fbpx

VR ontwikkeling

Ontdek uw kansen met virtual reality

Of u nu een gameliefhebber bent of niet, u heeft vast weleens een VR-bril opgezet. Dan weet u dat virtual reality/VR letterlijk nieuwe werelden opent. Maar heeft u ook al stilgestaan bij de kansen die virtual reality/VR u zakelijk biedt? Want ook bedrijfsmatig opent het nieuwe werelden! APPelit, strategische partner in VR ontwikkeling, vertelt u er graag meer over.

Ontsluit virtuele werelden

VR, wat is het ook alweer?

VR-ontwikkeling draait helemaal om het creëren van een virtuele werkelijkheid. U ziet deze werkelijkheid door een speciale VR-bril. Dankzij de gebruikte technieken en de snelheid waarmee de beelden wisselen, doet deze virtuele werkelijkheid levensecht aan. De beelden bewegen bijvoorbeeld mee als u uw hoofd naar links of rechts beweegt en het blikveld is zo breed dat het niet op lijkt te houden. U heeft echt het idee dat u in deze digitale wereld rondloopt.

VR ontwikkeling

Ontsluit nieuwe markten

Wanneer is virtual reality/VR nu interessant om zakelijk in te zetten? Nou, bijvoorbeeld als u wilt uitbreiden naar nieuwe markten. Of als u nieuwe klanten kennis wilt laten maken met uw aanbod. Staat u vaak op beurzen en andere evenementen? Of houdt u binnenkort open huis? Laat bezoekers via VR kennismaken met uw product of dienst. U presenteert uzelf dan meteen als een innovatief bedrijf dat met zijn tijd meegaat.

Wat laat u zien?

Maar wat laat u die (potentiële) nieuwe klanten nu precies zien? Dat kan eigenlijk van alles zijn en is voor een groot deel afhankelijk van uw situatie. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Geef een virtuele rondleiding door uw pand (vooral interessant als u in een bijzonder pand gevestigd bent of als u een kijkje achter de schermen van het productieproces wilt geven).
 • Laat het verschil zien tussen de situatie voor en na (vooral interessant als u verbouwingen, interieuradvies, schilderwerkzaamheden of iets soortgelijks aanbiedt).
 • Laat zien hoe uw product tot stand is gekomen (vooral interessant als u een nieuw en innovatief product op de markt brengt).
 • Laat zien hoe uw product het dagelijks leven makkelijker maakt (vooral interessant als het een onbekend product is waarvan de werking niet meteen duidelijk is).

Uw eigen VR-toepassing laten ontwikkelen

Er zijn veel bedrijven die een geweldige VR-toepassing voor u willen ontwikkelen. APPelit onderscheidt zich van deze bedrijven door altijd een zakelijke bril op te zetten. Want u wilt niet alleen een geweldige VR-toepassing, u wilt vooral een VR-toepassing die u geweldige resultaten oplevert. Nieuwe klanten, nieuwe markten, een hogere omzet of een hogere bekendheid voor uw product bijvoorbeeld. APPelit biedt u kort gezegd een unieke mix van design, techniek en resultaatgerichtheid.

Onze aanpak

Hoe zorgen we er nou voor dat uw VR-toepassing u oplevert wat u wilt en verwacht? Dat doen we met onze bewezen succesaanpak. We volgen een vast stappenplan dat is gebaseerd op Design Thinking. Het bestaat uit de volgende stappen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

We inventariseren dus eerst wat u precies voor ogen heeft met uw VR-toepassing en stellen u de vraag: ‘Wanneer is de VR-toepassing voor u geslaagd?’ Dat antwoord houden we vervolgens tijdens het vervolg van het ontwikkelproces steeds voor ogen. Tijdens elke fase onderhouden we nauw contact, zodat u op tijd kunt bijsturen als dat nodig is. Teleurstellingen of verrassingen achteraf? Die blijven u bij ons bespaard!

VR

Aan de slag met VR-ontwikkeling?

Laten we praten!

Wilt u aan de slag met VR-ontwikkeling? Of wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? We komen graag bij u langs om u te laten zien en ervaren wat er met virtual reality/VR allemaal mogelijk is. Laat hieronder uw gegevens achter en u hoort snel van ons!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten