fbpx

E-learning op maat: Amsterdam slaagt ermee

Ga óók voor slimme kennisgroei

Toe aan groei van uw medewerkers of klanten? Kies voor slimme e-learning op maat uit Amsterdam. Want met deze maatwerk software zorgt u voor de juiste kennis én de slimste manier om die kennis aan te leren. Ontdek hier hoe u het laat werken en geld bespaart.

‘t Werkt voor grote én kleinere bedrijven

Waarom e-learning?

Digitale trainingsoplossingen werken heel goed voor organisaties. Zowel voor grote multinationals met veel medewerkers en vestigingen als voor kleinere ondernemingen. Zet deze online trainingen als tools in voor uw medewerkers, uw klanten, partners of zelfs voor uw eindgebruikers.

e-learning op maat Amsterdam

Software als middel voor uw succes

Verkoopt u bijvoorbeeld een complex product? Dan vormt e-learning app software een uitstekend hulpmiddel. U vertelt uw (potentiële) relaties hiermee alles over uw product. En waarom het zo goed werkt. Door ze digitaal aan de hand te nemen langs allerlei aspecten, raken ze er al doende mee vertrouwd.

Voordelen van eigen e-learning

Als u de applicatie eenmaal hebt, deelt u deze met wie u maar wilt. Alles over uw product staat erin. Dus uw medewerkers hoeven niet steeds hetzelfde verhaal te vertellen. En iedereen heeft toegang tot de informatie die ze nodig hebben. Dit geeft u onder meer de volgende voordelen:

 • Betere en zelfde voorlichting aan uw klanten, partners en eindgebruikers
 • Minder telefoontjes naar uw supportafdeling
 • Handig hulpmiddel bij uw marketingactiviteiten

Succesgarantie

Als u kiest voor een online trainingsoplossing, wilt het wel in één keer goed doen. Zodat u lang plezier houdt van de tijd en kosten die u erin stopt. Die zekerheid hebt u bij ons. Om die reden nemen we u mee langs slimme testfases waarin u de kans krijgt elk nieuw stukje ontwikkeling alvast uit te proberen. Zo wordt de e-learning maken een investering in een middel dat u iets oplevert.

Aanpak in fases voor succesvolle uitrol

Dankzij onze succesaanpak krijgt u gegarandeerd een e-learning die voldoet aan uw verwachtingen. Sterker nog, meestal overtreffen wij de verwachtingen van onze klanten. Hoe dat komt? Voor de ontwikkeling van uw trainingsoplossing gebruiken we Design Thinking. Dit vormt een beproefde methode om complexe problemen op te lossen en vaak tot verrassende inzichten te komen. Er zijn 5 fases:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

Voor u zetten we graag een extra stap. Daarom hebben we een 6e fase ingebouwd. Deze bestaat uit onderhoud, training, marketing… – of wat u ook maar nodig hebt om uw e-learning succesvol uit te rollen.

Waarom het bij anderen zo vaak faalt

Over mislukte ICT-projecten staan de kranten geregeld vol. Denk alleen al aan de vele overheidsprojecten op dit gebied. En dan hebben we het nog niet gehad over de projecten die vele malen meer kosten dan oorspronkelijk begroot. Het grootste deel mislukt vanwege problemen in de organisatie en communicatie.

Bij APPelit weet u zeker dat die ellende u bespaart blijft. Hoe dat komt? Dankzij onze stapsgewijze aanpak sturen we samen tussendoor al bij als er iets anders gaat dan u verwacht. Zo houdt u altijd een vinger aan de pols en krijgt u beslist een goed eindresultaat.

Altijd duidelijkheid over afspraken

Duidelijke afspraken over kosten, oplevering en meer. Zonder kleine lettertjes. Dat is onze standaard. Ook krijgt u de garantie dat het afgesproken budget genoeg is. Blijkt dat we toch meer moeite moeten doen? Dan is dat voor onze rekening.

amsterdam

Toe aan e-learning op maat in Amsterdam?

We komen graag bij u langs

Voor e-learning op maat in Amsterdam, zit u goed bij APPelit. U vindt ons aan de Herengracht, in het hart van de stad. Uiteraard komen we nog liever bij u langs om kennis te maken met u en uw organisatie. Laat u hieronder uw gegevens achter? Dan nemen we binnen een dag contact met u op om een afspraak te maken.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten