fbpx

Wat is maatwerk software?

En wat hebt u eraan?

De kans is groot dat er in uw organisatie flink wat softwareprogramma’s draaien. Ze maken het dagelijks werk van u en uw medewerkers een stuk eenvoudiger! Maar vaak beperken deze programma’s zich tot één afgebakende taak. Wat nou als u hier meer uit zou kunnen halen? En uw software zou kunnen inzetten om groei te realiseren? Wat is maatwerk software daar een goede oplossing voor!

Standaard of maatwerk

Het grote verschil

De computerprogramma’s die u gebruikt voor bijvoorbeeld uw boekhouding, personeelsadministratie en voorraadbeheer zijn waarschijnlijk standaardprogramma’s, ontwikkeld door een groot techbedrijf. Ze werken prima voor die afgebakende taak, maar doen niet meer dan dat.

Maatwerk software daarentegen wordt speciaal voor uw organisatie ontworpen en gemaakt. U zet deze software in om gegevens te koppelen, processen te automatiseren en data te analyseren. Zo komt u als organisatie verder!

wat is maatwerk software

Voorbeelden

Maatwerk software is nooit een doel op zich, maar altijd een middel om een doel te bereiken. Voorbeelden van die doelen zijn:

 • U wilt uw productie verhogen, maar niet meer mensen aannemen.
 • U wilt uw medewerkers minder saaie taken laten doen.
 • U wilt gegevens sneller en beter interpreteren.
 • U wilt uw voorraden efficiënter beheren.
 • U wilt meer klanten trekken.
 • U wilt uw klanten een betere gebruikservaring bieden.

Kostenpost of investering?

Software op maat zorgt er dus voor dat u uw bedrijfsprocessen optimaliseert. Dat levert tijd en geld op en dus groei! Uiteraard hangt er aan software op maat een iets ander prijskaartje dan aan standaard software. Maar het grote verschil is, dat u de investering in software op maat zeker terugverdient. Tenminste, als u kiest voor h, betrouwbare partner in software op maat.

In vijf stappen naar maatwerk

Bij de ontwikkeling van maatwerk software doorlopen we de volgende vijf stappen:

 1. Inventariseren welke computerapparatuur / hardware of standaard software u op dit moment hebt en hoe u deze gebruikt. En wat brengt dit uw organisatie?
 2. Uitzoeken over welke software u binnen uw organisatie tevreden bent. Waar vallen de gaten en waar liggen de kansen?
 3. Brainstormen en inventariseren waar uw organisatie nu staat en waar u naartoe wilt. En op welke manier maatwerk software hierin voorziet.
 4. Stap voor stap opleveren. Bij elk deel test u of dit naar uw wens is. Valt er nog wat bij te sturen? Dan is dat in deze fase een stuk makkelijker dan pas na afloop.
 5. Trainen en ondersteunen via helpdesk. We zorgen ervoor dat iedereen goed met de software leert werken. En ook als een medewerker vastloopt of er gaat iets mis, staan we dankzij onze helpdesk 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Onze oplossingen

Bij de ontwikkeling van uw software houden we rekening met de manier waarop uw organisatie is ingericht, de software die u al heeft draaien en uw plannen voor de toekomst. Omdat we de software echt op maat voor u maken, wordt deze uw eigendom. U hoeft dus geen licenties te kopen, maar kunt er zoveel medewerkers mee laten werken als uw wilt.

Verder herkent u onze software-oplossingen aan:

 • de begrijpelijke programmeercode;
 • de koppelingen tussen delen van de software (API’s);
 • de koppelingen naar uw bestaande software;
 • het eenvoudige beheersysteem;
 • het gemak waarmee de software kan worden aangepast of uitgebouwd.
maatwerk software kosten

Wat is maatwerk software een aantrekkelijke optie!

Ontdek of dat ook voor uw organisatie geldt?

Wat is maatwerk software een mooi middel om groei te realiseren. Vooral als u vooraf de garantie krijgt dat uw software helemaal naar wens functioneert! Bij APPelit hebben we zo’n vertrouwen in onze aanpak dat we u die garantie durven te geven. Hoort u er graag meer over? Vul dan hieronder uw gegevens in, dan maken we snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader