fbpx

VR ontwikkeling

Ontdek uw kansen met virtual reality

Of u nu een gameliefhebber bent of niet, u heeft vast weleens een VR-bril opgezet. Dan weet u dat virtual reality/VR letterlijk nieuwe werelden opent. Maar heeft u ook al stilgestaan bij de kansen die virtual reality/VR u zakelijk biedt? Want ook bedrijfsmatig opent het nieuwe werelden! APPelit, strategische partner in VR ontwikkeling, vertelt u er graag meer over.

Ontsluit virtuele werelden

VR, wat is het ook alweer?

VR-ontwikkeling draait helemaal om het creëren van een virtuele werkelijkheid. U ziet deze werkelijkheid door een speciale VR-bril. Dankzij de gebruikte technieken en de snelheid waarmee de beelden wisselen, doet deze virtuele werkelijkheid levensecht aan. De beelden bewegen bijvoorbeeld mee als u uw hoofd naar links of rechts beweegt en het blikveld is zo breed dat het niet op lijkt te houden. U heeft echt het idee dat u in deze digitale wereld rondloopt.

VR ontwikkeling

Ontsluit nieuwe markten

Wanneer is virtual reality/VR nu interessant om zakelijk in te zetten? Nou, bijvoorbeeld als u wilt uitbreiden naar nieuwe markten. Of als u nieuwe klanten kennis wilt laten maken met uw aanbod. Staat u vaak op beurzen en andere evenementen? Of houdt u binnenkort open huis? Laat bezoekers via VR kennismaken met uw product of dienst. U presenteert uzelf dan meteen als een innovatief bedrijf dat met zijn tijd meegaat.

Wat laat u zien?

Maar wat laat u die (potentiële) nieuwe klanten nu precies zien? Dat kan eigenlijk van alles zijn en is voor een groot deel afhankelijk van uw situatie. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Geef een virtuele rondleiding door uw pand (vooral interessant als u in een bijzonder pand gevestigd bent of als u een kijkje achter de schermen van het productieproces wilt geven).
 • Laat het verschil zien tussen de situatie voor en na (vooral interessant als u verbouwingen, interieuradvies, schilderwerkzaamheden of iets soortgelijks aanbiedt).
 • Laat zien hoe uw product tot stand is gekomen (vooral interessant als u een nieuw en innovatief product op de markt brengt).
 • Laat zien hoe uw product het dagelijks leven makkelijker maakt (vooral interessant als het een onbekend product is waarvan de werking niet meteen duidelijk is).

Uw eigen VR-toepassing laten ontwikkelen

Er zijn veel bedrijven die een geweldige VR-toepassing voor u willen ontwikkelen. APPelit onderscheidt zich van deze bedrijven door altijd een zakelijke bril op te zetten. Want u wilt niet alleen een geweldige VR-toepassing, u wilt vooral een VR-toepassing die u geweldige resultaten oplevert. Nieuwe klanten, nieuwe markten, een hogere omzet of een hogere bekendheid voor uw product bijvoorbeeld. APPelit biedt u kort gezegd een unieke mix van design, techniek en resultaatgerichtheid.

Onze aanpak

Hoe zorgen we er nou voor dat uw VR-toepassing u oplevert wat u wilt en verwacht? Dat doen we met onze bewezen succesaanpak. We volgen een vast stappenplan dat is gebaseerd op Design Thinking. Het bestaat uit de volgende stappen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

We inventariseren dus eerst wat u precies voor ogen heeft met uw VR-toepassing en stellen u de vraag: ‘Wanneer is de VR-toepassing voor u geslaagd?’ Dat antwoord houden we vervolgens tijdens het vervolg van het ontwikkelproces steeds voor ogen. Tijdens elke fase onderhouden we nauw contact, zodat u op tijd kunt bijsturen als dat nodig is. Teleurstellingen of verrassingen achteraf? Die blijven u bij ons bespaard!

VR

Aan de slag met VR-ontwikkeling?

Laten we praten!

Wilt u aan de slag met VR-ontwikkeling? Of wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? We komen graag bij u langs om u te laten zien en ervaren wat er met virtual reality/VR allemaal mogelijk is. Laat hieronder uw gegevens achter en u hoort snel van ons!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten