fbpx

E-learning maken?

Dit moet u weten

Kennis delen, wat is daarvoor de beste manier vandaag de dag? Een goed opgebouwde e-learning app. Door een e-learningprogramma te maken deelt u eenvoudig informatie met collega’s, studenten of medeondernemers. Ontdek hier waar u op let bij zo’n app.

Online leren

Wat is e-learning?

E-learning staat voor online leren. Het is dan ook niets anders dan een online cursus, ook wel digitaal lespakket genoemd. Via een interactief programma leert de gebruiker bij over een specifiek onderwerp. E-learningprogramma’s zijn ideaal voor mensen die veel onderweg zijn en weinig tijd hebben. Met een gebruiksvriendelijke app is het e-learningprogramma altijd en overal toegankelijk.

e learning maken

Voorbeelden e-learnings

Voordelen een e-learning app voor gebruiker

E-learning heeft een mooi aantal voordelen. Volgens TNO-onderzoek is ‘leuker en sneller leren’ er één van. Mensen die online leren onthouden informatie beter en kunnen opgedane kennis beter toepassen. Ook is de motivatie om te leren vaak hoger. Samenwerken is via een e-learningplatform makkelijker en kan altijd en overal.

Voordelen een e-learning app voor u

Naast voordelen voor de gebruiker biedt een e-learningprogramma u als maker ook de nodige voordelen. Zo versterkt het uw expertstatus. Betreft het een e-learningprogramma binnen het bedrijf? Dan is het dé manier om nieuwe collega’s te trainen, zonder dat u keer op keer dezelfde informatie moet delen. Deze informatie staat namelijk allemaal in uw e-learningprogramma. Daarnaast bevordert e-learning kennisdeling binnen de organisatie.

E-learning maken: waar begint u?

Bij het maken ervan is het belangrijk om te weten voor wie u schrijft en wat het doel is van de online cursus. Begin klein en deel niet te veel. Heeft u toch meer kennis te delen dan u kwijt kunt? Verdeel de informatie dan over meerdere (aansluitende) e-learningprogramma’s. Laat uw online leeromgeving altijd nakijken door een ander. Twee zien tenslotte meer dan één.

Zorg voor interactie

Constructieve feedback is nodig om optimaal te kunnen leren. Zorg dan ook dat er binnen uw e-learningplatform ruimte is voor feedback. Dit maakt het platform interactief. Het houdt de gebruiker actief en alert. Zorg voor testvragen om te zien of de gebruiker de informatie op de juiste manier heeft opgeslagen. Ook kunt u suggesties doen waarmee de gebruikers hun prestaties kunnen verbeteren. Een interactief platform met testfunctie is daarnaast een goede test om te zien of uw online programma effectief is.

E-learning app bouwen: zelf doen of laten doen?

Voor het bouwen van een e-learningplatform heeft u twee opties: zelf aan de slag of uitbesteden. Online zijn diverse mogelijkheden te vinden voor enthousiaste doe-het-zelvers. Dat is goedkoper en u kent uw organisatie ongetwijfeld het best. Uitbesteden levert meer voordelen op. U vindt ze hieronder.

Voordelen e-learning app laten maken

 • De aanpak is doordachter
 • Ontwikkelen gaat sneller
 • De kans op een succesvolle uitkomst groeit
 • De uitstraling is professioneler

APPelit is strategisch ontwikkelaar van e-learning apps en andere software op maat. Wij helpen u graag met ontwikkelen van uw eigen online studie. Dankzij een slim stappenplan is de kans op succes zelfs stukken groter dan als u het zelf doet of ergens anders uitbesteedt. Ontdek hoe het zit met dat stappenplan.

Ook uw e-learning maken, volledig op maat?

Zo laten we het werken

Een e-learning maken start bij ons met een gratis gesprek en goed advies. Hiervoor krijgt u van ons als cadeau een groeiscan; hét middel om de potentie van uw idee te meten. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen? Laat hieronder uw gegevens achter en ontvang binnen een dag ons datumvoorstel.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten