fbpx

E-learning op maat laten maken?

Voordelen op ’n rij van uw eigen online training

Een e-learning op maat laten maken. Vraagt u zich af of dit past bij uw bedrijf? Of hebt u niet helemaal scherp wat u eraan hebt? Lees hier wat de voordelen zijn. Zowel voor uw medewerkers als voor klanten, eindgebruikers en partners.

Wat is e-learning?

En wanneer helpt het ook ú?

E-learning betekent simpelweg elektronisch leren. Digitaal leren, online trainingen of e-cursussen – het valt allemaal onder deze noemer. Als u een e-learning op maat wilt laten maken, laat u mensen niet via de traditionele methode in een klas leren, maar via een computer, tablet of zelfs een smartphone. Deze manier van leren werd de afgelopen 10 jaar steeds populairder. En als gevolg van de pandemie nam de populariteit alleen nog maar verder toe.

E-learning op maat laten maken

Voordelen voor werknemers

Het grootste voordeel van online leren? De flexibiliteit natuurlijk. Uw medewerkers hoeven geen vrij meer te nemen van hun werk om bij te leren. Digitale trainingen volgen ze gewoon tussen hun werkzaamheden door. En het maakt niet uit waar ze zijn – thuis, op het werk of onderweg. Het is dus flexibel en ook nog eens superefficiënt.

En dan zijn er ook nog andere voordelen:

 • Consistentie van het lesmateriaal
 • Mogelijkheid om lessen zo vaak als nodig te herhalen
 • Nieuw personeel sneller onboarden
 • Leuker en sneller leren (zegt ook TNO)

Voordelen voor klanten en eindgebruikers

Denkt u dat een e-learning op maat laten maken alleen voordelen heeft voor uw werknemers? Helemaal mis! Het heeft ook een grote waarde voor klanten en eindgebruikers. Vooral als u een complexe service levert. Of een product dat mensen nog niet goed kennen. Want zo creëert u bewustwording en legt u de nadruk op uw sterke punten. APPelit, uw strategische partner voor de ontwikkeling van digitale trainingen, maakte bijvoorbeeld een e-learning over de Waterpik. Dit is een app die we maakten om mensen bekend te maken met flossen met water.

Nog een handig voordeel

Met e-learning app software drukt u bovendien uw supportkosten. Mensen leren dan immers in de app hoe iets werkt. Dat scheelt weer een hoop telefoontjes naar uw supportafdeling.

Voordelen voor partners

Online trainingen werken ook heel goed als u een groot partnernetwerk hebt. Door een e-learning op maat te laten maken geeft u partners de productinformatie die ze nodig hebben. Of laat u zien hoe ze uw product het best aan de man brengen. Moeten partners zich certificeren om met u te mogen werken? Hier leent e-learning zich uitstekend voor. Zo weet u zeker dat uw beoogde partners de juiste kennis van uw product hebben. En reduceert u de werkdruk voor uw supportafdeling.

APPelit heeft een beproefde staat van dienst als het gaat om de ontwikkeling van software op maat. Onze succesaanpak bewijst zich telkens opnieuw in de praktijk, ook voor u. Waar ‘m dat in zit? U krijgt een stapsgewijze levering. Dit zorgt voor:

 • kwaliteit
 • flexibiliteit
 • schaalbaarheid
 • snelheid

Zo weet u zeker dat uw e-learning aansluit op uw behoeften. Nieuwsgierig naar ons werk? Bekijk dan onze cases.

Gratis workshop bij kennismaking

Een goede manier om vrijblijvend vertrouwd te raken met ons? Volg de gratis workshop. Hierin bekijken we samen wat een e-learning op maat uw bedrijf oplevert. En u ziet gelijk of onze manier van werken bij u past. Neem dus vandaag nog contact op!

e learning maken

E-learning op maat laten maken?

Maak snel kennis

Enthousiast over de online mogelijkheden voor uw bedrijf? Of twijfelt u nog of een e-learning op maat laten maken iets voor uw bedrijf is? Laat dan hieronder uw gegevens achter, maak vrijblijvend kennis en doe de gratis workshop.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  ivar te riele
  ivar te riele
  1696489271
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  js_loader
  Sluiten