fbpx

M-health voorbeelden die succesvol zijn

Check ter inspiratie deze praktijksuccessen

Op zoek naar m-health voorbeelden? Begrijpelijk, want er zijn zó ontzettend veel mogelijkheden. De keuzestress slaat zo maar toe. Ontdek op deze pagina een aantal praktijksuccessen en zie welke mogelijkheden er zijn: voor uw zorgverleners, uw administratieve personeel én natuurlijk voor cliënten en patiënten.

Ontdek alle mogelijkheden van m-health

Laat u inspireren door deze cases

Misschien hebt u het al besloten: u wilt een m-health app laten ontwikkelen voor uw organisatie. Een goed idee! Maar twijfelt u nog welk type app het moet worden? APPelit is uw strategische partner bij de ontwikkeling van m-health software op maat. Wij maakten al applicaties voor veel organisaties. Speciaal voor u zetten we een aantal voorbeelden op een rijtje. Laat u inspireren!

M-health voorbeelden

3 geslaagde m-health voorbeelden

Idee vóór uw eigen gezonde applicatie?

Een kleine greep uit de mobiele gezondheidsapplicaties die we in de afgelopen jaren ontwikkelden:

 1. epd-software
 2. huiddiagnose-app
 3. bloeddruk-app

Op deze pagina leest u meer over deze software. En vooral ook over de voordelen die ze opleverden voor de opdrachtgever.

1)    Altijd en overal toegang tot info met epd-app

Wij maakten voor veel zorgorganisaties epd-applicaties. Vooral als u werkzaam bent bij een ziekenhuis(afdeling), fysiopraktijk of ggz-instelling is dit superhandig. Misschien zelfs een must. Want dan zitten al uw veelgebruikte functies in één en hetzelfde programma. Denk aan:

 • Administratie en facturatie
 • Alle data op 1 centrale plek
 • Portal voor patiënten en cliënten
 • Managementinfo
 • Meldingen bij zorgelijke situaties

Pluspunten uitgediept

De voordelen voor uw organisatie met epd-software zijn bijna te veel om op te noemen. Uw personeel werkt in ieder geval een stuk efficiënter doordat alle data in 1 systeem staan. Facturen maken, afspraken beheren, informatie terugvinden; het gaat allemaal een stuk makkelijker. Iedereen – dus patiënten, zorgverleners en administratief personeel – heeft altijd en overal toegang tot de info die ze nodig hebben. Thuis en onderweg. En vanaf elk apparaat, of het nu op Windows, iOS of Android draait.

2)    Snelle adviezen dankzij huiddiagnose-app

Samen met het Universitair Ziekenhuis Gent ontwikkelden we een app voor huidproblemen. Artsen en patiënten zien in de software snel welke behandelmogelijkheden ze hebben. De app berekent dit op basis van de ingevoerde gegevens. Bijvoorbeeld: geslacht, donkere/lichte huid, leeftijd, aangetaste lichaamsdelen, soort huidziekte en ga zo maar door. Het advies vermeldt het type product, de vorm (dus zalf, gel, lotion enzovoorts) en de hoeveelheid. Uiteraard blijft de patiënt wel altijd in overleg met de arts.

3)    Grotere zelfredzaamheid met bloeddruk-app

Volgens de Hartstichting heeft 1 op de 3 Nederlanders tussen de 30 en 70 jaar een hoge bloeddruk. Maar een aanzienlijk deel van deze mensen weet dit niet. Ze merken er immers niets van. En dat maakt het juist zo gevaarlijk. Waarom? Omdat een hoge bloeddruk het risico op hart- en vaatziekten vergroot. Ook hier biedt moderne technologie uitkomst. Want mensen kunnen tegenwoordig heel goed zelf hun bloeddruk in de gaten houden.

Zo werkt het

Wist u dat de bloeddruk valt te meten via licht? APPelit maakt daarom bloeddruk-apps die handig gebruikmaken van de flitser van de smartphone. Op die manier laat u mensen zelf hun bloeddruk meten. Ze houden gewoon even hun vinger in het licht en klaar is Kees. Zo hebben uw zorgverleners hier geen omkijken meer naar. Bovendien hebt u de mogelijkheid om de bloeddruk van patiënten continu te monitoren.

software ontwikkelaar zorg

Meer m-health voorbeelden nodig?

Check onze portfolio of laten we brainstormen

Nog meer m-health voorbeelden vindt u in onze portfolio. Wilt u van gedachten wisselen welk type applicatie bij u past? Vul dan hieronder uw gegevens in. Dan nemen we snel contact met u op en bekijken we samen hoe u m-health het beste laat werken voor úw organisatie.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten