fbpx

VR ontwikkeling

Ontdek uw kansen met virtual reality

Of u nu een gameliefhebber bent of niet, u heeft vast weleens een VR-bril opgezet. Dan weet u dat virtual reality/VR letterlijk nieuwe werelden opent. Maar heeft u ook al stilgestaan bij de kansen die virtual reality/VR u zakelijk biedt? Want ook bedrijfsmatig opent het nieuwe werelden! APPelit, strategische partner in VR ontwikkeling, vertelt u er graag meer over.

Ontsluit virtuele werelden

VR, wat is het ook alweer?

VR-ontwikkeling draait helemaal om het creëren van een virtuele werkelijkheid. U ziet deze werkelijkheid door een speciale VR-bril. Dankzij de gebruikte technieken en de snelheid waarmee de beelden wisselen, doet deze virtuele werkelijkheid levensecht aan. De beelden bewegen bijvoorbeeld mee als u uw hoofd naar links of rechts beweegt en het blikveld is zo breed dat het niet op lijkt te houden. U heeft echt het idee dat u in deze digitale wereld rondloopt.

VR ontwikkeling

Ontsluit nieuwe markten

Wanneer is virtual reality/VR nu interessant om zakelijk in te zetten? Nou, bijvoorbeeld als u wilt uitbreiden naar nieuwe markten. Of als u nieuwe klanten kennis wilt laten maken met uw aanbod. Staat u vaak op beurzen en andere evenementen? Of houdt u binnenkort open huis? Laat bezoekers via VR kennismaken met uw product of dienst. U presenteert uzelf dan meteen als een innovatief bedrijf dat met zijn tijd meegaat.

Wat laat u zien?

Maar wat laat u die (potentiële) nieuwe klanten nu precies zien? Dat kan eigenlijk van alles zijn en is voor een groot deel afhankelijk van uw situatie. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Geef een virtuele rondleiding door uw pand (vooral interessant als u in een bijzonder pand gevestigd bent of als u een kijkje achter de schermen van het productieproces wilt geven).
 • Laat het verschil zien tussen de situatie voor en na (vooral interessant als u verbouwingen, interieuradvies, schilderwerkzaamheden of iets soortgelijks aanbiedt).
 • Laat zien hoe uw product tot stand is gekomen (vooral interessant als u een nieuw en innovatief product op de markt brengt).
 • Laat zien hoe uw product het dagelijks leven makkelijker maakt (vooral interessant als het een onbekend product is waarvan de werking niet meteen duidelijk is).

Uw eigen VR-toepassing laten ontwikkelen

Er zijn veel bedrijven die een geweldige VR-toepassing voor u willen ontwikkelen. APPelit onderscheidt zich van deze bedrijven door altijd een zakelijke bril op te zetten. Want u wilt niet alleen een geweldige VR-toepassing, u wilt vooral een VR-toepassing die u geweldige resultaten oplevert. Nieuwe klanten, nieuwe markten, een hogere omzet of een hogere bekendheid voor uw product bijvoorbeeld. APPelit biedt u kort gezegd een unieke mix van design, techniek en resultaatgerichtheid.

Onze aanpak

Hoe zorgen we er nou voor dat uw VR-toepassing u oplevert wat u wilt en verwacht? Dat doen we met onze bewezen succesaanpak. We volgen een vast stappenplan dat is gebaseerd op Design Thinking. Het bestaat uit de volgende stappen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

We inventariseren dus eerst wat u precies voor ogen heeft met uw VR-toepassing en stellen u de vraag: ‘Wanneer is de VR-toepassing voor u geslaagd?’ Dat antwoord houden we vervolgens tijdens het vervolg van het ontwikkelproces steeds voor ogen. Tijdens elke fase onderhouden we nauw contact, zodat u op tijd kunt bijsturen als dat nodig is. Teleurstellingen of verrassingen achteraf? Die blijven u bij ons bespaard!

VR

Aan de slag met VR-ontwikkeling?

Laten we praten!

Wilt u aan de slag met VR-ontwikkeling? Of wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? We komen graag bij u langs om u te laten zien en ervaren wat er met virtual reality/VR allemaal mogelijk is. Laat hieronder uw gegevens achter en u hoort snel van ons!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten