fbpx

Voordelig uw web app laten maken

Val op & scoor beter

Wanneer je besluit om een web app te laten maken, kies je voor een platform dat speciaal is ontworpen om aan de unieke eisen en voorwaarden van jouw organisatie te voldoen. Dit maatwerk zorgt ervoor dat je gebruik kunt maken van een applicatie die perfect aansluit bij de behoeften van jouw gebruikers. Bij APPelit begrijpen we dat elke organisatie anders is, en daarom gaan we altijd uit van een persoonlijke benadering. Of het nu gaat om het ontwerpen van platformen voor specifieke vacatures of het aanbieden van diensten, wij zorgen ervoor dat jouw web app op maat gemaakt is voor optimaal gebruik. Kortom; Er is een manier om heel voordelig uw website een boost te geven. Te zorgen voor meer nieuwe klanten. En meer omzet. Hoe? Door een web app te laten maken. Doe hieronder inspiratie op en sluit aan bij de nieuwe tijd.

Begripsvorming

Wat is een web app?

De afkorting app is al helemaal ingeburgerd. De oorspronkelijke herkomst van het Engelse application (applicatie) is daarmee wat weggezakt. En daardoor ook de betekenis erachter: toepassing. Een app is dan ook niet meer dan een simpele toepassing waarmee u mensen toegang geeft tot iets anders. Meestal een website. Een web app laten maken voor een mobiele website werkt dan ook vrij eenvoudig.

Bovendien, omdat wij ervan overtuigd zijn dat je web app breed toegankelijk moet zijn, ontwerpen wij apps die zowel in de Apple Store als op Android gebaseerde platformen zoals de Google Play Store gebruikt kunnen worden. Dit geeft jou de keuze en de flexibiliteit om jouw diensten aan een breder publiek aan te bieden. Bij APPelit streven we ernaar om de brug te slaan tussen jouw wensen en de technologische mogelijkheden. Daarom kun je altijd rekenen op ons advies en onze ondersteuning om te zorgen dat jouw web app niet alleen voldoet aan de algemene verwachtingen, maar deze zelfs overtreft. Op onze website lees je meer informatie over hoe wij te werk gaan en ontdek hoe jij jouw ideeën tot leven kunt brengen met een web app op maat.

web app laten maken

Reden genoeg?

Voordelen van web app laten maken

 • Meer bereik: in zoekmachines en app stores
 • Beter vindbaar: apps staan steeds vaker bij zoekresultaten Google en Safari
 • Imago-boost: laat zien dat u met uw tijd meegaat
 • Onderscheid u: een site en Facebookpagina heeft iedereen, een app niet
 • Meer interactie: blijf in contact dankzij pushberichten
 • 24/7 aanwezig: iedereen internet via zijn mobieltje
 • Eventueel toegang zonder internet: uw informatie altijd en overal openbaar (bij progressive webapplicatie)

Deze voordelen laten zien dat een web app laten maken ook loont als u al een mobiele website hebt. Immers, ook offline werkt uw app. Hiermee hebt u een praktisch middel voor meer marketing, meer publiek en meer omzet. APPelit – een naam met app erin zegt het al – is dé expert voor uw web app en andere software op maat.

Neem contact op

Web app-jasje voor uw site laten maken | Zo simpel kan ‘t
Wil je een app laten maken? Bij ons kut u web apps en native apps voor iOS en Android laten ontwikkelen. Apps zijn meer dan alleen techniek; het gaat om het verwezenlijken van uw visie. Een app laten maken betekent ook een toewijding aan het maken van een gebruikerservaring die past bij de essentie van jouw app. Heb je een idee voor het maken van een app? Onze app ontwikkelaar helpt je graag jouw app tot leven te brengen.

Hebt u al een uitstekende mobiele website? Eentje die zich qua formaat aanpast aan elk beeldscherm? Dan heb u al een goede stap gedaan. Een web app laten maken is dan heel makkelijk én goedkoop. Laat uw website simpelweg in een ‘app-jasje’ gieten en u profiteert voortaan van alle gemakken die een app hebben oplevert. De belangrijkste? Dat u online beter wordt gevonden.

Offshore development outsourcing

Wij adviseren u graag

Welk soort web app laten maken?

• Gewone web app
• Native app
Hybride app
Progressive app

De belangrijkste verschillen tussen deze apps? Daarover leest u meer op de pagina over de progressive web app laten maken. In ieder geval zijn wij expert in elke app-soort die u wilt laten maken. Hieronder lichten we een aantal voorbeelden uit. Kijk verder vooral in onze portfolio.

Voor bedrijven & consumenten

Web app laten maken op productgebied

 • Bedrijfsapp: leidt business-2-business-relaties naar uw site/software
 • Bestel app: snel de juiste producten laten bestellen
 • Webshop app: direct toegang tot uw online aanbod
 • Kapper/kapsalon app: makkelijk afspraken maken
 • Magazine app: uw eigen online bedrijfsmagazine maken
 • Product advies app: laat mensen makkelijker hun keus maken
 • WordPress app: toegang tot uw WordPress website/webwinkel

Vaak vragen onze klanten zich af welke kosten er precies komen kijken bij het ontwikkelen van een web app en welke zorg er moet worden besteed aan de gebruiker. Op onze blog vind je antwoorden op deze vragen. Bijvoorbeeld, we bespreken de algemene aspecten van kostenbeheersing en hoe je zorgt voor een optimale gebruikerservaring. Bekijk onze nieuwste posts voor meer inzichten.

Neem contact op

webapp

Van contactmiddel tot persoonlijke info

Web app laten maken in de privésfeer

 • Mobiele evenementen app: alles over een event, inclusief polls, matchmaking en meer
 • School app: simpel contact tussen ouders en leerkrachten met kinderen in dezelfde groep
 • Community app: alle contacten uit uw buurt, wijk of vereniging bij elkaar
 • Dating app: de ware liefde vinden via deze handige tool
 • Sport/personal trainer app: op en top fit worden en blijven

Uw eigen web app laten maken?| Meer weten?

Graag nemen we de mogelijkheden voor uw organisatie door. Zet hieronder uw gegevens en we nemen binnen een dag contact met u op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten