fbpx

AR app laten maken

Handige tips & tricks

Denkt u er al langer over om eens een eigen augmented reality/AR app te laten maken? Maar hebt u geen idee waar te beginnen? APPelit, strategische partner in de ontwikkeling van AR apps, geeft u graag een paar tips & tricks.

Waar moet u dan aan denken?

Aan de slag met AR

Bij augmented reality wordt er met een app een digitale laag over de omgeving gelegd. De app voegt op een realistische manier virtuele elementen toe. U ziet dus iets wat er in het echt niet is. En dat biedt ongekende mogelijkheden. Denk aan:

 • een prototype van een product uittesten.
 • een nog te ontwikkelen product alvast tonen op een beurs.
 • laten zien hoe iets er vanbinnen uitziet.
 • laten zien hoe iets qua afmetingen of uiterlijk past in een ruimte.
 • ingewikkelde materie eenvoudig uitleggen.
ar app laten maken

Laat augmented reality voor u werken

Afhankelijk van de branche waarin u werkzaam bent, zijn er ongetwijfeld goede mogelijkheden om AR voor u te laten werken. Vraag uzelf bijvoorbeeld het volgende af:

 • wil ik ons bedrijf profileren als innovatief?
 • wil ik onze klanten de best mogelijke merkbeleving bieden?
 • wil ik in rechtstreeks contact staan met klanten?
 • wil ik medewerkers op een leuke en effectieve manier bijscholen?

Is uw antwoord op één of meerdere van deze vragen ‘ja’? Dan is het tijd om de mogelijkheden van een eigen AR  / augmented reality app nader te onderzoeken!

Investeren met een doel voor ogen

Natuurlijk investeert u niet zomaar in een eigen AR app. U heeft een duidelijk doel voor ogen wat zo’n app u moet opleveren. Als u uw app laat ontwikkelen door APPelit, houden we daar rekening mee. Hebt u eigenlijk nog geen duidelijk doel voor ogen? Ook geen probleem! Onderdeel van onze aanpak is namelijk een gratis Groeiscan. Daarmee doen we grondig onderzoek naar de potentie van uw idee, maar ook naar uw branche en uw markt.

Bij de ontwikkeling van uw app volgen wij ons bewezen succesvolle ontwikkelplan. Hiermee houdt u altijd grip op de voortgang. Kort gezegd doorlopen we de volgende stappen:

 1. Voorbereiding
  Met u en eventueel enkele medewerkers van uw bedrijf, houden we diverse brainstormsessies. Hierin achterhalen we wat u met uw app wilt bereiken en wat de toegevoegde waarde van augmented reality is.
 2. Doelbepaling
  Samen stellen we concrete doelen op die u met uw AR app wilt bereiken.
 3. Programmeren en testen
  Op basis van uw input, gaan onze developers aan de slag met het ontwikkelen van uw AR app. We betrekken u hier zoveel mogelijk bij en laten tussendoor regelmatig zien waar we mee bezig zijn. Zo houdt u vinger aan de pols.
 4. Testen
  U krijgt de mogelijkheden om de AR app uitgebreid te testen. Betrek hier vooral ook de eindgebruikers bij. Waar nodig passen onze developers de app aan op basis van uw
 5. Oplevering
  Als alle testfases geslaagd zijn, verloopt de oplevering ook zonder problemen. Gefeliciteerd met uw eigen AR app!

Design én techniek

U wilt dat uw nieuwe AR app er geweldig uitziet. Dat begrijpen wij! Onze designers zijn ware kunstenaars en ontwerpen 2D- en 3D-modellen die niet van echt te onderscheiden zijn. Maar daarnaast is het heel belangrijk dat uw app stabiel en betrouwbaar functioneert. Daar zorgen onze developers voor. Juist doordat we beide disciplines in huis hebben, combineert uw nieuwe app het beste design met de beste techniek.

ar developer

Uw eigen AR app laten maken?

Wij gaan graag voor u aan de slag!

Bent u eruit en wilt u een AR app laten maken? Of twijfelt u nog of augmented reality de juiste manier is om uw doel te bereiken? In beide gevallen gaan we graag met u om tafel, uiteraard geheel vrijblijvend. Vul uw gegevens in en u hoort snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten