fbpx

M-health software laten maken?

Zo werkt ‘t!

Of u nu twijfelt of de keus al hebt gemaakt om m-health software te laten maken, alles valt of staat met de start. Waar moet u op letten? Wat komt erbij kijken? En hoe maakt u de ontwikkeling gegarandeerd tot een succes, voor uw organisatie, voor zorgverleners en patiënten? Vind de antwoorden op deze pagina.

M-health: ‘n korte geschiedenis

Hoe de populariteit in korte tijd groeide

Het gebruik van mobiele apps nam de afgelopen jaren een enorme vlucht. Zeker ook in de zorgsector. Deze ontwikkeling kwam in een stroomversnelling door de coronapandemie. Want dankzij m-health software kon een deel van de zorg nog steeds worden geleverd. Al was het dan op afstand. Ook na de pandemie blijft de noodzaak van m-health groot. Zo kan het de gevolgen van de nijpende personeelstekorten enigszins verlichten.

M health software laten maken

Zo kansrijk is m-health software

In combinatie met de juiste middelen en technologie bieden m-health applicaties veel kansen voor zorgorganisaties. Dit komt vooral dankzij de brede toepasbaarheid. Een aantal gebruiksscenario’s op ’n rij:

 • Grotere betrokkenheid tussen zorgverleners en patiënten

De interactie tussen patiënten en artsen is niet langer beperkt tot persoonlijke afspraken. M-health software maakt het veel makkelijker om tussendoor contact te hebben.

 • Meer inzicht in ziekteverloop

Doorlopende monitoring van patiënten geeft uw zorgverleners meer inzicht in ziekteverloop. Bij afwijkende patronen kan er proactief worden gehandeld.

 • Betere toegang tot medische gegevens

Met m-health software staan alle medische data centraal op 1 plek. Scheelt u een hoop zoekwerk. En zo heeft iedereen altijd toegang tot dezelfde data.

 • Betere zelfzorg

Mensen kunnen zelf hun bloedsuikerniveau of bloeddruk meten. Of zien of ze genoeg lichaamsbeweging krijgen. Ook krijgen ze meldingen om hun medicijnen op tijd in te nemen. Zo nemen ze dus meer eigenaarschap voor hun eigen gezondheid.

 • Afsprakenbeheer

M-health automatiseert afspraken voor u – van inplannen tot verzetten of afzeggen. Zo heeft uw administratieve personeel de handen vrij voor belangrijker werk.

Vind hier uw partner die een stap verder gaat

Goede software begint bij de juiste partner. APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van m-health en andere software op maat. Dankzij onze succesaanpak krijgt u computerprogramma’s die precies doen wat u wilt. En vaak nog een beetje meer. Hoe u dat zeker weet? Omdat ons ontwikkelplan voor uw softwarewens baseren op Design Thinking; een bewezen methode die resulteert in succesvolle software. De ontwikkeling van uw applicatie bestaat uit 5 stappen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

Voor u als klant gaan we graag nog een stap verder. Daarom krijgt u er nog een extra stap bij. Denk aan onderhoud, training, marketing, support… Of wat u ook maar nodig hebt.

Zekerheid over uw tarief

Een van de grootste onzekerheden bij veel softwarebedrijven? De uiteindelijke/werkelijke kosten. De voorbeelden van overheidsprojecten die vele malen duurder uitvallen, kent u ongetwijfeld uit de media. Gelukkig weet u bij APPelit zeker dat u hiervan gevrijwaard bent. Want u krijgt bij ons gewoon een eerlijk en duidelijk tarief. Zonder kleine lettertjes. Zonder addertjes onder het gras. En zonder verborgen kosten achteraf. Zo weet u dus zeker dat u waar voor uw geld krijgt.

E-health software ontwikkelaar

Volg onze gratis workshop

Wil jij meer weten over m-health software laten maken?

Wilt u uw m-health software laten maken door APPelit? Dan komen we graag bij u langs. Vrijblijvend uiteraard. Vul daarom hieronder uw gegevens in. Dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op. En krijgt u van ons een gratis workshop ter waarde van 1200 euro cadeau. In die workshop verkennen we samen uw idee voor m-health software. Zo ontdekt u vast wat deze investering u oplevert. Bijkomend voordeel: u ziet gelijk of onze werkwijze u bevalt. Neem dus vandaag nog contact met ons op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader