fbpx

Bereik de slimste software na een ai audit

Meten is weten

Als u zelfdenkende (ai) software laat bouwen, wilt u zeker weten dat u het doel haalt wat u ermee wilt bereiken. Zoals voorspellingen krijgen op basis van talloze resultaten uit het verleden. Zodat u hierop kunt anticiperen. Uit onderzoek blijkt echter dat in de praktijk slechts 30 procent van de software-installaties in Nederland slaagt. Hoe zorgt u dat u bij dit deel zit? Doe vooraf een ai audit. Hieronder treft u de belangrijkste punten waarop u de software toetst.

Wat is een ai audit?

Begrip ontleed

De kreet ai komt de laatste jaren enorm op in Nederland. Het staat voor de Engelse afkorting van artifical intelligence. Kunstmatige intelligentie dus. Ai vormt een belangrijk onderdeel van de vierde industriële revolutie. Laat u een audit doen? Dan test u deze intelligente software op alle fronten. Op gebruikersniveau, op ICT-niveau en op bedrijfsniveau.

ai audit

Kies het juiste moment

Voor wie is de ai audit geschikt?

Hebt u recent ai software laten bouwen? Of bent u dit van plan? Maak het dan af met een artificial intelligence audit. Want de ontwikkeling is een heel proces. Een proces waarbij er onderweg veranderingen kunnen optreden. Of de techniek storingen geeft. Of de koppeling met uw bestaande bedrijfssoftware hapert. Dit brengt u dankzij de audit vooraf al goed in beeld. Zodat u tijdig kunt bijsturen.

APPelit helpt u als ervaren professional graag met zo’n test.

Wat valt er allemaal te testen tijdens een ai audit?

APPelit, ontwikkelaar van onder meer ai software, heeft een soort checklist. Een handige lijst met de belangrijkste punten waarmee we onze audit tools toepassen op uw extern gebouwde ai software. Wij onderscheiden 3 soorten slimme audits, die samen het perfecte plaatje geven:

 • Technische test: van back-ups tot computercodes
 • Bedrijfsmatige test: van virusveiligheid tot app-koppelingen
 • Gebruiksmatige test: van uitstraling tot logische buttons
doe een ai audit voor de software

Voorbeeld van software en audit

De praktijk

Stel: u liet planningssoftware bouwen; een programma waarmee u machines en personeel zo efficiënt mogelijk inzet. Wij controleren dan of het logisch is ingedeeld en werkt voor uw medewerkers. Daarnaast of de techniek werkt. Slaat de software de data op de juiste manier op? En verwerkt hij die vervolgens op de bedoelde manier? Tot zover de technische en gebruikmatige kant. Hieronder treft u hoe de audit werkt aan de bedrijfskant.

Bedrijfskant van ai software & audit

Krijg inzicht en stuur bij

Na de ai proef op technisch en gebruikersniveau meten we of de planningssoftware slimmer wordt als er meer data komen. Bijvoorbeeld cijfers over drukte, machinebezetting en voorraadcapaciteit. Uiteindelijk moet de software de bezetting in de toekomst voorspellen, zodat u slim bijstuurt. Wij meten of de software u hiermee echt gaat helpen. En checken meteen of deze cijfers goed gekoppeld worden aan uw bestaande bedrijfsdata. Zo geven we handen en voeten aan uw audit.

Software outsourcing

Vraag het ons

Zelf een audit doen of laten doen?

Ziet u het zitten om een ai test te doen voor uw nieuwe software? Dan hebt u hierboven handvatten gekregen om op te letten. Zoekt u een expert die handig en snel is in deze proeven? Die volop ervaring op dit vlak heeft? En die u duidelijk laat zien waar het eventueel aan schort? Laat APPelit dan uw ai of machine learning audit doen.

Meer weten over audits?

Graag nodigen we u uit om verder te bomen over uw kansen met een goede audit. Laat hieronder uw contactgegevens achter. Dan ontmoeten we u binnenkort graag vrijblijvend. Graag beantwoorden we dan uw vragen. En laten we u ervaren dat een ai audit een investering is, die zichzelf terugverdient door tijdig problemen te tackelen.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten