fbpx
GRATIS GROEISCANDartMAAK UW DROMEN WAAR

Bereik de slimste software na een ai audit

Meten is weten

Als u zelfdenkende (ai) software laat bouwen, wilt u zeker weten dat u het doel haalt wat u ermee wilt bereiken. Zoals voorspellingen krijgen op basis van talloze resultaten uit het verleden. Zodat u hierop kunt anticiperen. Uit onderzoek blijkt echter dat in de praktijk slechts 30 procent van de software-installaties in Nederland slaagt. Hoe zorgt u dat u bij dit deel zit? Doe vooraf een ai audit. Hieronder treft u de belangrijkste punten waarop u de software toetst.

Begrip ontleed

Wat is een ai audit?

De kreet ai komt de laatste jaren enorm op in Nederland. Het staat voor de Engelse afkorting van artifical intelligence. Kunstmatige intelligentie dus. Ai vormt een belangrijk onderdeel van de vierde industriële revolutie. Laat u een audit doen? Dan test u deze intelligente software op alle fronten. Op gebruikersniveau, op ICT-niveau en op bedrijfsniveau.

applicatie ontwikkeling

Kies het juiste moment

Voor wie is de ai audit geschikt?

Hebt u recent ai software laten bouwen? Of bent u dit van plan? Maak het dan af met een artificial intelligence audit. Want de ontwikkeling is een heel proces. Een proces waarbij er onderweg veranderingen kunnen optreden. Of de techniek storingen geeft. Of de koppeling met uw bestaande bedrijfssoftware hapert. Dit brengt u dankzij de audit vooraf al goed in beeld. Zodat u tijdig kunt bijsturen.

APPelit helpt u als ervaren professional graag met zo’n test.

Neem contact op

Wat valt er allemaal te testen tijdens een ai audit? Testen op 3 niveaus
APPelit, ontwikkelaar van onder meer ai software, heeft een soort checklist. Een handige lijst met de belangrijkste punten waarmee we onze audit tools toepassen op uw extern gebouwde ai software. Wij onderscheiden 3 soorten slimme audits, die samen het perfecte plaatje geven:

  • Technische test: van back-ups tot computercodes
  • Bedrijfsmatige test: van virusveiligheid tot app-koppelingen
  • Gebruiksmatige test: van uitstraling tot logische buttons
doe een ai audit voor de software

De praktijk

Voorbeeld van software en audit

Stel: u liet planningssoftware bouwen; een programma waarmee u machines en personeel zo efficiënt mogelijk inzet. Wij controleren dan of het logisch is ingedeeld en werkt voor uw medewerkers. Daarnaast of de techniek werkt. Slaat de software de data op de juiste manier op? En verwerkt hij die vervolgens op de bedoelde manier? Tot zover de technische en gebruikmatige kant. Hieronder treft u hoe de audit werkt aan de bedrijfskant.

Krijg inzicht en stuur bij

Bedrijfskant van ai software & audit

Na de ai proef op technisch en gebruikersniveau meten we of de planningssoftware slimmer wordt als er meer data komen. Bijvoorbeeld cijfers over drukte, machinebezetting en voorraadcapaciteit. Uiteindelijk moet de software de bezetting in de toekomst voorspellen, zodat u slim bijstuurt. Wij meten of de software u hiermee echt gaat helpen. En checken meteen of deze cijfers goed gekoppeld worden aan uw bestaande bedrijfsdata. Zo geven we handen en voeten aan uw audit.

Neem contact op

machine learning audit

Vraag het ons

Zelf een audit doen of laten doen?

Ziet u het zitten om een ai test te doen voor uw nieuwe software? Dan hebt u hierboven handvatten gekregen om op te letten. Zoekt u een expert die handig en snel is in deze proeven? Die volop ervaring op dit vlak heeft? En die u duidelijk laat zien waar het eventueel aan schort? Laat APPelit dan uw ai of machine learning audit doen.

Meer weten over audits? Plan een vrijblijvend gesprek

Graag nodigen we u uit om verder te bomen over uw kansen met een goede audit. Laat hieronder uw contactgegevens achter. Dan ontmoeten we u binnenkort graag vrijblijvend. Graag beantwoorden we dan uw vragen. En laten we u ervaren dat een ai audit een investering is, die zichzelf terugverdient door tijdig problemen te tackelen.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


Super fijn bedrijf om mee samen te werken. Hebben een mooie App voor ons gebouwd. Bij vragen goed bereikbaar en erg behulpzaam!
Helma Krijgsman
Helma Krijgsman
14:05 19 Nov 21
Guylian van der Linde
Guylian van der Linde
08:29 03 Nov 21
APPelit heeft laten zien dat ze veel kennis en veel ervaring heeft met het bouwen van heel praktisch toepasbare applicaties. Daarnaast hebben ze veel geduld met mensen die géén verstand van ICT hebben :-)
Karel Koppens
Karel Koppens
11:00 21 Oct 21
APPelit heeft een zeer fijne app voor onze iPads ontwikkelt die we dagelijks gebruiken tijdens onze teambuildingsevents. APPelit nam alle tijd om de vraag eerst goed te inventariseren. Tijdens het ontwikkelen en bouwen was het contact zeer prettig en de terugkoppeling echt enorm snel! Erg goed bereikbaar. Een prettige partij om in te schakelen.
Stefan Vogel
Stefan Vogel
10:47 15 Oct 21
Colette Michiels
Colette Michiels
15:46 13 Oct 21