fbpx

App bedrijf zoeken

5 tips om de juiste partner te vinden

Een app bedrijf vinden kan soms een hele klus zijn. De kans bestaat dat u al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Want waar let u eigenlijk op als u een app wilt laten maken? Lees hier 5 tips om in no time de juiste partner te vinden.

Zo vindt u snel het juiste app bedrijf

5 tips

 1. Zoek een kritische partner
 2. Zoek een partner die bij u past
 3. Check de portfolio en referenties van uw partner
 4. Kijk verder dan de prijs
 5. Ga voor goed design

In de volgende alinea’s leest u waarom deze tips zo goed werken.

app bedrijf zoeken

5 tips uitgediept

Tip 1: Zoek een kritische partner

U wilt natuurlijk een enthousiaste partner die staat te popelen om voor u aan de slag te gaan. Maar boven alles wilt u uw doel bereiken met uw app. En dat kan alleen met een kritische partner. Een partner die:

 • samen met u onderzoekt of uw idee potentie heeft
 • u opbouwende feedback geeft waar u wat mee kunt
 • eerlijk zegt wat werkt en wat niet werkt

Kortom, een partner die niet alleen interesse heeft in de opdracht. Maar vooral in het succes van uw bedrijf.

Tip 2: Zoek een partner die bij u past

Een app ontwikkelen doe je niet in een dagje werk. Zoek daarom een bedrijf dat bij u past. Serieuze bedrijven bieden doorgaans een kosteloze kennismaking. Voor beide partijen werkt dit heel goed. Wees niet bang om tijdens zo’n gesprek kritische vragen te stellen. En ook niet om kritische vragen te krijgen (zie de vorige tip). Want zo krijgt u het best een idee of uw manier van werken overeenkomt. En of u een langetermijnsamenwerking ziet zitten.

Tip 3: Check de portfolio en referenties van uw partner

En als u toch bij elkaar aan tafel zit, vraag dan gelijk naar projecten en apps uit het verleden. Staan de apps in de app stores van Google of Apple? Download ze dan. Zo ziet u snel of ze goed werken en het design u bevalt. De ideale partner geeft u bovendien zonder morren de contactgegevens van huidige klanten. Die zijn uiteraard de beste bron van objectieve informatie over een bedrijf.

Tip 4: Kijk verder dan de prijs

Aan een goed werkende en doeltreffende app hangt een prijskaartje. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat u automatisch het duurste bedrijf moet kiezen. Maar valt een offerte van een app  ontwikkelaar veel lager uit dan die van de concurrentie? Dan hebt u wel degelijk redenen om achterdochtig te zijn. Want vaak krijgt u waarvoor u betaalt …

Tip 5: Ga voor goed design

Tuurlijk, uw app moet technisch vlekkeloos werken. Maar het succes van uw app staat of valt met de user experience. Want gebruikers moeten er wel mee overweg kunnen. Dus een logische ‘buitenkant’, de interface, en de gebruiksvriendelijkheid staan voorop. Besef ook het belang van een goede vormgeving. Want als uw app er goedkoop uitziet, denken gebruikers al gauw hetzelfde over uw bedrijf.

Alle ‘tips’ in één app bedrijf 🙂

APPelit is de strategische partner voor de ontwikkeling van uw software op maat. Dankzij onze succesaanpak weet u zeker dat uw app werkt zoals u dat wilt. Check ook onze uitgebreide portfolio met cases. Hierin ziet u aan welke projecten wij allemaal al werkten. U krijgt van ons duidelijke tarieven, zonder kleine lettertjes. Meer dan dat: wij zorgen dat uw app van kostenpost verandert in een investering die u iets óplevert.

app ontwikkelaar

Gratis workshop cadeau bij uw app bedrijf

Maak vrijblijvend kennis

Laat u hieronder uw gegevens achter? Dan krijgt u van ons een workshop van 1200 euro cadeau. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met uw idee. U maakt dan meteen kennis met onze werkwijze. En u ontdek dan snel waarom APPelit ook voor u het passende app bedrijf is.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten