fbpx

E-learning op maat laten maken?

Voordelen op ’n rij van uw eigen online training

Een e-learning op maat laten maken. Vraagt u zich af of dit past bij uw bedrijf? Of hebt u niet helemaal scherp wat u eraan hebt? Lees hier wat de voordelen zijn. Zowel voor uw medewerkers als voor klanten, eindgebruikers en partners.

Wat is e-learning?

En wanneer helpt het ook ú?

E-learning betekent simpelweg elektronisch leren. Digitaal leren, online trainingen of e-cursussen – het valt allemaal onder deze noemer. Als u een e-learning op maat wilt laten maken, laat u mensen niet via de traditionele methode in een klas leren, maar via een computer, tablet of zelfs een smartphone. Deze manier van leren werd de afgelopen 10 jaar steeds populairder. En als gevolg van de pandemie nam de populariteit alleen nog maar verder toe.

E-learning op maat laten maken

Voordelen voor werknemers

Het grootste voordeel van online leren? De flexibiliteit natuurlijk. Uw medewerkers hoeven geen vrij meer te nemen van hun werk om bij te leren. Digitale trainingen volgen ze gewoon tussen hun werkzaamheden door. En het maakt niet uit waar ze zijn – thuis, op het werk of onderweg. Het is dus flexibel en ook nog eens superefficiënt.

En dan zijn er ook nog andere voordelen:

 • Consistentie van het lesmateriaal
 • Mogelijkheid om lessen zo vaak als nodig te herhalen
 • Nieuw personeel sneller onboarden
 • Leuker en sneller leren (zegt ook TNO)

Voordelen voor klanten en eindgebruikers

Denkt u dat een e-learning op maat laten maken alleen voordelen heeft voor uw werknemers? Helemaal mis! Het heeft ook een grote waarde voor klanten en eindgebruikers. Vooral als u een complexe service levert. Of een product dat mensen nog niet goed kennen. Want zo creëert u bewustwording en legt u de nadruk op uw sterke punten. APPelit, uw strategische partner voor de ontwikkeling van digitale trainingen, maakte bijvoorbeeld een e-learning over de Waterpik. Dit is een app die we maakten om mensen bekend te maken met flossen met water.

Nog een handig voordeel

Met e-learning app software drukt u bovendien uw supportkosten. Mensen leren dan immers in de app hoe iets werkt. Dat scheelt weer een hoop telefoontjes naar uw supportafdeling.

Voordelen voor partners

Online trainingen werken ook heel goed als u een groot partnernetwerk hebt. Door een e-learning op maat te laten maken geeft u partners de productinformatie die ze nodig hebben. Of laat u zien hoe ze uw product het best aan de man brengen. Moeten partners zich certificeren om met u te mogen werken? Hier leent e-learning zich uitstekend voor. Zo weet u zeker dat uw beoogde partners de juiste kennis van uw product hebben. En reduceert u de werkdruk voor uw supportafdeling.

APPelit heeft een beproefde staat van dienst als het gaat om de ontwikkeling van software op maat. Onze succesaanpak bewijst zich telkens opnieuw in de praktijk, ook voor u. Waar ‘m dat in zit? U krijgt een stapsgewijze levering. Dit zorgt voor:

 • kwaliteit
 • flexibiliteit
 • schaalbaarheid
 • snelheid

Zo weet u zeker dat uw e-learning aansluit op uw behoeften. Nieuwsgierig naar ons werk? Bekijk dan onze cases.

Gratis workshop bij kennismaking

Een goede manier om vrijblijvend vertrouwd te raken met ons? Volg de gratis workshop. Hierin bekijken we samen wat een e-learning op maat uw bedrijf oplevert. En u ziet gelijk of onze manier van werken bij u past. Neem dus vandaag nog contact op!

e learning maken

E-learning op maat laten maken?

Maak snel kennis

Enthousiast over de online mogelijkheden voor uw bedrijf? Of twijfelt u nog of een e-learning op maat laten maken iets voor uw bedrijf is? Laat dan hieronder uw gegevens achter, maak vrijblijvend kennis en doe de gratis workshop.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader