fbpx
GRATIS GROEISCANDartMAAK UW DROMEN WAAR

E-learning maken?

Dit moet u weten

Kennis delen, wat is daarvoor de beste manier vandaag de dag? Een goed opgebouwde e-learning app. Door een e-learningprogramma te maken deelt u eenvoudig informatie met collega’s, studenten of medeondernemers. Ontdek hier waar u op let bij zo’n app.

Online leren

Wat is e-learning?

E-learning staat voor online leren. Het is dan ook niets anders dan een online cursus, ook wel digitaal lespakket genoemd. Via een interactief programma leert de gebruiker bij over een specifiek onderwerp. E-learningprogramma’s zijn ideaal voor mensen die veel onderweg zijn en weinig tijd hebben. Met een gebruiksvriendelijke app is het e-learningprogramma altijd en overal toegankelijk.

e learning maken

Voorbeelden e-learnings

Voordelen een e-learning app voor gebruiker

E-learning heeft een mooi aantal voordelen. Volgens TNO-onderzoek is ‘leuker en sneller leren’ er één van. Mensen die online leren onthouden informatie beter en kunnen opgedane kennis beter toepassen. Ook is de motivatie om te leren vaak hoger. Samenwerken is via een e-learningplatform makkelijker en kan altijd en overal.

Voordelen een e-learning app voor u

Naast voordelen voor de gebruiker biedt een e-learningprogramma u als maker ook de nodige voordelen. Zo versterkt het uw expertstatus. Betreft het een e-learningprogramma binnen het bedrijf? Dan is het dé manier om nieuwe collega’s te trainen, zonder dat u keer op keer dezelfde informatie moet delen. Deze informatie staat namelijk allemaal in uw e-learningprogramma. Daarnaast bevordert e-learning kennisdeling binnen de organisatie.

E-learning maken: waar begint u?

Bij het maken ervan is het belangrijk om te weten voor wie u schrijft en wat het doel is van de online cursus. Begin klein en deel niet te veel. Heeft u toch meer kennis te delen dan u kwijt kunt? Verdeel de informatie dan over meerdere (aansluitende) e-learningprogramma’s. Laat uw online leeromgeving altijd nakijken door een ander. Twee zien tenslotte meer dan één.

Zorg voor interactie

Constructieve feedback is nodig om optimaal te kunnen leren. Zorg dan ook dat er binnen uw e-learningplatform ruimte is voor feedback. Dit maakt het platform interactief. Het houdt de gebruiker actief en alert. Zorg voor testvragen om te zien of de gebruiker de informatie op de juiste manier heeft opgeslagen. Ook kunt u suggesties doen waarmee de gebruikers hun prestaties kunnen verbeteren. Een interactief platform met testfunctie is daarnaast een goede test om te zien of uw online programma effectief is.

E-learning app bouwen: zelf doen of laten doen?

Voor het bouwen van een e-learningplatform heeft u twee opties: zelf aan de slag of uitbesteden. Online zijn diverse mogelijkheden te vinden voor enthousiaste doe-het-zelvers. Dat is goedkoper en u kent uw organisatie ongetwijfeld het best. Uitbesteden levert meer voordelen op. U vindt ze hieronder.

Voordelen e-learning app laten maken

  • De aanpak is doordachter
  • Ontwikkelen gaat sneller
  • De kans op een succesvolle uitkomst groeit
  • De uitstraling is professioneler

APPelit is strategisch ontwikkelaar van e-learning apps en andere software op maat. Wij helpen u graag met ontwikkelen van uw eigen online studie. Dankzij een slim stappenplan is de kans op succes zelfs stukken groter dan als u het zelf doet of ergens anders uitbesteedt. Ontdek hoe het zit met dat stappenplan.

Ook uw e-learning maken, volledig op maat?

Zo laten we het werken

Een e-learning maken start bij ons met een gratis gesprek en goed advies. Hiervoor krijgt u van ons als cadeau een groeiscan; hét middel om de potentie van uw idee te meten. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen? Laat hieronder uw gegevens achter en ontvang binnen een dag ons datumvoorstel.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


Super fijn bedrijf om mee samen te werken. Hebben een mooie App voor ons gebouwd. Bij vragen goed bereikbaar en erg behulpzaam!
Helma Krijgsman
Helma Krijgsman
14:05 19 Nov 21
Guylian van der Linde
Guylian van der Linde
08:29 03 Nov 21
APPelit heeft laten zien dat ze veel kennis en veel ervaring heeft met het bouwen van heel praktisch toepasbare applicaties. Daarnaast hebben ze veel geduld met mensen die géén verstand van ICT hebben :-)
Karel Koppens
Karel Koppens
11:00 21 Oct 21
APPelit heeft een zeer fijne app voor onze iPads ontwikkelt die we dagelijks gebruiken tijdens onze teambuildingsevents. APPelit nam alle tijd om de vraag eerst goed te inventariseren. Tijdens het ontwikkelen en bouwen was het contact zeer prettig en de terugkoppeling echt enorm snel! Erg goed bereikbaar. Een prettige partij om in te schakelen.
Stefan Vogel
Stefan Vogel
10:47 15 Oct 21
Colette Michiels
Colette Michiels
15:46 13 Oct 21