fbpx

Augmented reality ontwikkelaar zoeken?

Vind een partner die uw belang begrijpt

De eerste stap die u zet als u een augmented reality ontwikkelaar zoekt? Googelen en websites bekijken waarschijnlijk. Al snel komt u gelikte voorbeelden van augmented reality apps tegen. Mooi, want zo’n gelikte AR-toepassing wilt u zelf ook! Maar let op, leg de lat niet te laag. Want een echt goede AR-ontwikkelaar besteedt ook aandacht aan uw doelen, resultaten en cijfers. APPelit, strategische partner op het gebied van augmented reality, vertelt u graag waarom dat zo belangrijk is.

De juiste match

Hoe vindt u de juiste augmented reality ontwikkelaar?

Voor de juiste match is het dus belangrijk om verder te kijken dan de voorbeelden die op internet te vinden zijn. Neem eens contact op met de betreffende augmented reality ontwikkelaar en vraag naar de achtergrond van een bepaalde app. Wat wilde het betreffende bedrijf ermee bereiken? En is dat doel daadwerkelijk behaald?

augmented reality ontwikkelaar

Ga voor ‘n investering die iets oplevert

Kan de ontwikkelaar geen antwoord geven op die vragen? Dan is het geen goede match. Hoe mooi het design van de AR-apps op zijn site ook is! Want u wilt niet investeren in een AR-toepassing die alleen maar mooi is, zo’n investering moet u wel iets opleveren. Daarom is het zo belangrijk om eerst stil te staan bij de vraag wat u wilt bereiken met uw eigen AR-toepassing. Maak dat doel meetbaar en controleerbaar en u weet of uw investering gerechtvaardigd is.

Voorbeelden van doelen

Bij augmented reality/AR wordt er een digitale laag over de omgeving gelegd. U kunt objecten in de echte wereld plaatsen en tot leven laten komen. Dat biedt veel kansen, ook zakelijk. Het belangrijkste doel van een eigen AR-toepassing verschilt per bedrijf. Enkele voorbeelden:

 • het ontwikkelproces van een nieuw product optimaliseren en versnellen
 • het imago van het bedrijf opkrikken
 • rechtstreeks in contact komen met klanten
 • medewerkers op een leuke en effectieve manier bijscholen
 • bedrijfsprocessen efficiënter inrichten

Serious gaming met AR

Een van de meest populaire doelen van AR is: kennis bijbrengen. Misschien heeft u al eens nagedacht over de rol die game apps binnen uw bedrijf kunnen spelen. U kunt ze bijvoorbeeld inzetten om de kennis van uw medewerkers bij te spijkeren, om nieuwe medewerkers snel wegwijs te maken binnen uw organisatie of om een nieuwe manier van werken te introduceren. Bevat zo’n game augmented reality, dan blijven de nieuwe kennis en vaardigheden nog beter hangen.

Zo laten we het samen slim werken

Een goede voorbereiding en doelbepaling is dus van belang. Heeft u uw doel nog niet duidelijk voor ogen? Laat dan eerst een gratis Groeiscan uitvoeren door APPelit. Bij zo’n groeiscan doen we uitgebreid onderzoek naar uw organisatie, uw branche en uw markt. Ook kijken we naar de potentie van uw idee voor een eigen AR-toepassing. Is AR inderdaad de juiste insteek, of kunt u bijvoorbeeld beter voor virtual reality/VR kiezen? U krijgt een eerlijk en transparant verslag. Bijkomend voordeel is, dat u meteen ontdekt of onze manier van werken u aanspreekt.

Het vervolg

Laat de groeiscan een veelbelovend resultaat zien en spreekt onze werkwijze u aan? Dan gaan we graag aan de slag met de ontwikkeling van uw AR app. We beginnen met enkele brainstormsessies om uw doel(en) duidelijk op papier te zetten. Tijdens het ontwikkelproces grijpen we hier regelmatig op terug, zodat we zeker weten dat we op de juiste weg zitten. En zodat u achteraf kunt controleren of uw doel behaald is.

developer

Legt u de lat voor uw augmented reality ontwikkelaar hoog?

Dán maken we graag kennis

Heeft u voorkeur van een augmented reality ontwikkelaar die uw doelen en belangen voor ogen houdt? Verstandig! De AR-experts van APPelit komen graag bij u langs voor een eerste kennismaking. Het enige wat u hoeft te doen, is hieronder uw gegevens in te vullen. U hoort dan snel van ons!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten