fbpx

App ontwikkelaars

Profiteer optimaal van uw eigen applicatie

Een professioneel gemaakte app is de ideale manier om klanten te binden, de kennis van uw medewerkers up-to-date te houden of nieuwe medewerkers wegwijs te maken op hun nieuwe werkplek. Er zijn genoeg goede app ontwikkelaars in Nederland die maar al te graag voor u aan de slag willen! Maar let op: alleen de juiste ontwikkelaar zorgt ervoor dat uw app u iets oplevert.

Een eigen app

Wat zijn de voordelen?

Waarom kiezen bedrijven eigenlijk voor zo’n eigen app? Natuurlijk niet alleen omdat het zo leuk is om een eigen app te hebben. Nee, zo’n app helpt bedrijven om te groeien en diverse strategische doelen te bereiken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

 • Meer omzet bereiken bij bestaande en/of nieuwe klanten.
 • Processen automatiseren en fouten minimaliseren.
 • Het imago van het bedrijf een boost geven.
 • Medewerkers succesvoller trainen of onboarden.
 • Relaties aan het bedrijf binden.
App ontwikkelaars

Stel doelen

En behaal ze

Het achterliggende doel

Natuurlijk wilt u graag dat uw app er geweldig uitziet. Maar is dat het belangrijkste? Of is het behalen van het achterliggende doel belangrijker? Niet altijd is dat doel aan het begin van het project al heel duidelijk. Neem dan de tijd om dat goed op papier te krijgen. Want alleen dan kunt u achteraf vaststellen of uw investering in een eigen app het geld waard is geweest.

De achterliggende techniek

Nog zo’n element dat vaak wat ondergeschikt raakt aan het design: de achterliggende techniek. Want als een app niet stabiel functioneert, telkens uitvalt of vaak vastloopt, haken gebruikers af. Met een indrukwekkend design kom je dan nergens. Ga daarom voor het beste van twee werelden: mooi design én betrouwbare techniek. De truc is dus een app ontwikkelaar vinden die beide kan leveren.

Hoe APPelit het doet

APPelit is uw strategische partner op het gebied van app-ontwikkeling. Wilt u door ons een app laten maken? Dan hanteren we een vast stappenplan. Kort samengevat gaan we als volgt te werk:

 • We starten met altijd met een uitgebreide brainstormsessie. Hierdoor weten we welke functies uw app nodig heeft om uw doelen te halen. Die functies worden leidend.
 • Vervolgens kijken we welk design daar het beste bij past. Wat moet opvallen? Welke kleuren gebruiken we?

Vanuit techniek werken we dus toe naar een design dat meehelpt aan het succes van uw app. En aan het verdienmodel erachter. Na elke ontwikkelfase heeft u de kans om de app uitgebreid te testen, dus niet pas aan het eind. Bovendien houden we tot ver ná de oplevering vinger aan de pols.

Kom verder dankzij training en marketing

Gaat het om een app voor intern gebruik? Dan is het van belang dat uw medewerkers er goed mee kunnen werken. Onze trainers zorgen er graag voor dat ze optimaal gebruikmaken van alle mogelijkheden. Is uw app ontwikkeld voor externe gebruikers? Dan zorgen we met behulp van SEO (search engine optimization) en marketing dat gebruikers uw app goed weten te vinden.

Zekerheid over onderhoud

Maar na de oplevering begint het pas. Het is essentieel dat uw app goed blijft draaien, regelmatig wordt geüpdatet en dat eventuele problemen snel worden opgelost. Wij verzorgen dit graag voor u. We hebben onder andere een helpdesk die 24/7 beschikbaar is. Wel zo’n fijn idee!

ERP kosten APPelit

Aan de slag met de beste app ontwikkelaars van Nederland?

We komen graag bij u langs!

Bij APPelit werken de beste app ontwikkelaars van Nederland. Maar dat niet alleen, we hebben ook de beste consultants, analisten en testers rondlopen. Zij functioneren als een team dat u van begin tot eind bijstaat. Laten we beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Geeft u hieronder even aan hoe we dat kunnen inplannen?

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten