fbpx
GRATIS GROEISCANDartMAAK UW DROMEN WAAR

VR ontwikkeling

Ontdek uw kansen met virtual reality

Of u nu een gameliefhebber bent of niet, u heeft vast weleens een VR-bril opgezet. Dan weet u dat virtual reality/VR letterlijk nieuwe werelden opent. Maar heeft u ook al stilgestaan bij de kansen die virtual reality/VR u zakelijk biedt? Want ook bedrijfsmatig opent het nieuwe werelden! APPelit, strategische partner in VR ontwikkeling, vertelt u er graag meer over.

Ontsluit virtuele werelden

VR, wat is het ook alweer?

VR-ontwikkeling draait helemaal om het creëren van een virtuele werkelijkheid. U ziet deze werkelijkheid door een speciale VR-bril. Dankzij de gebruikte technieken en de snelheid waarmee de beelden wisselen, doet deze virtuele werkelijkheid levensecht aan. De beelden bewegen bijvoorbeeld mee als u uw hoofd naar links of rechts beweegt en het blikveld is zo breed dat het niet op lijkt te houden. U heeft echt het idee dat u in deze digitale wereld rondloopt.

VR ontwikkeling

Ontsluit nieuwe markten

Wanneer is virtual reality/VR nu interessant om zakelijk in te zetten? Nou, bijvoorbeeld als u wilt uitbreiden naar nieuwe markten. Of als u nieuwe klanten kennis wilt laten maken met uw aanbod. Staat u vaak op beurzen en andere evenementen? Of houdt u binnenkort open huis? Laat bezoekers via VR kennismaken met uw product of dienst. U presenteert uzelf dan meteen als een innovatief bedrijf dat met zijn tijd meegaat.

Wat laat u zien?

Maar wat laat u die (potentiële) nieuwe klanten nu precies zien? Dat kan eigenlijk van alles zijn en is voor een groot deel afhankelijk van uw situatie. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Geef een virtuele rondleiding door uw pand (vooral interessant als u in een bijzonder pand gevestigd bent of als u een kijkje achter de schermen van het productieproces wilt geven).
  • Laat het verschil zien tussen de situatie voor en na (vooral interessant als u verbouwingen, interieuradvies, schilderwerkzaamheden of iets soortgelijks aanbiedt).
  • Laat zien hoe uw product tot stand is gekomen (vooral interessant als u een nieuw en innovatief product op de markt brengt).
  • Laat zien hoe uw product het dagelijks leven makkelijker maakt (vooral interessant als het een onbekend product is waarvan de werking niet meteen duidelijk is).

Uw eigen VR-toepassing laten ontwikkelen

Er zijn veel bedrijven die een geweldige VR-toepassing voor u willen ontwikkelen. APPelit onderscheidt zich van deze bedrijven door altijd een zakelijke bril op te zetten. Want u wilt niet alleen een geweldige VR-toepassing, u wilt vooral een VR-toepassing die u geweldige resultaten oplevert. Nieuwe klanten, nieuwe markten, een hogere omzet of een hogere bekendheid voor uw product bijvoorbeeld. APPelit biedt u kort gezegd een unieke mix van design, techniek en resultaatgerichtheid.

Onze aanpak

Hoe zorgen we er nou voor dat uw VR-toepassing u oplevert wat u wilt en verwacht? Dat doen we met onze bewezen succesaanpak. We volgen een vast stappenplan dat is gebaseerd op Design Thinking. Het bestaat uit de volgende stappen:

  1. Inleven in uw uitdaging
  2. Uw uitdaging goed omschrijven
  3. Ideeën verzamelen
  4. Ontwikkelen
  5. Testen

We inventariseren dus eerst wat u precies voor ogen heeft met uw VR-toepassing en stellen u de vraag: ‘Wanneer is de VR-toepassing voor u geslaagd?’ Dat antwoord houden we vervolgens tijdens het vervolg van het ontwikkelproces steeds voor ogen. Tijdens elke fase onderhouden we nauw contact, zodat u op tijd kunt bijsturen als dat nodig is. Teleurstellingen of verrassingen achteraf? Die blijven u bij ons bespaard!

VR

Aan de slag met VR-ontwikkeling?

Laten we praten!

Wilt u aan de slag met VR-ontwikkeling? Of wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? We komen graag bij u langs om u te laten zien en ervaren wat er met virtual reality/VR allemaal mogelijk is. Laat hieronder uw gegevens achter en u hoort snel van ons!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


Super fijn bedrijf om mee samen te werken. Hebben een mooie App voor ons gebouwd. Bij vragen goed bereikbaar en erg behulpzaam!
Helma Krijgsman
Helma Krijgsman
14:05 19 Nov 21
Guylian van der Linde
Guylian van der Linde
08:29 03 Nov 21
APPelit heeft laten zien dat ze veel kennis en veel ervaring heeft met het bouwen van heel praktisch toepasbare applicaties. Daarnaast hebben ze veel geduld met mensen die géén verstand van ICT hebben :-)
Karel Koppens
Karel Koppens
11:00 21 Oct 21
APPelit heeft een zeer fijne app voor onze iPads ontwikkelt die we dagelijks gebruiken tijdens onze teambuildingsevents. APPelit nam alle tijd om de vraag eerst goed te inventariseren. Tijdens het ontwikkelen en bouwen was het contact zeer prettig en de terugkoppeling echt enorm snel! Erg goed bereikbaar. Een prettige partij om in te schakelen.
Stefan Vogel
Stefan Vogel
10:47 15 Oct 21
Colette Michiels
Colette Michiels
15:46 13 Oct 21