fbpx
GRATIS GROEISCANDartMAAK UW DROMEN WAAR

Haal meer uit uw app met de strategische app ontwikkelaar

Recept voor succes

Een app programmeren is één ding. Met uw app succes bereiken is iets anders. Dat vraagt om bijzondere app ontwikkelaars; developers met gevoel, met inlevingsvermogen en met kennis van méér dan programmeerwerk. Ontdek hier waarom dat zo belangrijk is, wat ze u opleveren en waar u ze vindt.

Zo herkent u ‘m

Wat is een app ontwikkelaar?

Een app ontwikkelaar is een softwareprogrammeur die zich specialiseerde in de ontwikkeling van applicaties. Voor de telefoon, het pc-dashboard, de tablet. De meeste app ontwikkelaars zijn nogal nerds; ze hebben moeite met contact, praten in programmeertaal en denken in ICT-kreten. Dat is de categorie developers die doen wat u vraagt en dat is het.

Mobiele app dankzij App ontwikkelaar APPelit

Ze bestaan
écht

Aan deze app ontwikkelaar hebt u meer

U moet ze wel zoeken, maar er bestaan ook app ontwikkelaars die begrijpelijk communiceren. Die met u meedenken en een strategie helpen uitzetten. Die ervoor zorgen dat u gewoon duidelijke doelen haalt met uw app en die u ingewikkelde techniekdetails besparen. Bij APPelit, uw strategische partner voor app ontwikkeling, werken we alleen met deze prettige programmeurs en developers. Contact met hen voelt als een verademing. Probeer het maar eens uit tijdens een gratis kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Wat ontwikkelen onze app ontwikkelaars? | Een greep

  • (mobiele) apps voor iPhones
  • (mobiele) apps voor Android smartphones
  • apps voor iPads
  • apps voor Android tablets
  • apps voor Windows tablets
app ontwikkelaar

Strategie voor succes

Zo bereikt u meer

De basis van een app via APPelit bestaat uit … strategie. Want starten met programmeren van een applicatie, dat is een peulenschip. Maar … de app hoort geen doel op zich te zijn, slechts een middel om doelen te halen, toch? Daarom ontwikkelden onze app ontwikkelaars een aanpak die gegarandeerd leidt tot succes.

Basis voor apps

Brainstormen

Al jaren houden we met onze relaties strategische brainstorms. Die gaan over waarom een organisatie een app wil, wat zij ermee wil bereiken en welke functies de app hiervoor nodig heeft. Vooral in deze volgorde, in plaats van te beginnen met de functies. De brainstorms geven zelfs antwoord op de vraag hoe u een nieuwe app verandert van kostenpost naar investering in omzet en succes.

De brainstorms leiden ook tot een blauwdruk voor de ontwikkeling van een app. En dáárdoor werken we heel doelgericht naar succes toe en durven we dat zelfs te garanderen.

brainstormsessie

Testfases

Opleveren in stappen

Wat ook meehelpt aan het succes van uw applicatie? Dat onze app ontwikkelaars opleveren in stappen. Dat betekent: we programmeren een deel en dat deel krijgt u alvast om te testen. Verloopt de opbouw en routing door de app zoals u verwacht? Waar nodig sturen we in deze fase makkelijk bij. Bijvoorbeeld omdat u ontdekt dat gebruikers toch anders reageren dan voorzien.

In deze fase krijgt ook het mobiele app design veel aandacht. Want dankzij onze kennis én ons inlevingsvermogen weten we welke kleuren, opbouw en grafische elementen goed werken om uw app een enorme aantrekkingskracht mee te geven. Check hier hoe we omgaan met mobiele app design.

Succes na oplevering

Sommige bedrijven gaan na oplevering van hun app achterover zitten. Wachten op gebruikers. Onze app ontwikkelaars doen juist dan graag nóg een extra stap voor u. Zoals promotie in de Apple App Store en de Google Play Store. We bereiken hier al jaren veel succes mee voor onze klanten. Ervaar maar eens hoe we dit doen dankzij app store seo.

Contacten met onze app ontwikkelaars

Graag nodigen we u uit kennis te maken. En zelf te ontdekken hoe prettig werken het is met onze mensen. Als gebaar krijgt u dan een groeiscan van ons cadeau; het middel om te ontdekken waar uw strategische kansen liggen. Vul hiervoor uw contactgegevens in dan krijgt u binnen 24 uur een voorstel voor een afspraak.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


APPelit heeft laten zien dat ze veel kennis en veel ervaring heeft met het bouwen van heel praktisch toepasbare applicaties. Daarnaast hebben ze veel geduld met mensen die géén verstand van ICT hebben :-)
Karel Koppens
Karel Koppens
11:00 21 Oct 21
APPelit heeft een zeer fijne app voor onze iPads ontwikkelt die we dagelijks gebruiken tijdens onze teambuildingsevents. APPelit nam alle tijd om de vraag eerst goed te inventariseren. Tijdens het ontwikkelen en bouwen was het contact zeer prettig en de terugkoppeling echt enorm snel! Erg goed bereikbaar. Een prettige partij om in te schakelen.
Stefan Vogel
Stefan Vogel
10:47 15 Oct 21
Colette Michiels
Colette Michiels
15:46 13 Oct 21
APPelit wil ik graag aan iedereen aanraden! Binnen één dag ben ik gebeld om alle informatie te bespreken, waarbij mijn vragen met aandacht zijn beantwoord.Ook het contact daarna is soepel verlopen, met de juiste nazorg en het nakomen van afspraken.Nogmaals een aanrader!
Milou vx
Milou vx
11:01 06 Oct 21
APPelite ervaren wij als een zeer professionele organisatie op het gebied van APP- en web ontwikkeling. Denken uitstekend mee, communiceren goed en effectief, hebben veel expertise en leveren snel en vakkundig op. Met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Een absolute aanrader.
Cor van Beek
Cor van Beek
08:23 05 Oct 21