fbpx

AR developer kiezen?

Hier let u op

Als u op zoek bent naar een AR developer dan kijkt u wellicht vooral naar voorbeelden van AR-toepassingen die het bedrijf voor zijn klanten maakte. De websites van AR-bedrijven staan er vol mee. Maar wilt u weten hoe het betreffende bedrijf ervoor zorgt uw investering in augmented reality/AR zich uitbetaalt? Dan moet u flink zoeken. Gelukkig bent u nu op een site belandt van een strategische AR-partner die daar juist veel aandacht voor heeft. Maak kennis met APPelit.

Het verschil uitgelegd

Virtual of augmented?

De termen virtual reality/VR en augmented reality/AR worden soms door elkaar gebruikt. Verwarrend, want het zijn toch echt twee heel verschillende zaken. Het grootste verschil is, dat je bij VR alleen nog maar de virtuele wereld ziet. U heeft hiervoor een VR-bril nodig. Bij AR wordt een digitale laag over de echte wereld gelegd. Beelden die door de computer gegenereerd zijn, gaan dus onderdeel uitmaken van de omgeving. Een app op uw smartphone of tablet is voldoende om deze beelden te zien.

AR developer

Scoren met AR

Steeds meer bedrijven ontdekken de toegevoegde waarde van augmented reality/AR. Je kunt immers de wereld naar je hand zetten. In eerste instantie speelt AR een belangrijke rol in marketing. Denk aan:

 • Met een eigen AR-app presenteert u zichzelf als vooruitstrevend en innovatief.
 • Zo’n eigen AR-app stelt u in staat om in direct contact te treden met uw (potentiële) klanten.
 • U kunt een product dat nog in ontwikkeling is alvast laten zien op een beurs of open dag.
 • Klanten ervaren hoe uw product qua afmetingen of kleur staat in hun interieur en gaan eerder tot aankoop over.

Ook aan de achterkant

Maar AR biedt niet alleen vanuit marketingoogpunt veel voordelen. Ook ‘aan de achterkant’, dus als het gaat om het vereenvoudigen, versnellen of verbeteren van uw bedrijfsprocessen, maakt AR het verschil. Enkele mooie voorbeelden:

 • Met AR brengt u op een visuele manier instructies over en maakt u ingewikkelde processen inzichtelijk voor uw medewerkers.
 • Uw klantenservice kijkt via AR mee naar een virtuele weergave van de situatie bij de klant thuis en komt zo sneller tot een goede oplossing.
 • Ontwerpers visualiseren hoe een nieuw product eruit komt te zien en in elkaar zit. Zo verkort u het daadwerkelijke ontwikkelproces.
 • Als u een pand gaat inrichten of verbouwen, kunt u via AR vooraf bekijken wat er mogelijk is qua inrichting. Pas als u de ideale indeling heeft gevonden, gaat u daadwerkelijk aan de slag.

Kortom, AR maakt het op diverse manieren mogelijk om efficiënter te werken. En dat levert u geld op!

Uw belang voor ogen

APPelit houdt bij het ontwikkelen van uw AR-toepassing steeds het doel voor ogen dat u ermee wilt bereiken. Heeft u dat doel nog niet duidelijk? Geen enkel probleem! Wij beginnen nooit zomaar met het ontwerp van een AR-toepassing, maar besteden veel aandacht aan het voortraject. Zo verrichten we voor elke klant een gratis Groeiscan, waarmee we duidelijk krijgen waar u staat in de markt. Deze groeiscan is geheel vrijblijvend: het is onze manier om te laten ervaren dat we ons werk serieus nemen en om u te laten zien wat er voor u te winnen valt.

Besluiten we samen dat een eigen AR-toepassing voldoende potentie heeft? Dan houden we een aantal brainstormsessies over uw verwachtingen, doelen en uitdagingen. Tijdens het hele ontwikkelproces grijpen we daarop terug. Zo weet u zeker dat u straks een AR-toepassing heeft die er niet alleen geweldig uitziet, maar die u ook echt verder helpt.

augmented reality app laten maken

Maak kennis met de AR developer...

...die het anders doet

APPelit is kortom een AR developer die het net een beetje anders doet. Niet omdat we eigenwijs zijn, wel omdat we vertrouwen op onze jarenlange ervaring en de reacties van tevreden klanten. Wilt u er meer over weten? We komen graag kennismaken! Als u hieronder uw gegevens invult, hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader