fbpx

M-health software laten maken?

Zo werkt ‘t!

Of u nu twijfelt of de keus al hebt gemaakt om m-health software te laten maken, alles valt of staat met de start. Waar moet u op letten? Wat komt erbij kijken? En hoe maakt u de ontwikkeling gegarandeerd tot een succes, voor uw organisatie, voor zorgverleners en patiënten? Vind de antwoorden op deze pagina.

M-health: ‘n korte geschiedenis

Hoe de populariteit in korte tijd groeide

Het gebruik van mobiele apps nam de afgelopen jaren een enorme vlucht. Zeker ook in de zorgsector. Deze ontwikkeling kwam in een stroomversnelling door de coronapandemie. Want dankzij m-health software kon een deel van de zorg nog steeds worden geleverd. Al was het dan op afstand. Ook na de pandemie blijft de noodzaak van m-health groot. Zo kan het de gevolgen van de nijpende personeelstekorten enigszins verlichten.

M health software laten maken

Zo kansrijk is m-health software

In combinatie met de juiste middelen en technologie bieden m-health applicaties veel kansen voor zorgorganisaties. Dit komt vooral dankzij de brede toepasbaarheid. Een aantal gebruiksscenario’s op ’n rij:

 • Grotere betrokkenheid tussen zorgverleners en patiënten

De interactie tussen patiënten en artsen is niet langer beperkt tot persoonlijke afspraken. M-health software maakt het veel makkelijker om tussendoor contact te hebben.

 • Meer inzicht in ziekteverloop

Doorlopende monitoring van patiënten geeft uw zorgverleners meer inzicht in ziekteverloop. Bij afwijkende patronen kan er proactief worden gehandeld.

 • Betere toegang tot medische gegevens

Met m-health software staan alle medische data centraal op 1 plek. Scheelt u een hoop zoekwerk. En zo heeft iedereen altijd toegang tot dezelfde data.

 • Betere zelfzorg

Mensen kunnen zelf hun bloedsuikerniveau of bloeddruk meten. Of zien of ze genoeg lichaamsbeweging krijgen. Ook krijgen ze meldingen om hun medicijnen op tijd in te nemen. Zo nemen ze dus meer eigenaarschap voor hun eigen gezondheid.

 • Afsprakenbeheer

M-health automatiseert afspraken voor u – van inplannen tot verzetten of afzeggen. Zo heeft uw administratieve personeel de handen vrij voor belangrijker werk.

Vind hier uw partner die een stap verder gaat

Goede software begint bij de juiste partner. APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van m-health en andere software op maat. Dankzij onze succesaanpak krijgt u computerprogramma’s die precies doen wat u wilt. En vaak nog een beetje meer. Hoe u dat zeker weet? Omdat ons ontwikkelplan voor uw softwarewens baseren op Design Thinking; een bewezen methode die resulteert in succesvolle software. De ontwikkeling van uw applicatie bestaat uit 5 stappen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

Voor u als klant gaan we graag nog een stap verder. Daarom krijgt u er nog een extra stap bij. Denk aan onderhoud, training, marketing, support… Of wat u ook maar nodig hebt.

Zekerheid over uw tarief

Een van de grootste onzekerheden bij veel softwarebedrijven? De uiteindelijke/werkelijke kosten. De voorbeelden van overheidsprojecten die vele malen duurder uitvallen, kent u ongetwijfeld uit de media. Gelukkig weet u bij APPelit zeker dat u hiervan gevrijwaard bent. Want u krijgt bij ons gewoon een eerlijk en duidelijk tarief. Zonder kleine lettertjes. Zonder addertjes onder het gras. En zonder verborgen kosten achteraf. Zo weet u dus zeker dat u waar voor uw geld krijgt.

E-health software ontwikkelaar

Volg onze gratis workshop

Wil jij meer weten over m-health software laten maken?

Wilt u uw m-health software laten maken door APPelit? Dan komen we graag bij u langs. Vrijblijvend uiteraard. Vul daarom hieronder uw gegevens in. Dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op. En krijgt u van ons een gratis workshop ter waarde van 1200 euro cadeau. In die workshop verkennen we samen uw idee voor m-health software. Zo ontdekt u vast wat deze investering u oplevert. Bijkomend voordeel: u ziet gelijk of onze werkwijze u bevalt. Neem dus vandaag nog contact met ons op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten