fbpx

E-learning bedrijf kiezen?

Zó vindt u de juiste partner

Online leren is een ideale manier om het kennisniveau binnen uw bedrijf op peil te houden. Ook is het heel geschikt om nieuwe medewerkers snel en goed in te werken. Wilt u een eigen e-learning oplossing laten ontwikkelen? Ga in zee met een professioneel e-learning bedrijf. Ontdek hoe u dat ene bedrijf vindt dat precies die oplossing ontwikkelt die u nodig hebt.

De voordelen van e-learning

Elke plaats, elk moment

Het grootste voordelen van e-learning? Het kan gewoon vanachter het eigen bureau! Dat betekent dat uw medewerkers niet een dag of dagdeel kwijt zijn aan een training op locatie, waar de reistijd dan nog bijkomt. Maar wist u dat e-learning nog meer voordelen heeft? Zo is het leren leuker en gaat het sneller. Bovendien blijkt uit onderzoek dat medewerkers meer gemotiveerd zijn om op deze manier te leren.

E-learning bedrijf

Op zoek naar een partner in e-learning

Zo pakt u dat aan

Check de juiste ervaring

Een bedrijf dat al veel ervaring heeft in e-learning, doorgrondt sneller wat uw bedrijf nodig heeft en biedt u vervolgens een oplossing op maat. Het is ook belangrijk dat het bedrijf ervaring heeft met het type e-learning dat u wilt aanbieden. Kiest u bijvoorbeeld voor e-learning app software of komen game apps beter in de buurt van wat u nodig hebt? Een ervaren e-learning bedrijf helpt u om de keuze daartussen te maken.

Ga voor een oplossing op maat

Sommige e-learning bedrijven bieden kant-en-klare e-learning oplossingen, maar die bieden zelden precies wat u nodig hebt. Ga daarom op zoek naar een partner die software op maat ontwikkelt. Daarbij is het belangrijk om eerst te kijken naar de doelen die u met e-learning wilt behalen. Denk aan: lagere trainingkosten, snellere onboarding of voldoen aan wet- en regelgeving. Hebt u nog geen duidelijk doel voor ogen? Een goede partner denkt hierover met u mee.

Ook belangrijk: de kosten

Een ander belangrijk aspect bij de keuze voor een e-learning partner, zijn de kosten. Bij sommige e-learning bedrijven lijken die kosten heel laag te liggen, maar blijkt later dat u extra moet betalen voor updates en onderhoud. Laat het bedrijf daarom alles duidelijk specificeren. Beter nog: spreek een vast tarief af. Dan weet u zeker dat u niet voor financiële verrassingen komt te staan.

De aanpak van APPelit

APPelit, strategisch partner in e-learning, werkt altijd met een fixed price. Bovendien doen we niet aan kleine lettertjes, duidelijkheid staat bij ons voorop. Verder onderscheidt onze aanpak zich op de volgende punten:

 • Wij ontwikkelen altijd software op maat.
 • Daarbij hanteren we onze bewezen succesaanpak.
 • Onderdeel van die succesaanpak is dat wij vanaf het begin met u meedenken. Zo helpen we u tijdens slimme brainstormsessies om uw strategische doelen op papier te zetten.
 • We hebben ruime ervaring in de ontwikkeling van e-learning en passen onder andere infographics, animaties, muziek, interactiemogelijkheden toe.
 • U krijgt bij ons de kans om uw e-learning oplossing na elke ontwikkelfase uitgebreid te testen.
 • Zo weet u zeker dat de e-learning precies aan uw wensen voldoet en dat u de vooraf opgestelde strategische doelen daadwerkelijk behaalt.
e-learning bedrijven

Maak kennis met uw e-learning bedrijf!

Wij komen graag bij u langs

Wilt u weten wat APPelit als e-learning bedrijf voor u kan betekenen? Dat vertellen we u graag in een persoonlijk kennismakingsgesprek! Ook als u nog niet zeker weet of e-learning wel iets voor u en uw bedrijf is, komen we graag vrijblijvend bij u langs voor een eerlijk en transparant advies. U zit dan nog nergens aan vast, dus waarom nog langer aarzelen? Laat ons weten hoe we u kunnen bereiken en u hoort binnen 24 uur van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten