fbpx

AI-bedrijven Nederland:

maak de juiste keuze

Uit het grote aanbod AI bedrijven in Nederland is het lastig kiezen. Hoe vindt u nu het bedrijf dat de ideale AI-oplossing op maat voor u maakt? Met deze handige checklist weet u waar u op moet letten.

Artificial intelligence

Eerst wat meer uitleg

AI is de afkorting voor artificial intelligence, oftewel: kunstmatige intelligentie. Deze term wordt gebruikt voor software die zelf nadenkt. Uit grote hoeveelheden data kan de software patronen, trends en afwijkingen afleiden. En op basis daarvan conclusies trekken en voorspellingen doen. AI helpt u dus om de juiste beslissingen te nemen voor de toekomst.

AI Bedrijven Nederland

De voordelen van AI

Met AI profiteert u van alle gegevens die in uw organisatie circuleren. Dat levert enkele belangrijke voordelen op, zoals:

 • Kosten besparen
 • Sneller leveren
 • Klantgedrag voorspellen en daarop inspelen met doelgerichte marketing
 • Uw voorraad efficiënter en beter beheren
 • Uw personeel beter inplannen
 • Kansrijke leads filteren uit online contact

Succesvol met AI

AI biedt dus veel voordelen, maar er is één belangrijke voorwaarde: maak gebruik van software op maat. Veel bedrijven werken met allerlei losse software-oplossingen die niet met elkaar verbonden zijn. Die software laat telkens maar een stukje van de puzzel zien en nooit het complete plaatje. Het is belangrijk om alle gegevens in uw organisatie met elkaar te verbinden, bijvoorbeeld door middel van een API.

Strategische partner

Een ander belangrijk punt: kies een partij die met u meedenkt en zich echt opstelt als een strategische partner. Dat merkt u vaak al bij een eerste gesprek. Heeft uw gesprekspartner zich echt verdiept in uw bedrijf en komt hij met een advies op maat? Of strooit hij met wat algemeenheden en biedt hij u een snelle standaardoplossing aan?

Gratis groeiscan

APPelit, strategische partner op het gebied van AI ontwikkeling, biedt u bijvoorbeeld eerst een gratis groeiscan aan. Dit is een vrijblijvend onderzoek naar de potentie van AI voor uw bedrijf, waarbij we ook uw concurrentie, uw markt en uw branche onderzoeken. U maakt zo meteen kennis met onze bevlogen professionals en onze unieke manier van werken.

Ga in zee met een professional

Een andere belangrijke tip: ga in zee met een expert op het gebied van AI. De ontwikkelingen gaan snel en u wilt natuurlijk zeker weten dat u klaar bent voor de toekomst. Die experts vindt u bij APPelit volop. Wij weten alles over het opsporen van patronen en gedrag en hoe je op basis daarvan slim voorspelt. We hebben geweldige ingenieurs in huis, die thuis zijn in de AI-algoritmen in tientallen vakgebieden. En vanzelfsprekend houden we alle ontwikkelingen op de voet bij.

De weg naar succes

Om van uw AI-oplossingen een succes te maken, raden wij u aan om de volgende stappen te zetten:

 1. Vorm een projectteam
 2. Stel de doelen vast die u met artifical intelligence wilt bereiken
 3. Zoek een AI-expert die bovenstaande begeleidt
 4. Vraag om oplevering in stappen

Als u kiest voor APPelit, zet u deze stappen automatisch. Ze maken namelijk onderdeel uit van onze manier van werken. Vindt u het moeilijk om uw doelen helder te krijgen? Geen enkel probleem, want we beginnen altijd met enkele slimme brainstormsessies.

AI development

Vind de juiste match uit alle AI-bedrijven in NL

We komen graag kennismaken

Spreekt onze werkwijze u aan? Dan komen we graag langs voor een vrijblijvend eerste gesprek. We laten u dan uiteraard succesvolle voorbeelden zien van AI-oplossingen die we voor andere klanten ontwikkelden. Wist u bijvoorbeeld dat APPelit heeft meegewerkt aan de applicatie die in coronatijd zorgde voor goed zicht op het aantal intensive care-bedden in Nederland? Laat uw gegevens achter en we vertellen u er alles over!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader