fbpx

App laten maken?

Amsterdam kiest slim!

Wilt u een eigen app laten maken? Amsterdam kent vele organisaties die u voorgingen. Of u nu klanten wilt binden, leerlingen snel wilt informeren of uw medewerkers wilt bijspijkeren – een professioneel gemaakte app is een geweldige tool. Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone of tablet, dus het bereik is groot. Ontdek hier hoe u dat aanpakt, zo’n eigen app.

Voorkom deze valkuilen

Wat u vooral níet moet doen

Als u besloten heeft dat u een eigen app wilt laten maken, wilt u waarschijnlijk zo snel mogelijk beschikken over die app. Maar ook in dit geval geldt: haastige spoed is zelden goed. Bij de ontwikkeling van apps zijn enkele valkuilen die u beter kunt vermijden, namelijk:

 • Zonder voortraject meteen beginnen met programmeren
 • De uitstraling belangrijker maken dan de techniek
 • De complete app in één keer opleveren
App laten maken Amsterdam

Redenen voor eigen app

Waarom kiezen bedrijven eigenlijk voor zo’n eigen app? Een app helpt u om te groeien en diverse strategische doelen te bereiken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

 • Meer omzet bereiken bij bestaande en/of nieuwe klanten
 • Processen automatiseren en fouten minimaliseren
 • Laten zien dat u een moderne organisatie bent
 • Medewerkers succesvoller trainen
 • Relaties aan u binden

Valkuil 1: te snel willen

U heeft een bepaalde reden om een eigen app te willen, oftewel een strategisch doel dat u met inzet van de app hoopt te behalen. Is dit doel vooraf niet duidelijk omschreven? Dan is het lastig om richting te bepalen. Neem daarom de tijd om uitgebreid te brainstormen en die richting duidelijk op papier te krijgen.

Valkuil 2: de techniek vergeten

Natuurlijk, u wilt een app die er geweldig uitziet. Maar de uitstraling kan nog zo indrukwekkend zijn, als het voor gebruikers niet duidelijk is hoe ze de app moeten gebruiken, zullen ze snel afhaken. Hetzelfde geldt voor een app die niet stabiel functioneert en telkens uitvalt. Ga daarom voor het beste van twee werelden: mooi design én betrouwbare techniek. De truc is dus een appbouwer vinden die beide kan leveren.

Valkuil 3: in één keer opleveren

Als u de appbouwer de vrije hand geeft, is het maar afwachten waar hij mee komt. En of dat eindresultaat aan uw verwachtingen en wensen voldoet. Is de app eenmaal af, dan is het lastig om nog grote aanpassingen te doen. Daarom is het handiger om in fasen op te leveren. Zo houdt u vinger aan de pols en kunt u nog volop bijsturen.

Hoe APPelit het doet

APPelit is uw strategische partner op het gebied van app-ontwikkeling. Wilt u door ons een app laten maken? Dan gaan we als volgt te werk:

 • We starten met altijd met een uitgebreide brainstormsessie. Hierdoor weten we welke functies uw app nodig heeft om uw doelen te halen. Die functies worden leidend.
 • Vervolgens kijken we welk design daar het beste bij past. Wat moet opvallen? Welke kleuren gebruiken we?

Vanuit techniek werken we dus toe naar een design dat meehelpt aan het succes van uw app. En aan het verdienmodel erachter. Na elke ontwikkelfase heeft u de kans om de app uitgebreid te testen, dus niet pas aan het eind.

App laten maken Amsterdam

App laten maken in Amsterdam of omgeving?

Wij zitten bij u om de hoek!

We maken graag persoonlijk kennis met onze klanten. Want in zo’n persoonlijk gesprek ontdekken we pas echt wat we aan elkaar hebben. Dat we bij u in Amsterdam om de hoek zitten, maakt het alleen maar makkelijker om op korte termijn een afspraak te plannen. Waar wacht u nog op? Tijd om uw app te laten maken in Amsterdam! Laat uw gegevens hier achter, dan hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten