fbpx

Wat is maatwerk software?

En wat hebt u eraan?

De kans is groot dat er in uw organisatie flink wat softwareprogramma’s draaien. Ze maken het dagelijks werk van u en uw medewerkers een stuk eenvoudiger! Maar vaak beperken deze programma’s zich tot één afgebakende taak. Wat nou als u hier meer uit zou kunnen halen? En uw software zou kunnen inzetten om groei te realiseren? Wat is maatwerk software daar een goede oplossing voor!

Standaard of maatwerk

Het grote verschil

De computerprogramma’s die u gebruikt voor bijvoorbeeld uw boekhouding, personeelsadministratie en voorraadbeheer zijn waarschijnlijk standaardprogramma’s, ontwikkeld door een groot techbedrijf. Ze werken prima voor die afgebakende taak, maar doen niet meer dan dat.

Maatwerk software daarentegen wordt speciaal voor uw organisatie ontworpen en gemaakt. U zet deze software in om gegevens te koppelen, processen te automatiseren en data te analyseren. Zo komt u als organisatie verder!

wat is maatwerk software

Voorbeelden

Maatwerk software is nooit een doel op zich, maar altijd een middel om een doel te bereiken. Voorbeelden van die doelen zijn:

 • U wilt uw productie verhogen, maar niet meer mensen aannemen.
 • U wilt uw medewerkers minder saaie taken laten doen.
 • U wilt gegevens sneller en beter interpreteren.
 • U wilt uw voorraden efficiënter beheren.
 • U wilt meer klanten trekken.
 • U wilt uw klanten een betere gebruikservaring bieden.

Kostenpost of investering?

Software op maat zorgt er dus voor dat u uw bedrijfsprocessen optimaliseert. Dat levert tijd en geld op en dus groei! Uiteraard hangt er aan software op maat een iets ander prijskaartje dan aan standaard software. Maar het grote verschil is, dat u de investering in software op maat zeker terugverdient. Tenminste, als u kiest voor h, betrouwbare partner in software op maat.

In vijf stappen naar maatwerk

Bij de ontwikkeling van maatwerk software doorlopen we de volgende vijf stappen:

 1. Inventariseren welke computerapparatuur / hardware of standaard software u op dit moment hebt en hoe u deze gebruikt. En wat brengt dit uw organisatie?
 2. Uitzoeken over welke software u binnen uw organisatie tevreden bent. Waar vallen de gaten en waar liggen de kansen?
 3. Brainstormen en inventariseren waar uw organisatie nu staat en waar u naartoe wilt. En op welke manier maatwerk software hierin voorziet.
 4. Stap voor stap opleveren. Bij elk deel test u of dit naar uw wens is. Valt er nog wat bij te sturen? Dan is dat in deze fase een stuk makkelijker dan pas na afloop.
 5. Trainen en ondersteunen via helpdesk. We zorgen ervoor dat iedereen goed met de software leert werken. En ook als een medewerker vastloopt of er gaat iets mis, staan we dankzij onze helpdesk 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Onze oplossingen

Bij de ontwikkeling van uw software houden we rekening met de manier waarop uw organisatie is ingericht, de software die u al heeft draaien en uw plannen voor de toekomst. Omdat we de software echt op maat voor u maken, wordt deze uw eigendom. U hoeft dus geen licenties te kopen, maar kunt er zoveel medewerkers mee laten werken als uw wilt.

Verder herkent u onze software-oplossingen aan:

 • de begrijpelijke programmeercode;
 • de koppelingen tussen delen van de software (API’s);
 • de koppelingen naar uw bestaande software;
 • het eenvoudige beheersysteem;
 • het gemak waarmee de software kan worden aangepast of uitgebouwd.
maatwerk software kosten

Wat is maatwerk software een aantrekkelijke optie!

Ontdek of dat ook voor uw organisatie geldt?

Wat is maatwerk software een mooi middel om groei te realiseren. Vooral als u vooraf de garantie krijgt dat uw software helemaal naar wens functioneert! Bij APPelit hebben we zo’n vertrouwen in onze aanpak dat we u die garantie durven te geven. Hoort u er graag meer over? Vul dan hieronder uw gegevens in, dan maken we snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten