fbpx

AR app laten maken

Handige tips & tricks

Denkt u er al langer over om eens een eigen augmented reality/AR app te laten maken? Maar hebt u geen idee waar te beginnen? APPelit, strategische partner in de ontwikkeling van AR apps, geeft u graag een paar tips & tricks.

Waar moet u dan aan denken?

Aan de slag met AR

Bij augmented reality wordt er met een app een digitale laag over de omgeving gelegd. De app voegt op een realistische manier virtuele elementen toe. U ziet dus iets wat er in het echt niet is. En dat biedt ongekende mogelijkheden. Denk aan:

 • een prototype van een product uittesten.
 • een nog te ontwikkelen product alvast tonen op een beurs.
 • laten zien hoe iets er vanbinnen uitziet.
 • laten zien hoe iets qua afmetingen of uiterlijk past in een ruimte.
 • ingewikkelde materie eenvoudig uitleggen.
ar app laten maken

Laat augmented reality voor u werken

Afhankelijk van de branche waarin u werkzaam bent, zijn er ongetwijfeld goede mogelijkheden om AR voor u te laten werken. Vraag uzelf bijvoorbeeld het volgende af:

 • wil ik ons bedrijf profileren als innovatief?
 • wil ik onze klanten de best mogelijke merkbeleving bieden?
 • wil ik in rechtstreeks contact staan met klanten?
 • wil ik medewerkers op een leuke en effectieve manier bijscholen?

Is uw antwoord op één of meerdere van deze vragen ‘ja’? Dan is het tijd om de mogelijkheden van een eigen AR  / augmented reality app nader te onderzoeken!

Investeren met een doel voor ogen

Natuurlijk investeert u niet zomaar in een eigen AR app. U heeft een duidelijk doel voor ogen wat zo’n app u moet opleveren. Als u uw app laat ontwikkelen door APPelit, houden we daar rekening mee. Hebt u eigenlijk nog geen duidelijk doel voor ogen? Ook geen probleem! Onderdeel van onze aanpak is namelijk een gratis Groeiscan. Daarmee doen we grondig onderzoek naar de potentie van uw idee, maar ook naar uw branche en uw markt.

Bij de ontwikkeling van uw app volgen wij ons bewezen succesvolle ontwikkelplan. Hiermee houdt u altijd grip op de voortgang. Kort gezegd doorlopen we de volgende stappen:

 1. Voorbereiding
  Met u en eventueel enkele medewerkers van uw bedrijf, houden we diverse brainstormsessies. Hierin achterhalen we wat u met uw app wilt bereiken en wat de toegevoegde waarde van augmented reality is.
 2. Doelbepaling
  Samen stellen we concrete doelen op die u met uw AR app wilt bereiken.
 3. Programmeren en testen
  Op basis van uw input, gaan onze developers aan de slag met het ontwikkelen van uw AR app. We betrekken u hier zoveel mogelijk bij en laten tussendoor regelmatig zien waar we mee bezig zijn. Zo houdt u vinger aan de pols.
 4. Testen
  U krijgt de mogelijkheden om de AR app uitgebreid te testen. Betrek hier vooral ook de eindgebruikers bij. Waar nodig passen onze developers de app aan op basis van uw
 5. Oplevering
  Als alle testfases geslaagd zijn, verloopt de oplevering ook zonder problemen. Gefeliciteerd met uw eigen AR app!

Design én techniek

U wilt dat uw nieuwe AR app er geweldig uitziet. Dat begrijpen wij! Onze designers zijn ware kunstenaars en ontwerpen 2D- en 3D-modellen die niet van echt te onderscheiden zijn. Maar daarnaast is het heel belangrijk dat uw app stabiel en betrouwbaar functioneert. Daar zorgen onze developers voor. Juist doordat we beide disciplines in huis hebben, combineert uw nieuwe app het beste design met de beste techniek.

ar developer

Uw eigen AR app laten maken?

Wij gaan graag voor u aan de slag!

Bent u eruit en wilt u een AR app laten maken? Of twijfelt u nog of augmented reality de juiste manier is om uw doel te bereiken? In beide gevallen gaan we graag met u om tafel, uiteraard geheel vrijblijvend. Vul uw gegevens in en u hoort snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader