fbpx

E-learning op maat

Bedrijfssucces begint hier

Online trainingen zijn helemaal hot. Niet zo gek, want ze maken leren leuk en laagdrempelig. Maar past e-learning op maat bij uw bedrijf? U wilt natuurlijk zeker weten dat een investering in een online trainingsoplossing u ook iets oplevert. Lees hier wat de voordelen van digitaal leren zijn en hoe u hiervoor de juiste partner vindt voor de ontwikkeling van deze software.

E-learning heeft de toekomst

En dit is waarom

Tegenwoordig is (bijna) iedereen overal en altijd online. De meeste mensen hebben hun smartphone altijd bij de hand. Of ze zitten achter een computer. Dat maakt leren via een app of software ook zo handig. Hebben uw medewerkers een loos momentje tijdens de werkdag? Laat ze dan hun kennis bijspijkeren. Zo leren ze haast moeiteloos dingen bij. Zonder dat het ze heel veel tijd kost. En beter nog: zonder dat u ze mist bij hun gewone werk.

E learning op maat

Wanneer kiezen voor e-learning?

U wilt natuurlijk wel zeker weten dat uw investering de moeite loont. In de volgende gevallen zijn uw eigen online cursussen een goed idee:

 • U hebt personeel op veel verschillende locaties
 • U hebt een hoog verloop onder uw personeel
 • Uw trainingskosten zijn te hoog
 • U wilt nieuwe medewerkers sneller onboarden
 • Uw bedrijf moet voldoen aan veel (veranderende/nieuwe) wetten en regels

Ontdek hieronder meer over deze punten.

Personeel sneller en efficiënter trainen

Met e-learning geeft u uw personeel de juiste kennis tegen lagere kosten. Hebt u veel medewerkers en locaties? Of maakt u op grote schaal gebruik van tijdelijke krachten? Dan wilt u iedereen natuurlijk dezelfde training geven – waar ze ook zijn. Via traditionele lesmethoden valt dit nog niet mee. De reis- en accommodatiekosten rijzen al snel de pan uit. Om nog maar te zwijgen over het steeds inhuren van docenten. 

Met een online training lost u al deze problemen in één klap op. De cursussen zijn meteen beschikbaar voor iedereen. Nieuwe mensen werkt u zo een stuk sneller in. Bovendien weet u zeker dat u ze alle kennis geeft die ze nodig hebben.

Ideaal voor uw compliancetrainingen

Moet u voldoen aan een complex web van wetten en regels? Regels waarvan een groot deel ook nog eens regelmatig verandert? U wilt uw personeel dan natuurlijk zo snel mogelijk op de hoogte brengen van veranderingen. Ook in dit geval werkt digitaal leren ideaal. Want e-learning apps en dergelijke software op maat zijn heel makkelijk uit te breiden en aan te passen.

Ook handig: opfriscursussen

Moet uw personeel regelmatig bijgeschoold worden? Ook dat gaat supersnel met een online trainingsoplossing. U zorgt gewoon dat uw medewerkers bijvoorbeeld iedere 3 of 6 maanden automatisch een bericht krijgen. Zo weten zij dat er een opfriscursus voor ze klaar staat. En weet u dat zij beschikken over de nieuwste kennis en vaardigheden. Zonder moeite en zonder zorgen.

Ervaar uw kansen tijdens gratis workshop

APPelit is uw strategische partner voor online trainingsoplossingen. Dankzij onze jarenlange ervaring ontwikkelden wij een manier die zekerheid geeft over het succes van e-learnings op maat voor uw bedrijf. U ontdekt alles over deze manier tijdens een gratis workshop. En die krijgt u als u een vrijblijvende afspraak maakt voor een kennismaking. Zo ontdekt u welke voordelen online cursussen u opleveren en of onze manier van werken bij u past.

e-learning laten ontwikkelen

Wordt e-learning op maat uw bedrijfsoplossing?

Maak kennis met uw ideale softwarepartner

Wilt u meer weten over e-learning op maat in uw bedrijf? Neem dan contact op met APPelit, uw strategische partner voor online trainingsoplossingen. Wij zijn een ervaren ontwikkelaar van e-learning apps en software. We laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is. En hoe uw bedrijf geld bespaart door online cursussen aan te bieden. Laat u hieronder uw gegevens achter? Wij nemen dan snel contact met u op.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader