fbpx

AR app ontwikkelaar

Ga voor partner die meedenkt

Augmented reality / AR is de laatste jaren steeds gangbaarder geworden, ook in de zakelijke wereld. En dat is niet zo gek, want de mogelijkheden zijn groot. Wilt u aan de slag met een eigen AR app? Zoek dan een AR app ontwikkelaar die uw taal spreekt en die uw doelen omzet in een app die werkt.

AR in een zakelijke omgeving

Hoe zit dat?

Bij augmented reality / AR wordt er een digitale laag over de echte wereld gelegd. De digitale en de echte wereld smelten dus als het ware samen op het scherm van uw tablet of telefoon. Dat biedt kansen om de werkelijke omgeving naar uw hand te zetten. Steeds meer bedrijven maken er dan ook gebruik van.

Behalve augmented reality / AR bestaat er ook virtual reality / VR. Het grote verschil is dat je bij virtual reality een volledig digitale werkelijkheid ziet en bij augmented reality alleen losse digitale elementen in de echte werkelijkheid. Om die reden hebt u voor VR ook een bril nodig en voor AR niet. Dat maakt een eigen AR app meteen wat toegankelijker en bereikbaarder.

Ar app ontwikkelaar

Succesvolle toepassingen van AR

Vind de juiste ontwikkelaar

Waar bedrijven AR voor inzetten

 • om ingewikkelde materie eenvoudig uit te leggen.
 • om een prototype van een product uit te testen.
 • om klanten te laten ervaren hoe iets qua uiterlijk of afmetingen in hun huis past.
 • om werkzaamheden uit te voeren op moeilijk toegankelijke locaties.

Maak kennis met de werkwijze van APPelit

Lijkt het u wel wat, zo’n eigen AR app? Dan is het zaak om op zoek te gaan naar een goede AR app ontwikkelaar. Maar waar let u op bij de selectie? Een handige checklist:

 • Kan de ontwikkelaar referenties overleggen en voorbeelden laten zien van AR apps die hij voor andere klanten gemaakt heeft?
 • Kan de ontwikkelaar in duidelijke taal uitleggen wat AR is en wat de mogelijkheden van AR zijn voor uw bedrijf?
 • Houdt de ontwikkelaar rekening met uw wensen en de doelen die u met AR wilt bereiken? En als u die doelen niet duidelijk voor ogen hebt: is de ontwikkelaar bereid om hier samen met u over te brainstormen?
 • Levert de ontwikkelaar op in fases, zodat u tussendoor regelmatig kunt checken of hij nog op de goede weg is?

Waar het in de praktijk vaak mis gaat

Met name op het derde punt (rekening houden met doelen) gaan veel ontwikkelaars de mist in. Zij gaan na het uitwisselen van wat ideeën meteen aan de slag met het ontwikkelen van uw AR app. Dit brengt echter een probleem met zich mee. Want als u niet duidelijk weet wat u met AR wilt bereiken, dan kunt u ook niet achteraf meten of u dit doel behaald hebt. En dus weet u niet of uw investering in AR gerechtvaardigd is.

Hier liggen de kansen: betere voorbereiding

APPelit, strategisch partner in augmented reality, besteedt daarom veel aandacht aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag. Vervolgens ontwikkelen wij software op maat. En ook het laatste punt van de checklist maakt een belangrijk onderdeel uit van onze manier van werken: oplevering in fasen. Bij elk project hanteren we een duidelijk ontwikkelplan. Dit stappenplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg
ERP top 10 systemen

We maken graag tijd voor u!

Snel kennismaken met AR app ontwikkelaar APPelit?

Wilt u graag weten wat AR app ontwikkelaar APPelit voor u kan betekenen? Dat bespreken we graag met u! Uiteraard laten we daarbij ook voorbeelden zien van AR apps die we voor andere klanten ontwikkeld hebben én vertellen we meer over het verdienmodel achter deze apps. Zo weet u precies wat u van ons kan verwachten. We maken graag op korte termijn ruimte in onze agenda voor een kennismakingsgesprek. Geeft u hieronder even uw gegevens door?

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten