fbpx

E-learning maken?

Dit moet u weten

Kennis delen, wat is daarvoor de beste manier vandaag de dag? Een goed opgebouwde e-learning app. Door een e-learningprogramma te maken deelt u eenvoudig informatie met collega’s, studenten of medeondernemers. Ontdek hier waar u op let bij zo’n app.

Online leren

Wat is e-learning?

E-learning staat voor online leren. Het is dan ook niets anders dan een online cursus, ook wel digitaal lespakket genoemd. Via een interactief programma leert de gebruiker bij over een specifiek onderwerp. E-learningprogramma’s zijn ideaal voor mensen die veel onderweg zijn en weinig tijd hebben. Met een gebruiksvriendelijke app is het e-learningprogramma altijd en overal toegankelijk.

e learning maken

Voorbeelden e-learnings

Voordelen een e-learning app voor gebruiker

E-learning heeft een mooi aantal voordelen. Volgens TNO-onderzoek is ‘leuker en sneller leren’ er één van. Mensen die online leren onthouden informatie beter en kunnen opgedane kennis beter toepassen. Ook is de motivatie om te leren vaak hoger. Samenwerken is via een e-learningplatform makkelijker en kan altijd en overal.

Voordelen een e-learning app voor u

Naast voordelen voor de gebruiker biedt een e-learningprogramma u als maker ook de nodige voordelen. Zo versterkt het uw expertstatus. Betreft het een e-learningprogramma binnen het bedrijf? Dan is het dé manier om nieuwe collega’s te trainen, zonder dat u keer op keer dezelfde informatie moet delen. Deze informatie staat namelijk allemaal in uw e-learningprogramma. Daarnaast bevordert e-learning kennisdeling binnen de organisatie.

E-learning maken: waar begint u?

Bij het maken ervan is het belangrijk om te weten voor wie u schrijft en wat het doel is van de online cursus. Begin klein en deel niet te veel. Heeft u toch meer kennis te delen dan u kwijt kunt? Verdeel de informatie dan over meerdere (aansluitende) e-learningprogramma’s. Laat uw online leeromgeving altijd nakijken door een ander. Twee zien tenslotte meer dan één.

Zorg voor interactie

Constructieve feedback is nodig om optimaal te kunnen leren. Zorg dan ook dat er binnen uw e-learningplatform ruimte is voor feedback. Dit maakt het platform interactief. Het houdt de gebruiker actief en alert. Zorg voor testvragen om te zien of de gebruiker de informatie op de juiste manier heeft opgeslagen. Ook kunt u suggesties doen waarmee de gebruikers hun prestaties kunnen verbeteren. Een interactief platform met testfunctie is daarnaast een goede test om te zien of uw online programma effectief is.

E-learning app bouwen: zelf doen of laten doen?

Voor het bouwen van een e-learningplatform heeft u twee opties: zelf aan de slag of uitbesteden. Online zijn diverse mogelijkheden te vinden voor enthousiaste doe-het-zelvers. Dat is goedkoper en u kent uw organisatie ongetwijfeld het best. Uitbesteden levert meer voordelen op. U vindt ze hieronder.

Voordelen e-learning app laten maken

 • De aanpak is doordachter
 • Ontwikkelen gaat sneller
 • De kans op een succesvolle uitkomst groeit
 • De uitstraling is professioneler

APPelit is strategisch ontwikkelaar van e-learning apps en andere software op maat. Wij helpen u graag met ontwikkelen van uw eigen online studie. Dankzij een slim stappenplan is de kans op succes zelfs stukken groter dan als u het zelf doet of ergens anders uitbesteedt. Ontdek hoe het zit met dat stappenplan.

Ook uw e-learning maken, volledig op maat?

Zo laten we het werken

Een e-learning maken start bij ons met een gratis gesprek en goed advies. Hiervoor krijgt u van ons als cadeau een groeiscan; hét middel om de potentie van uw idee te meten. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen? Laat hieronder uw gegevens achter en ontvang binnen een dag ons datumvoorstel.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten