fbpx

E-health app ontwikkelaar kiezen?

Zo vindt u de juiste partner

Uw zorgorganisatie moet met de tijd mee. En daarom wilt u een e-health app laten ontwikkelen. Uitstekend plan! Want zo’n app werkt heel goed voor allerlei doelgroepen. Voor uw patiënten en cliënten. En ook voor uw personeel. Maar waar let u eigenlijk op als u een e-health app ontwikkelaar kiest? Ontdek het hier!

Waarom een goede keuze belangrijk is

En hoe uw idee wél bij de kleine groep geslaagde projecten komt …

Eerst even een angstaanjagende statistiek: 70% van de softwareontwikkelprojecten mislukt. Een heleboel dus! Alles bij elkaar opgeteld kost dit het bedrijfsleven elk jaar miljoenen euro’s. U wilt natuurlijk dat uw project straks bij de 30% hoort die wél lukt. Doe daarom vooral uw huiswerk goed met onderstaande checklist.

E-health app ontwikkelaar

Checklist

Hier let u op bij uw potentiële ontwikkelaar

 • Expertise in de zorg
 • Duidelijke tarieven (ook voor extra’s …)
 • Goede nazorg
 • Aansprekende portfolio

Hieronder leest u waarom deze punten zo belangrijk zijn.

Expertise in de zorg? Een absolute must!

Er zijn veel regels in de zorg. En dat niet alleen: ze veranderen regelmatig en er komen steeds weer nieuwe bij. Zoek dus een bedrijf dat de zorgsector van binnen en van buiten kent. En dat het liefst al eerder met organisaties zoals de uwe werkte. Check bijvoorbeeld hoe het zit met de beveiliging van uw app. Want daar komt straks allerlei privacygevoelige informatie van cliënten en patiënten in te staan. Beveiliging hoort dus een topprioriteit te zijn.

Kosteloze kennismaking

Een goede developer biedt altijd een kosteloze kennismaking. De ontwikkelaar/het ontwikkelbedrijf wil net zo goed weten of u een goede match bent als andersom. En of uw wensen aansluiten op de ervaring van het bedrijf.

Maak duidelijke afspraken over tarieven

De kosten van een e-health app hangen af van veel variabelen. Analyseer de offerte van de developer daarom goed. Kijk wat er bij het tarief in zit. En vooral ook: wat er níet bij in zit. Hoe zit het bijvoorbeeld met beveiligingsupdates? En wat gebeurt er als uw applicatie niet meer goed aansluit bij uw dagelijkse praktijk? De technologische ontwikkelingen gaan immers razendsnel. U wil natuurlijk niet dat uw software over 2 jaar al achterhaald blijkt te zijn. Maak hierover dus duidelijke afspraken!

Support: ook buiten kantooruren?

Veel bedrijven zijn goede appontwikkelaars, maar slechte dienstverleners. Ze leveren u een gelikte app en verdwijnen vervolgens van de radar. Check daarom de supportservice van uw beoogde partner. Biedt deze ondersteuning als uw app eenmaal klaar is? Ook in de avonduren en in het weekend? En is deze bereid trainingen aan uw gebruikers te geven?

Check de portfolio

Een portfolio zegt veel over wat een e-health app bouwer allemaal in huis heeft. Kijk dus naar de apps die de developer al eerder maakte. Met een beetje geluk staan ze zelfs in de appstore van Google en/of Apple. Dan kunt u ze mooi downloaden en uitproberen. Zo ziet u in een oogwenk of ze goed werken. En of u het design mooi vindt. Vraag bovendien of u met een aantal klanten mag spreken. Die zijn immers een goede bron van betrouwbare info over uw aanstaande partner.

Check APPelit ✔

Als er één bedrijf is dat aan al deze punten voldoet, is het APPelit wel. Wij zijn uw strategische partner bij de ontwikkeling van e-health app software op maat. Wij maakten al een breed scala aan e-health applicaties. Ontdek er alles over In onze portfolio. Ook hanteren we duidelijke tarieven, zonder kleine lettertjes. Én … ook na de uitrol van uw app staan we voor u klaar.

E-health software ontwikkelaar

APPelit als uw e-health app ontwikkelaar?

Ontdek ons als uw app bouwer

U weet nu waar u op let als u een e-health app ontwikkelaar kiest. Neem de proef op de som tijdens een vrijblijvende kennismaking. Als cadeau krijgt u dan van ons een workshop ter waarde van 1200 euro! De ideale manier om uw app-idee te toetsen.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 115 recensies
  beoordeel ons op
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten