fbpx

M-health voorbeelden die succesvol zijn

Check ter inspiratie deze praktijksuccessen

Op zoek naar m-health voorbeelden? Begrijpelijk, want er zijn zó ontzettend veel mogelijkheden. De keuzestress slaat zo maar toe. Ontdek op deze pagina een aantal praktijksuccessen en zie welke mogelijkheden er zijn: voor uw zorgverleners, uw administratieve personeel én natuurlijk voor cliënten en patiënten.

Ontdek alle mogelijkheden van m-health

Laat u inspireren door deze cases

Misschien hebt u het al besloten: u wilt een m-health app laten ontwikkelen voor uw organisatie. Een goed idee! Maar twijfelt u nog welk type app het moet worden? APPelit is uw strategische partner bij de ontwikkeling van m-health software op maat. Wij maakten al applicaties voor veel organisaties. Speciaal voor u zetten we een aantal voorbeelden op een rijtje. Laat u inspireren!

M-health voorbeelden

3 geslaagde m-health voorbeelden

Idee vóór uw eigen gezonde applicatie?

Een kleine greep uit de mobiele gezondheidsapplicaties die we in de afgelopen jaren ontwikkelden:

 1. epd-software
 2. huiddiagnose-app
 3. bloeddruk-app

Op deze pagina leest u meer over deze software. En vooral ook over de voordelen die ze opleverden voor de opdrachtgever.

1)    Altijd en overal toegang tot info met epd-app

Wij maakten voor veel zorgorganisaties epd-applicaties. Vooral als u werkzaam bent bij een ziekenhuis(afdeling), fysiopraktijk of ggz-instelling is dit superhandig. Misschien zelfs een must. Want dan zitten al uw veelgebruikte functies in één en hetzelfde programma. Denk aan:

 • Administratie en facturatie
 • Alle data op 1 centrale plek
 • Portal voor patiënten en cliënten
 • Managementinfo
 • Meldingen bij zorgelijke situaties

Pluspunten uitgediept

De voordelen voor uw organisatie met epd-software zijn bijna te veel om op te noemen. Uw personeel werkt in ieder geval een stuk efficiënter doordat alle data in 1 systeem staan. Facturen maken, afspraken beheren, informatie terugvinden; het gaat allemaal een stuk makkelijker. Iedereen – dus patiënten, zorgverleners en administratief personeel – heeft altijd en overal toegang tot de info die ze nodig hebben. Thuis en onderweg. En vanaf elk apparaat, of het nu op Windows, iOS of Android draait.

2)    Snelle adviezen dankzij huiddiagnose-app

Samen met het Universitair Ziekenhuis Gent ontwikkelden we een app voor huidproblemen. Artsen en patiënten zien in de software snel welke behandelmogelijkheden ze hebben. De app berekent dit op basis van de ingevoerde gegevens. Bijvoorbeeld: geslacht, donkere/lichte huid, leeftijd, aangetaste lichaamsdelen, soort huidziekte en ga zo maar door. Het advies vermeldt het type product, de vorm (dus zalf, gel, lotion enzovoorts) en de hoeveelheid. Uiteraard blijft de patiënt wel altijd in overleg met de arts.

3)    Grotere zelfredzaamheid met bloeddruk-app

Volgens de Hartstichting heeft 1 op de 3 Nederlanders tussen de 30 en 70 jaar een hoge bloeddruk. Maar een aanzienlijk deel van deze mensen weet dit niet. Ze merken er immers niets van. En dat maakt het juist zo gevaarlijk. Waarom? Omdat een hoge bloeddruk het risico op hart- en vaatziekten vergroot. Ook hier biedt moderne technologie uitkomst. Want mensen kunnen tegenwoordig heel goed zelf hun bloeddruk in de gaten houden.

Zo werkt het

Wist u dat de bloeddruk valt te meten via licht? APPelit maakt daarom bloeddruk-apps die handig gebruikmaken van de flitser van de smartphone. Op die manier laat u mensen zelf hun bloeddruk meten. Ze houden gewoon even hun vinger in het licht en klaar is Kees. Zo hebben uw zorgverleners hier geen omkijken meer naar. Bovendien hebt u de mogelijkheid om de bloeddruk van patiënten continu te monitoren.

software ontwikkelaar zorg

Meer m-health voorbeelden nodig?

Check onze portfolio of laten we brainstormen

Nog meer m-health voorbeelden vindt u in onze portfolio. Wilt u van gedachten wisselen welk type applicatie bij u past? Vul dan hieronder uw gegevens in. Dan nemen we snel contact met u op. Bovendien krijgt u van ons een gratis workshop ter waarde van 1200 euro. Dan bekijken we samen hoe u m-health het beste laat werken voor úw organisatie.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader