fbpx

AR developer kiezen?

Hier let u op

Als u op zoek bent naar een AR developer dan kijkt u wellicht vooral naar voorbeelden van AR-toepassingen die het bedrijf voor zijn klanten maakte. De websites van AR-bedrijven staan er vol mee. Maar wilt u weten hoe het betreffende bedrijf ervoor zorgt uw investering in augmented reality/AR zich uitbetaalt? Dan moet u flink zoeken. Gelukkig bent u nu op een site belandt van een strategische AR-partner die daar juist veel aandacht voor heeft. Maak kennis met APPelit.

Het verschil uitgelegd

Virtual of augmented?

De termen virtual reality/VR en augmented reality/AR worden soms door elkaar gebruikt. Verwarrend, want het zijn toch echt twee heel verschillende zaken. Het grootste verschil is, dat je bij VR alleen nog maar de virtuele wereld ziet. U heeft hiervoor een VR-bril nodig. Bij AR wordt een digitale laag over de echte wereld gelegd. Beelden die door de computer gegenereerd zijn, gaan dus onderdeel uitmaken van de omgeving. Een app op uw smartphone of tablet is voldoende om deze beelden te zien.

AR developer

Scoren met AR

Steeds meer bedrijven ontdekken de toegevoegde waarde van augmented reality/AR. Je kunt immers de wereld naar je hand zetten. In eerste instantie speelt AR een belangrijke rol in marketing. Denk aan:

 • Met een eigen AR-app presenteert u zichzelf als vooruitstrevend en innovatief.
 • Zo’n eigen AR-app stelt u in staat om in direct contact te treden met uw (potentiële) klanten.
 • U kunt een product dat nog in ontwikkeling is alvast laten zien op een beurs of open dag.
 • Klanten ervaren hoe uw product qua afmetingen of kleur staat in hun interieur en gaan eerder tot aankoop over.

Ook aan de achterkant

Maar AR biedt niet alleen vanuit marketingoogpunt veel voordelen. Ook ‘aan de achterkant’, dus als het gaat om het vereenvoudigen, versnellen of verbeteren van uw bedrijfsprocessen, maakt AR het verschil. Enkele mooie voorbeelden:

 • Met AR brengt u op een visuele manier instructies over en maakt u ingewikkelde processen inzichtelijk voor uw medewerkers.
 • Uw klantenservice kijkt via AR mee naar een virtuele weergave van de situatie bij de klant thuis en komt zo sneller tot een goede oplossing.
 • Ontwerpers visualiseren hoe een nieuw product eruit komt te zien en in elkaar zit. Zo verkort u het daadwerkelijke ontwikkelproces.
 • Als u een pand gaat inrichten of verbouwen, kunt u via AR vooraf bekijken wat er mogelijk is qua inrichting. Pas als u de ideale indeling heeft gevonden, gaat u daadwerkelijk aan de slag.

Kortom, AR maakt het op diverse manieren mogelijk om efficiënter te werken. En dat levert u geld op!

Uw belang voor ogen

APPelit houdt bij het ontwikkelen van uw AR-toepassing steeds het doel voor ogen dat u ermee wilt bereiken. Heeft u dat doel nog niet duidelijk? Geen enkel probleem! Wij beginnen nooit zomaar met het ontwerp van een AR-toepassing, maar besteden veel aandacht aan het voortraject. Zo verrichten we voor elke klant een gratis Groeiscan, waarmee we duidelijk krijgen waar u staat in de markt. Deze groeiscan is geheel vrijblijvend: het is onze manier om te laten ervaren dat we ons werk serieus nemen en om u te laten zien wat er voor u te winnen valt.

Besluiten we samen dat een eigen AR-toepassing voldoende potentie heeft? Dan houden we een aantal brainstormsessies over uw verwachtingen, doelen en uitdagingen. Tijdens het hele ontwikkelproces grijpen we daarop terug. Zo weet u zeker dat u straks een AR-toepassing heeft die er niet alleen geweldig uitziet, maar die u ook echt verder helpt.

augmented reality app laten maken

Maak kennis met de AR developer...

...die het anders doet

APPelit is kortom een AR developer die het net een beetje anders doet. Niet omdat we eigenwijs zijn, wel omdat we vertrouwen op onze jarenlange ervaring en de reacties van tevreden klanten. Wilt u er meer over weten? We komen graag kennismaken! Als u hieronder uw gegevens invult, hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten