fbpx

App ontwikkelaar: Twente heeft de beste in huis!

Wereldklasse om de hoek

Droomt u al een tijdje over een eigen app? De eerste stap is dan: op zoek gaan naar een goede app ontwikkelaar. Daarbij is het belangrijk dat zo’n ontwikkelaar oog heeft voor uw eisen en wensen. Vindt u het daarnaast fijn dat de app ontwikkelaar Twente als thuisbasis heeft? Grote kans dat APPelit, strategische partner in app ontwikkeling, de juiste match voor u is!

Waarom zou u?

Een app laten ontwikkelen

Er zijn veel verschillende redenen denkbaar waarom bedrijven een eigen app willen laten maken. Enkele voorbeelden die de ontwikkelaars van APPelit kennen uit de dagelijkse praktijk:

 • Met een app staat een bedrijf in direct contact met klanten en potentiële klanten.
 • Een app biedt inzicht in het gedrag van die klanten en helpt om op basis van dat gedrag strategische beslissingen te nemen.
 • Een app is een ideale manier om medewerkers te trainen.
 • Via apps worden processen geautomatiseerd en fouten geminimaliseerd.

Een app biedt gebruikers een betere en constantere ervaring dan een mobiele versie van een website.

App ontwikkelaar in Twente

Let op

Neem de tijd

Tip: Niet te snel

Dat klinkt aantrekkelijk he, zo’n eigen app? De kans is groot dat u liever vandaag dan morgen profiteert van de vele voordelen. Vooral als u een app ontwikkelaar gevonden heeft die allerlei geweldige voorbeelden kan laten zien en meteen aan de slag wil met het design van uw app.

Maar pas op: ga niet te snel! Want u ontwikkelt zo’n app natuurlijk niet alleen om indruk te maken, u wilt er iets mee bereiken. En voordat de ontwikkelaar aan de slag gaat, is het van belang om dat doel duidelijk te krijgen.

De manier van APPelit

Precies om die reden besteedt APPelit veel aandacht aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag. Dat doen we door enkele slimme brainstormsessies te houden. Vragen die daarin aan bod komen, zijn bijvoorbeeld:

 • Waar zit uw uitdaging precies?
 • Hoe staat uw organisatie ervoor ten opzichte van deze uitdaging?
 • Wat houdt uw organisatie tot nu toe tegen en wat probeerde u om dit op te lossen?
 • Waar wilt u met uw organisatie naartoe (doel) en waarom?

De volgende stappen

Na de brainstormfase heeft u al een blauwdruk voor het ontwikkelplan van uw app. Ook in die fase gaat APPelit anders te werk dan andere app ontwikkelaars. Waar u bij menig ontwikkelaar in spanning moet afwachten hoe de app er uiteindelijk uit komt te zien, wordt u bij APPelit betrokken bij het ontwikkelproces. Wij ontwikkelen elke app namelijk in fases. En na elke fase krijgt u de kans om uitgebreid te testen en – waar nodig – bij te sturen.

App op maat

APPelit ontwikkelt uw app (en achterliggende software) dus volledig op maat. Dit heeft enkele belangrijke voordelen:

 • U betaalt niet voor functionaliteiten die u toch niet gebruikt.
 • U hoeft uw bedrijfsproces(sen) niet aan te passen op de software, de software wordt zo ontworpen dat die daar precies op aansluit.
 • De software groeit eenvoudig mee met uw organisatie.
 • Met maatwerk software koppelt u eenvoudige meerdere systemen aan elkaar.

Wereldklasse uit Twente

Natuurlijk, vandaag de dag kan er veel op afstand geregeld worden. Maar toch is het fijn als uw app ontwikkelaar bij u om de hoek zit. Vooral in het geval van APPelit, want wij zijn meer een partner dan een leverancier. U levert niets in op kwaliteit, want vanuit Twente ontwikkelen wij software van wereldklasse. We bedienen daarmee vele nationale en internationale klanten.

ict adviseur

Kennismaken met de top app ontwikkelaar uit Twente?

We komen graag kennismaken!

Een ander voordeel van een app ontwikkelaar uit Twente? We hoeven niet ver te rijden voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak. Laat ons hieronder even weten hoe we u kunnen bereiken, dan staan we zo bij u voor de deur!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten