fbpx

App laten maken?

Amsterdam kiest slim!

Wilt u een eigen app laten maken? Amsterdam kent vele organisaties die u voorgingen. Of u nu klanten wilt binden, leerlingen snel wilt informeren of uw medewerkers wilt bijspijkeren – een professioneel gemaakte app is een geweldige tool. Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone of tablet, dus het bereik is groot. Ontdek hier hoe u dat aanpakt, zo’n eigen app.

Voorkom deze valkuilen

Wat u vooral níet moet doen

Als u besloten heeft dat u een eigen app wilt laten maken, wilt u waarschijnlijk zo snel mogelijk beschikken over die app. Maar ook in dit geval geldt: haastige spoed is zelden goed. Bij de ontwikkeling van apps zijn enkele valkuilen die u beter kunt vermijden, namelijk:

 • Zonder voortraject meteen beginnen met programmeren
 • De uitstraling belangrijker maken dan de techniek
 • De complete app in één keer opleveren
App laten maken Amsterdam

Redenen voor eigen app

Waarom kiezen bedrijven eigenlijk voor zo’n eigen app? Een app helpt u om te groeien en diverse strategische doelen te bereiken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

 • Meer omzet bereiken bij bestaande en/of nieuwe klanten
 • Processen automatiseren en fouten minimaliseren
 • Laten zien dat u een moderne organisatie bent
 • Medewerkers succesvoller trainen
 • Relaties aan u binden

Valkuil 1: te snel willen

U heeft een bepaalde reden om een eigen app te willen, oftewel een strategisch doel dat u met inzet van de app hoopt te behalen. Is dit doel vooraf niet duidelijk omschreven? Dan is het lastig om richting te bepalen. Neem daarom de tijd om uitgebreid te brainstormen en die richting duidelijk op papier te krijgen.

Valkuil 2: de techniek vergeten

Natuurlijk, u wilt een app die er geweldig uitziet. Maar de uitstraling kan nog zo indrukwekkend zijn, als het voor gebruikers niet duidelijk is hoe ze de app moeten gebruiken, zullen ze snel afhaken. Hetzelfde geldt voor een app die niet stabiel functioneert en telkens uitvalt. Ga daarom voor het beste van twee werelden: mooi design én betrouwbare techniek. De truc is dus een appbouwer vinden die beide kan leveren.

Valkuil 3: in één keer opleveren

Als u de appbouwer de vrije hand geeft, is het maar afwachten waar hij mee komt. En of dat eindresultaat aan uw verwachtingen en wensen voldoet. Is de app eenmaal af, dan is het lastig om nog grote aanpassingen te doen. Daarom is het handiger om in fasen op te leveren. Zo houdt u vinger aan de pols en kunt u nog volop bijsturen.

Hoe APPelit het doet

APPelit is uw strategische partner op het gebied van app-ontwikkeling. Wilt u door ons een app laten maken? Dan gaan we als volgt te werk:

 • We starten met altijd met een uitgebreide brainstormsessie. Hierdoor weten we welke functies uw app nodig heeft om uw doelen te halen. Die functies worden leidend.
 • Vervolgens kijken we welk design daar het beste bij past. Wat moet opvallen? Welke kleuren gebruiken we?

Vanuit techniek werken we dus toe naar een design dat meehelpt aan het succes van uw app. En aan het verdienmodel erachter. Na elke ontwikkelfase heeft u de kans om de app uitgebreid te testen, dus niet pas aan het eind.

App laten maken Amsterdam

App laten maken in Amsterdam of omgeving?

Wij zitten bij u om de hoek!

We maken graag persoonlijk kennis met onze klanten. Want in zo’n persoonlijk gesprek ontdekken we pas echt wat we aan elkaar hebben. Dat we bij u in Amsterdam om de hoek zitten, maakt het alleen maar makkelijker om op korte termijn een afspraak te plannen. Waar wacht u nog op? Tijd om uw app te laten maken in Amsterdam! Laat uw gegevens hier achter, dan hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten