fbpx

AR app laten maken

Handige tips & tricks

Denkt u er al langer over om eens een eigen augmented reality/AR app te laten maken? Maar hebt u geen idee waar te beginnen? APPelit, strategische partner in de ontwikkeling van AR apps, geeft u graag een paar tips & tricks.

Waar moet u dan aan denken?

Aan de slag met AR

Bij augmented reality wordt er met een app een digitale laag over de omgeving gelegd. De app voegt op een realistische manier virtuele elementen toe. U ziet dus iets wat er in het echt niet is. En dat biedt ongekende mogelijkheden. Denk aan:

 • een prototype van een product uittesten.
 • een nog te ontwikkelen product alvast tonen op een beurs.
 • laten zien hoe iets er vanbinnen uitziet.
 • laten zien hoe iets qua afmetingen of uiterlijk past in een ruimte.
 • ingewikkelde materie eenvoudig uitleggen.
ar app laten maken

Laat augmented reality voor u werken

Afhankelijk van de branche waarin u werkzaam bent, zijn er ongetwijfeld goede mogelijkheden om AR voor u te laten werken. Vraag uzelf bijvoorbeeld het volgende af:

 • wil ik ons bedrijf profileren als innovatief?
 • wil ik onze klanten de best mogelijke merkbeleving bieden?
 • wil ik in rechtstreeks contact staan met klanten?
 • wil ik medewerkers op een leuke en effectieve manier bijscholen?

Is uw antwoord op één of meerdere van deze vragen ‘ja’? Dan is het tijd om de mogelijkheden van een eigen AR  / augmented reality app nader te onderzoeken!

Investeren met een doel voor ogen

Natuurlijk investeert u niet zomaar in een eigen AR app. U heeft een duidelijk doel voor ogen wat zo’n app u moet opleveren. Als u uw app laat ontwikkelen door APPelit, houden we daar rekening mee. Hebt u eigenlijk nog geen duidelijk doel voor ogen? Ook geen probleem! Onderdeel van onze aanpak is namelijk een gratis Groeiscan. Daarmee doen we grondig onderzoek naar de potentie van uw idee, maar ook naar uw branche en uw markt.

Bij de ontwikkeling van uw app volgen wij ons bewezen succesvolle ontwikkelplan. Hiermee houdt u altijd grip op de voortgang. Kort gezegd doorlopen we de volgende stappen:

 1. Voorbereiding
  Met u en eventueel enkele medewerkers van uw bedrijf, houden we diverse brainstormsessies. Hierin achterhalen we wat u met uw app wilt bereiken en wat de toegevoegde waarde van augmented reality is.
 2. Doelbepaling
  Samen stellen we concrete doelen op die u met uw AR app wilt bereiken.
 3. Programmeren en testen
  Op basis van uw input, gaan onze developers aan de slag met het ontwikkelen van uw AR app. We betrekken u hier zoveel mogelijk bij en laten tussendoor regelmatig zien waar we mee bezig zijn. Zo houdt u vinger aan de pols.
 4. Testen
  U krijgt de mogelijkheden om de AR app uitgebreid te testen. Betrek hier vooral ook de eindgebruikers bij. Waar nodig passen onze developers de app aan op basis van uw
 5. Oplevering
  Als alle testfases geslaagd zijn, verloopt de oplevering ook zonder problemen. Gefeliciteerd met uw eigen AR app!

Design én techniek

U wilt dat uw nieuwe AR app er geweldig uitziet. Dat begrijpen wij! Onze designers zijn ware kunstenaars en ontwerpen 2D- en 3D-modellen die niet van echt te onderscheiden zijn. Maar daarnaast is het heel belangrijk dat uw app stabiel en betrouwbaar functioneert. Daar zorgen onze developers voor. Juist doordat we beide disciplines in huis hebben, combineert uw nieuwe app het beste design met de beste techniek.

ar developer

Uw eigen AR app laten maken?

Wij gaan graag voor u aan de slag!

Bent u eruit en wilt u een AR app laten maken? Of twijfelt u nog of augmented reality de juiste manier is om uw doel te bereiken? In beide gevallen gaan we graag met u om tafel, uiteraard geheel vrijblijvend. Vul uw gegevens in en u hoort snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten