fbpx

Haal meer uit uw app met de strategische app ontwikkelaar

Recept voor succes

Een app programmeren is één ding. Met uw app succes bereiken is iets anders. Dat vraagt om bijzondere app ontwikkelaars; developers met gevoel, met inlevingsvermogen en met kennis van méér dan programmeerwerk. Ontdek hier waarom dat zo belangrijk is, wat ze u opleveren en waar u ze vindt.

Zo herkent u ‘m

Wat is een app ontwikkelaar?

Een app ontwikkelaar is een softwareprogrammeur die zich specialiseerde in de ontwikkeling van applicaties. Voor de telefoon, het pc-dashboard, de tablet. De meeste app ontwikkelaars zijn nogal nerds; ze hebben moeite met contact, praten in programmeertaal en denken in ICT-kreten. Dat is de categorie developers die doen wat u vraagt en dat is het.

app ontwikkelaar

Ze bestaan
écht

Aan deze app ontwikkelaar hebt u meer

U moet ze wel zoeken, maar er bestaan ook app ontwikkelaars die begrijpelijk communiceren. Die met u meedenken en een strategie helpen uitzetten. Die ervoor zorgen dat u gewoon duidelijke doelen haalt met uw app en die u ingewikkelde techniekdetails besparen. Bij APPelit, uw strategische partner voor app ontwikkeling, werken we alleen met deze prettige programmeurs en developers. Een app laten maken kost veel contact. Contact met onze developers voelt als een verademing. Probeer het maar eens uit tijdens een gratis kennismakingsgesprek.

Wat ontwikkelen onze app ontwikkelaars?

 • (mobiele) apps voor iPhones
 • (mobiele) apps voor Android smartphones
 • apps voor iPads
 • apps voor Android tablets
 • apps voor Windows tablets
app ontwikkelaar

Bereik meer

Strategie voor succes

De basis van een app via APPelit bestaat uit … strategie. Want starten met programmeren van een applicatie, dat is een peulenschip. Maar … de app hoort geen doel op zich te zijn, slechts een middel om doelen te halen, toch? Daarom ontwikkelden onze app ontwikkelaars een aanpak die gegarandeerd leidt tot succes.

Basis voor apps

Brainstormen

Al jaren houden we met onze relaties strategische brainstorms. Die gaan over waarom een organisatie een app wil, wat zij ermee wil bereiken en welke functies de app hiervoor nodig heeft. Vooral in deze volgorde, in plaats van te beginnen met de functies. De brainstorms geven zelfs antwoord op de vraag hoe u een nieuwe app verandert van kostenpost naar investering in omzet en succes.

De brainstorms leiden ook tot een blauwdruk voor de ontwikkeling van een app. En dáárdoor werken we heel doelgericht naar succes toe en durven we dat zelfs te garanderen.

brainstormsessie

Testfases

Opleveren in stappen

Wat ook meehelpt aan het succes van uw applicatie? Dat onze app ontwikkelaars opleveren in stappen. Dat betekent: we programmeren een deel en dat deel krijgt u alvast om te testen. Verloopt de opbouw en routing door de app zoals u verwacht? Waar nodig sturen we in deze fase makkelijk bij. Bijvoorbeeld omdat u ontdekt dat gebruikers toch anders reageren dan voorzien.

In deze fase krijgt ook het mobiele app design veel aandacht. Want dankzij onze kennis én ons inlevingsvermogen weten we welke kleuren, opbouw en grafische elementen goed werken om uw app een enorme aantrekkingskracht mee te geven. Check hier hoe we omgaan met mobiele app design.

Succes na oplevering

Sommige bedrijven gaan na oplevering van hun app achterover zitten. Wachten op gebruikers. Onze app ontwikkelaars doen juist dan graag nóg een extra stap voor u. Zoals promotie in de Apple App Store en de Google Play Store. We bereiken hier al jaren veel succes mee voor onze klanten. Ervaar maar eens hoe we dit doen dankzij app store seo.

Contacten met onze app ontwikkelaars

Graag nodigen we u uit kennis te maken. En zelf te ontdekken hoe prettig werken het is met onze mensen. Als gebaar krijgt u dan een groeiscan van ons cadeau; het middel om te ontdekken waar uw strategische kansen liggen. Vul hiervoor uw contactgegevens in dan krijgt u binnen 24 uur een voorstel voor een afspraak.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten