste kennis en vaardigheden. Zonder moeite en zonder zorgen.

Ervaar uw kansen tijdens gratis workshop

APPelit is uw strategische partner voor online trainingsoplossingen. Dankzij onze jarenlange ervaring ontwikkelden wij een manier die zekerheid geeft over het succes van e-learnings op maat voor uw bedrijf. U ontdekt alles over deze manier tijdens een gratis workshop. En die krijgt u als u een vrijblijvende afspraak maakt voor een kennismaking. Zo ontdekt u welke voordelen online cursussen u opleveren en of onze manier van werken bij u past.

e-learning laten ontwikkelen

Wordt e-learning op maat uw bedrijfsoplossing?

Maak kennis met uw ideale softwarepartner

Wilt u meer weten over e-learning op maat in uw bedrijf? Neem dan contact op met APPelit, uw strategische partner voor online trainingsoplossingen. Wij zijn een ervaren ontwikkelaar van e-learning apps en software. We laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is. En hoe uw bedrijf geld bespaart door online cursussen aan te bieden. Laat u hieronder uw gegevens achter? Wij nemen dan snel contact met u op.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  ivar te riele
  ivar te riele
  1696489271
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  js_loader
  Sluiten