fbpx

E-learning Groningen

Uw organisatie ook?

Leren gaat steeds meer digitaal, daar weten ze in studentenstad Groningen alles van! Het mag dan ook geen verrassing zijn dat e-learning in Groningen steeds meer voet aan de grond krijgt. Is zo’n eigen e-learning ook iets voor uw organisatie? Ontdek er alles over op deze pagina.

Voordelen van online

Leuker, sneller en efficiënter

Klassikaal leren is niet meer van deze tijd. De meeste mensen hebben een grote voorkeur voor leren via een app of software op hun telefoon, tablet of computer. Dat kan immers op elke gewenste plek en op elk gewenst moment!

Maar er zijn nog veel meer voordelen. We zetten ze even voor u op een rijtje:

 • Leren is leuker en gaat sneller (dit is onderzocht door TNO)
 • Medewerkers onthouden de kennis beter
 • Medewerkers weten die kennis beter toe te passen
 • Medewerkers zijn meer gemotiveerd om te leren
 • Het is gemakkelijker om samen te werken met anderen
E-learning groningen

Waarvoor in te zetten?

E-learning is interessant als er veel kennis gedeeld wordt in uw organisatie. Als u een eigen e-learning laat ontwikkelen, hoeft u die kennis maar één keer te bundelen. Vervolgens kunnen alle medewerkers er zelf mee aan de slag. Ook als er regelmatig nieuwe medewerkers worden aangenomen, is dat ideaal. U zet digitaal leren niet alleen in om vakkennis over te dragen, maar ook om nieuwe medewerkers snel op de hoogte te brengen van alle procedures en afspraken binnen uw organisatie. En ook voor het aanleren van praktische handelingen is het uitermate geschikt.

Het ontwerp

Er zijn verschillende vormen van e-learning mogelijk, denk aan e-learning app software, e-learning games, e-learning authoring tools of videostreaming. De keuze voor een van deze vormen hangt onder andere af van het doel dat u met e-learning wilt bereiken. APPelit, strategische partner in e-learning, denkt hierover graag met u mee. Samen stellen we eerst het doel vast dat u met online leren wilt bereiken. Vervolgens bedenken we welke vorm hier het best bij past.

Een e-learning bestaat vaak uit verschillende onderdelen, zoals filmpjes, animaties en testvragen. Het is ook mogelijk om een verhaal of spelelement toe te voegen, dat heet gamification. Spelers kunnen dan bijvoorbeeld beloningen of extra levels vrijspelen en zo bijna ongemerkt steeds meer kennis opdoen. Heeft u geen idee welke leervormen het meest geschikt zijn voor uw e-learning? Onze ontwerpers laten u graag alle voorbeelden en mogelijkheden zien.

Oók oog voor kosten & opbrengsten

APPelit doet meer dan alleen een geweldige e-learning voor u ontwikkelen. Wij weten dat u als ondernemer altijd naar de kosten en de opbrengsten kijkt. Om dat te kunnen doen, moet duidelijk zijn wat online leren u oplevert. En daarvoor is het weer heel belangrijk om vooraf een duidelijk doel te omschrijven. Alleen als u achteraf kunt meten of dat doel bereikt is, kunt u meten of u profiteert van e-learning.

Onze aanpak

Bij elk project hanteren wij een vaste aanpak. Daarmee zorgen we ervoor dat uw doel(en) behaald worden en u tevreden zult zijn met het eindresultaat. Onze aanpak is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende stappen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

Na het testen en het opleveren blijven we graag betrokken bij uw e-learning platform. Bijvoorbeeld om uw medewerkers te begeleiden bij het gebruik ervan. Of om u te helpen om uw platform goed in de markt te zetten. Uiteraard verzorgen we ook de updates en het onderhoud!

e-learning developer

Aan de slag met e-learning in Groningen

We vertellen u graag meer!

Enthousiast geraakt over alle mogelijkheden voor e-learning in Groningen? APPelit laat u graag enkele mooie voorbeelden zien die ook interessant zijn voor uw organisatie. Als u hieronder uw gegevens invoert, nemen wij snel contact met u op.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten