fbpx

M-health software laten ontwikkelen?

Zo pakt u het aan!

Eraan toe om aan m-health software te laten ontwikkelen betekent dat u meelift op de mobiele revolutie van de afgelopen jaren. Maar … wat komt daarbij kijken? Hoe maakt u hiervan een succes voor uw organisatie? Op deze pagina vindt u de antwoorden.

Check wat het uw organisatie oplevert

Dit zijn de kansen die m-health biedt

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een smartphone. Daar kún je ook mee bellen. Maar we doen er vooral andere dingen mee. Onderweg naar huis vast de verwarming aanzetten. Op het werk bekijken wie er aanbelt bij onze woning. Op vakantie de rolluiken naar beneden doen, zodat het lijkt alsof we thuis zijn. M-health software speelt in op deze trend. Een kleine greep uit de kansen die dit biedt:

 • Een grotere betrokkenheid creëren tussen artsen en patiënten
 • Meer inzicht in ziektebeelden krijgen
 • Gecentraliseerde toegang tot medische data
 • Zelfredzaamheid van patiënten en cliënten vergroten
 • Administratieve taken automatiseren
M health

Slimmer werken in de zorg

Slimmer werken in de zorg? Daarom!

Dat de zorg onder druk staat weten we allemaal. En als we kijken naar de toekomst lijkt dit eerder erger dan beter te worden. Door de vergrijzing en ook als gevolg van de grote personeelstekorten. Daarom is slimmer werken heel belangrijk. En dat doet u met m-health software. Want hiermee neemt u uw personeel werk uit handen. En geeft u ze meer tijd om werk te doen dat echt verschil maakt – voor uw patiënten én voor uw organisatie.

Ontdek hoe u m-health software inzet

De inzetbaarheid van m-health is dus superbreed en het biedt veel kansen. Mooi natuurlijk. Maar het brengt ook een struikelblok met zich mee. Want hoe bepaalt u welk soort m-health software u wilt laten bouwen? Hoe kiest u uit al die mogelijkheden de beste voor úw organisatie? Advies: denk goed naar over uw doel. Wat wilt u precies met uw m-health software bereiken? En waarom?

Check deze ideeën

Zit u om inspiratie verlegen? Ontdek hier enkele ideeën om u op weg te helpen:

 • Uw eigen praktijkapp, inclusief medische data van uw patiënten, agenda, facturatie en communicatiefuncties
 • Symptomenchecker, zodat mensen eerst de app checken voordat ze u bellen
 • Meetapp, bijvoorbeeld om patiënten zelf hun bloeddruk of bloedsuikergehalte te laten meten
 • Software die met behulp van sensoren de locatie van uw apparatuur trackt (bijvoorbeeld rolstoelen, defibrillators, beademingsapparatuur enzovoort)

Vind de developer die bij u past

U wilt natuurlijk dat uw software werkt zoals u dat wilt. Neem daarom de tijd om de juiste partner uit te zoeken. Ga bij voorkeur voor een bedrijf dat ervaring heeft in de zorgsector. Bekijk hun portfolio goed. En vraag of u mag spreken met bestaande klanten. Een goede ontwikkelaar hanteert voor elk project een stapsgewijs ontwikkelplan. Een levering in fases werkt voor alle partijen vaak het best. Want zo stuurt u eenvoudig bij en zit u straks niet met software waar u niets mee kunt.

Vermijd kleine lettertjes

Loop met een grote boog om lange contracten met vage kleine lettertjes heen. Ga voor duidelijkheid op alle vlakken. Check daarom goed wat er in de prijs zit inbegrepen. En kijk hoeveel u betaalt voor updates en support.

Check deze succesaanpak

APPelit is uw strategische partner voor m-healt. U vindt bij ons een schat aan ervaring als het gaat om software op maat. Check onze portfolio om te zien wat we allemaal in de zorgsector deden. Bovendien krijgt u bij ons een succesaanpak die echt altijd werkt. De talloze tevreden klanten uit de portfolio bevestigen dat.

 

software ontwikkelaar zorg

Ontdek gratis wat ú te winnen hebt

Bent u eraan toe: m-health software laten ontwikkelen?

Meer weten over hoe m-health software laten ontwikkelen voor ú succesvol uitpakt? Vul hieronder uw gegevens in. Dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking. En krijgt u van ons een workshop ter waarde van 1200 euro cadeau!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader