fbpx

E-learning ontwikkelaar kiezen

3 toptips die u helpen aan de juiste softwarepartner

Een goede e-learning ontwikkelaar vinden valt nog niet mee. Het aanbod is groot. U wilt natuurlijk zeker weten dat u de juiste keuze maakt. En rendement op uw investering krijgt. Hoe selecteert u de juiste partner? Hier leest u 3 toptips die u hierbij op weg helpen.

Waarom e-learning?

De pluspunten van digitaal leren

E-learning heeft de toekomst. Tegenwoordig is iedereen bijna overal en altijd online. Als u uw medewerkers e-learning aanbiedt, leren ze op een moment waarop hen dat uitkomt. Even een kwartiertje niets om handen? Laat ze die kans grijpen om hun kennis bij te spijkeren. Zonder dat ze ergens naartoe hoeven. En zonder dat u geld hoeft uit te geven aan een locatie en een docent.

Kies de juiste partner

Deze investering levert u dus veel voordelen op. Maar u moet wel met het juiste bedrijf in zee gaan. Want alleen dan weet u zeker dat u uw doel bereikt. En niet voor onaangename verrassingen komt te staan – zoals kosten die veel hoger uitvallen dan verwacht.

 

E-learning op maat laten maken

De 3 tips

De 3 tips

APPelit is uw strategische partner op het gebied van e-learning ontwikkeling. Wij leveren alleen software op maat. Als geen ander weten we dus waar u op moet letten wanneer u een ontwikkelaar kiest. Dit zijn onze 3 tips:

 1. Kijk naar de portfolio van het bedrijf
 2. Kijk naar de aanpak van het bedrijf
 3. Kijk naar het prijskaartje

Hieronder ontdekt u waarom deze punten zo belangrijk zijn.

Tip 1: Kijk naar de portfolio van het bedrijf

Kies een leverancier die werkt met bedrijven die vergelijkbaar zijn met het uwe. Het liefst uit uw eigen branche. Ook belangrijk: heeft het bedrijf ervaring met het type e-learning dat u wilt aanbieden? Denk bijvoorbeeld aan e-learning app software. Hetzelfde geldt voor de content die u in uw oplossing wilt zetten. Dus video’s, podcasts, softwaretutorials, e-books of wat dan ook. Heeft het bedrijf de juiste kennis en expertise in huis?

Vraag daarom aan potentiële partners of u mag spreken met bestaande klanten. Dan krijgt u snel een goed idee of de leverancier bij u past. En objectieve informatie over hoe de samenwerking verliep.

Tip 2: Kijk naar de aanpak van het bedrijf

Check of het bedrijf een bewezen succesaanpak heeft. Idealiter hanteert uw partner bij alle ontwikkelingsprojecten dezelfde gestructureerde benadering. Deze hoort te bestaan uit de volgende fasen of soortgelijke stappen:

 • inleven in uw uitdaging
 • uw uitdaging duidelijk omschrijven
 • ontwikkelen
 • testen

Vooral dat laatste is heel belangrijk. Want juist door tussendoor bij elke stukje ontwikkeling alvast te testen ziet u snel of uw e-learning aansluit op uw behoeften.

Tip 3: Kijk naar het prijskaartje

Let op de transparantie van de tarieven. Zorg dat alles inzichtelijk is. Vraag hoeveel u betaalt voor onderhoud en updates. Laat het bedrijf alles duidelijk specificeren. En check of er geen extra of verborgen kosten zijn. Beter nog: spreek een vast tarief af. Zo komt u in de toekomst niet voor onplezierige verrassingen te staan.

Voor een dubbeltje op de eerste rang?

If you pay peanuts, you get monkeys. Misschien hebt u hier weleens van gehoord. Kort gezegd betekent dit dat kwaliteit geld kost. Wees achterdochtig als een ontwikkelaar een stuk minder vraagt dan de concurrentie. Want betaalt u naar verhouding weinig? Dan ziet u dat vaak terug in de kwaliteit van het eindresultaat. Wees dus realistisch; kwaliteit kost nu eenmaal geld.

ERP ontwikkelaar

Kennismaken met uw e-learning ontwikkelaar?

Ervaar onze succesaanpak en scoor

Meer weten over hoe we uw software op maat maken? Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Ook krijgt u van ons een workshop cadeau. Hiermee brengen we al uw kansen en mogelijkheden in kaart. Zo ontdekt u waarom APPelit uw e-learning ontwikkelaar is.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten