fbpx

Wat is maatwerk software?

En wat hebt u eraan?

De kans is groot dat er in uw organisatie flink wat softwareprogramma’s draaien. Ze maken het dagelijks werk van u en uw medewerkers een stuk eenvoudiger! Maar vaak beperken deze programma’s zich tot één afgebakende taak. Wat nou als u hier meer uit zou kunnen halen? En uw software zou kunnen inzetten om groei te realiseren? Wat is maatwerk software daar een goede oplossing voor!

Standaard of maatwerk

Het grote verschil

De computerprogramma’s die u gebruikt voor bijvoorbeeld uw boekhouding, personeelsadministratie en voorraadbeheer zijn waarschijnlijk standaardprogramma’s, ontwikkeld door een groot techbedrijf. Ze werken prima voor die afgebakende taak, maar doen niet meer dan dat.

Maatwerk software daarentegen wordt speciaal voor uw organisatie ontworpen en gemaakt. U zet deze software in om gegevens te koppelen, processen te automatiseren en data te analyseren. Zo komt u als organisatie verder!

wat is maatwerk software

Voorbeelden

Maatwerk software is nooit een doel op zich, maar altijd een middel om een doel te bereiken. Voorbeelden van die doelen zijn:

 • U wilt uw productie verhogen, maar niet meer mensen aannemen.
 • U wilt uw medewerkers minder saaie taken laten doen.
 • U wilt gegevens sneller en beter interpreteren.
 • U wilt uw voorraden efficiënter beheren.
 • U wilt meer klanten trekken.
 • U wilt uw klanten een betere gebruikservaring bieden.

Kostenpost of investering?

Software op maat zorgt er dus voor dat u uw bedrijfsprocessen optimaliseert. Dat levert tijd en geld op en dus groei! Uiteraard hangt er aan software op maat een iets ander prijskaartje dan aan standaard software. Maar het grote verschil is, dat u de investering in software op maat zeker terugverdient. Tenminste, als u kiest voor h, betrouwbare partner in software op maat.

In vijf stappen naar maatwerk

Bij de ontwikkeling van maatwerk software doorlopen we de volgende vijf stappen:

 1. Inventariseren welke computerapparatuur / hardware of standaard software u op dit moment hebt en hoe u deze gebruikt. En wat brengt dit uw organisatie?
 2. Uitzoeken over welke software u binnen uw organisatie tevreden bent. Waar vallen de gaten en waar liggen de kansen?
 3. Brainstormen en inventariseren waar uw organisatie nu staat en waar u naartoe wilt. En op welke manier maatwerk software hierin voorziet.
 4. Stap voor stap opleveren. Bij elk deel test u of dit naar uw wens is. Valt er nog wat bij te sturen? Dan is dat in deze fase een stuk makkelijker dan pas na afloop.
 5. Trainen en ondersteunen via helpdesk. We zorgen ervoor dat iedereen goed met de software leert werken. En ook als een medewerker vastloopt of er gaat iets mis, staan we dankzij onze helpdesk 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Onze oplossingen

Bij de ontwikkeling van uw software houden we rekening met de manier waarop uw organisatie is ingericht, de software die u al heeft draaien en uw plannen voor de toekomst. Omdat we de software echt op maat voor u maken, wordt deze uw eigendom. U hoeft dus geen licenties te kopen, maar kunt er zoveel medewerkers mee laten werken als uw wilt.

Verder herkent u onze software-oplossingen aan:

 • de begrijpelijke programmeercode;
 • de koppelingen tussen delen van de software (API’s);
 • de koppelingen naar uw bestaande software;
 • het eenvoudige beheersysteem;
 • het gemak waarmee de software kan worden aangepast of uitgebouwd.
maatwerk software kosten

Wat is maatwerk software een aantrekkelijke optie!

Ontdek of dat ook voor uw organisatie geldt?

Wat is maatwerk software een mooi middel om groei te realiseren. Vooral als u vooraf de garantie krijgt dat uw software helemaal naar wens functioneert! Bij APPelit hebben we zo’n vertrouwen in onze aanpak dat we u die garantie durven te geven. Hoort u er graag meer over? Vul dan hieronder uw gegevens in, dan maken we snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 115 recensies
  beoordeel ons op
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten