fbpx

VR ontwikkelaar vinden die bij uw doelen past?

Zo doet u dat!

Hoe mooi zou het zijn om uw eigen ideale wereld te bouwen. Heeft u al ideeën over hoe die wereld eruit zou zien? Goed nieuws: een VR ontwikkelaar kan zo’n wereld daadwerkelijk voor u realiseren! Virtueel weliswaar, maar toch. Maar hoe vindt u nu een VR ontwikkelaar die uw wensen helemaal begrijpt? Waar moet u op letten? APPelit, strategische partner in virtual reality/VR, geeft u graag tips.

Even wat uitleg

Over virtual reality

Virtual reality/VR is groot geworden in de entertainmentindustrie. Wellicht is dat ook waar u de VR-bril en een VR-beleving meteen mee associeert. Maar ook in het bedrijfsleven komt u het steeds vaker tegen. Bij virtual reality is er een virtuele werkelijkheid gecreëerd door de computer.

Hierbij is onder andere gebruikgemaakt van parallax, een techniek die ervoor zorgt dat je een object anders waarneemt als u er vanuit een andere hoek naar kijkt. Daarnaast wisselen de beelden met een ongekend hoog tempo. Dit alles zorgt ervoor dat u de virtuele wereld met een VR-bril op als levensecht ervaart.

VR ontwikkelaar

Zelf doen of uitbesteden?

Het ontwikkelen van een VR toepassing is vrij specialistisch werk. Het vereist een combinatie van ontwerptalent en technische kennis. U wilt immers niet alleen dat uw toepassing er geweldig uitziet, maar ook dat deze stabiel functioneert en voor meerdere platformen geschikt is. De kans is groot dat uw eigen medewerkers niet over die combinatie van kennis en vaardigheden beschikken. De ontwikkelingen in deze wereld gaan bovendien snel! Het ontwikkelen van een eigen VR toepassing kunt u daarom beter overlaten aan een professionele VR ontwikkelaar.

Een VR ontwikkelaar kiezen

Waar moet u nu op letten bij de keuze van een VR ontwikkelaar? Als u de websites van verschillende VR ontwikkelaars bezoekt, ziet u geweldige voorbeelden van VR toepassingen. Maar wat er vaak niet bijstaat, is wat het doel was bij het ontwikkelen van deze toepassingen. En ook niet of het doel daadwerkelijk behaald is. En dat zijn juist aspecten die voor u als ondernemer van groot belang zijn.

De reden dat dit doel vaak niet omschreven staat, is simpel: het is vaak niet bekend wat het doel is. Veel VR ontwikkelaars ontwikkelen de toepassing die perfect aansluit bij de wensen van de opdrachtgever, maar waarvan het succes niet meetbaar is. Als u dat niet belangrijk vindt, prima. Maar wilt u een dergelijke uitgave graag goed kunnen verantwoorden, kies dan voor een VR ontwikkelaar die hier meer aandacht voor heeft.

De aanpak van APPelit

APPelit onderscheidt zich van andere VR-ontwikkelaars door VR op een heel zakelijke manier te benaderen. Want u wilt niet alleen een geweldige VR-toepassing, u wilt vooral een VR-toepassing die u geweldige resultaten oplevert. Nieuwe klanten, nieuwe markten, een hogere omzet of een hogere bekendheid voor uw product bijvoorbeeld. APPelit biedt u kort gezegd een unieke mix van design, techniek en resultaatgerichtheid.

Hoe doen we dat?

We inventariseren eerst wat u precies voor ogen heeft met uw VR-toepassing en stellen u de vraag: ‘Wanneer is de VR-toepassing voor u geslaagd?’. Tijdens het ontwikkelproces houden we dat antwoord steeds voor ogen. We houden daarbij regelmatig ruggenspraak met u om te checken of we nog op de goede weg zijn. Zo weet u zeker dat uw investering in VR zichzelf terugverdient.

VR

Kennismaken met VR ontwikkelaar APPelit?

We komen graag bij u langs!

APPelit laat u graag zelf ervaren wat wij als VR ontwikkelaar in huis hebben. We komen dan ook graag langs met een VR-bril om u enkele succesvolle VR-toepassingen te laten zien die we al ontwikkeld hebben voor onze klanten. En natuurlijk vertellen we u daarbij ook graag over doelen en resultaten. Laat u uw gegevens achter? Dan nemen we snel contact met u op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten