fbpx

E-learning app ontwikkelen

Groeien door te gamen

Wilt u uw eigen e-learning app ontwikkelen? Dan is het wel zo prettig als u kosten van uw investering terugverdient. Op deze pagina ontdekt u hoe u dat aanpakt – én hoe u de juiste partner kiest voor de ontwikkeling ervan!

Logische zet

E-learning, waarom eigenlijk?

E-learning app software heeft de toekomst. Iedereen heeft zijn smartphone immers altijd binnen handbereik. En er zijn inmiddels dan ook overal apps voor: online bankieren, navigeren, vergaderen, muziek luisteren, boeken lezen en ga zo maar door. Leren past dus prima in dit rijtje.

E-learning app

Voordelen op ‘n rij

Een greep uit de pluspunten van een e-learning app:

 • U hebt geen trainers en leslocaties meer nodig.
 • Uw medewerkers kunnen altijd en overal leren.
 • Snappen ze iets niet? Dan hebben ze de mogelijkheid om lessen te herhalen zo vaak ze willen.
 • Online leren is leuker en sneller, zo blijkt uit onderzoek.
 • Uw lesmateriaal valt makkelijk aan te passen voor verschillende doelgroepen (bijvoorbeeld medewerkers van verschillende afdelingen).

Partner kiezen? Hier let u op!

Investeren in uw eigen e-learning levert u dus veel op. Maar dan moet u wel met ’n goede developer in zee gaan. APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van e-learning apps. Voor veel van onze klanten maakten wij al educatieve apps. Wij weten dus precies waar u op moet letten wanneer u een partner zoekt. Onze tips:

 1. Check de aanpak
 2. Check het prijskaartje
 3. Check de reputatie en ervaring

Bewezen succesaanpak

Een e-learning app is software op maat. Dat vraagt om een goed doordachte aanpak. Check daarom of uw developer een degelijk ontwikkelplan heeft. Dit moet bij voorkeur zijn gebaseerd op Design Thinking, een veelgebruikte – én beproefde – methode voor softwareontwikkeling. Een dergelijke succesaanpak bestaat uit de volgende stappen:

 • inleven in uw uitdaging
 • uw uitdaging duidelijk omschrijven
 • ontwikkelen
 • testen

Vooral de laatste stap is onmisbaar. Want juist door te testen ontdekt u of uw e-learning app precies aansluit op uw wensen.

Voorkom verborgen kosten

Let er ook op dat u een duidelijk overzicht van de kosten krijgt. Alles moet inzichtelijk zijn. Check bijvoorbeeld of onderhoud en updates bij de kosten inbegrepen zijn. Zo voorkomt u dat u achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan. Handig weetje: bij APPelit krijgt u een fixed price. Bovendien doen we niet aan kleine lettertjes. Duidelijkheid staat bij ons voorop. Zo weet u dus altijd waar u aan toe bent.

Daarom zijn kennis en ervaring ‘n must

Een goede reputatie zegt veel over de capaciteiten van een ontwikkelaar. Kies bij voorkeur een bedrijf dat ervaring heeft met uw branche. En ook met de content die u in uw app wilt aanbieden. Check daarom of de developer beschikt over de juiste expertise en kennis. De beste manier om dit te doen? Vraag of u mag spreken met bestaande klanten. Die geven u een goed beeld of de ontwikkelaar bij uw past.

Ontdek de portfolio van APPelit

APPelit maakte al voor veel organisaties een e-learning app. Zo werkten we bijvoorbeeld voor het openbaar ministerie. Voor hen maakten we een criminal serious game. Doel was mensen te leren hoe cybercriminelen te werk gaan. Ook ontwikkelden we een educatieve app over de waterpik. In deze game ontdekken mensen de voordelen van flossen met water. Meer weten? Check dan onze andere cases.

E-learning development

E-learning app laten ontwikkelen door APPelit?

Ontdek vrijblijvend hoe onze werkwijze bij u past

Meer weten over de mogelijkheden om uw e-learning app te laten ontwikkelen door APPelit? Laat hieronder uw gegevens achter. U krijgt dan van ons een workshop ter waarde van 1200 euro cadeau. Zo ontdekt u helemaal vrijblijvend of onze manier van werken bij u past. En welke voordelen een e-learning app uw organisatie biedt. Neem dus vandaag nog contact op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten