fbpx

VR ontwikkelaar vinden die bij uw doelen past?

Zo doet u dat!

Hoe mooi zou het zijn om uw eigen ideale wereld te bouwen. Heeft u al ideeën over hoe die wereld eruit zou zien? Goed nieuws: een VR ontwikkelaar kan zo’n wereld daadwerkelijk voor u realiseren! Virtueel weliswaar, maar toch. Maar hoe vindt u nu een VR ontwikkelaar die uw wensen helemaal begrijpt? Waar moet u op letten? APPelit, strategische partner in virtual reality/VR, geeft u graag tips.

Even wat uitleg

Over virtual reality

Virtual reality/VR is groot geworden in de entertainmentindustrie. Wellicht is dat ook waar u de VR-bril en een VR-beleving meteen mee associeert. Maar ook in het bedrijfsleven komt u het steeds vaker tegen. Bij virtual reality is er een virtuele werkelijkheid gecreëerd door de computer.

Hierbij is onder andere gebruikgemaakt van parallax, een techniek die ervoor zorgt dat je een object anders waarneemt als u er vanuit een andere hoek naar kijkt. Daarnaast wisselen de beelden met een ongekend hoog tempo. Dit alles zorgt ervoor dat u de virtuele wereld met een VR-bril op als levensecht ervaart.

VR ontwikkelaar

Zelf doen of uitbesteden?

Het ontwikkelen van een VR toepassing is vrij specialistisch werk. Het vereist een combinatie van ontwerptalent en technische kennis. U wilt immers niet alleen dat uw toepassing er geweldig uitziet, maar ook dat deze stabiel functioneert en voor meerdere platformen geschikt is. De kans is groot dat uw eigen medewerkers niet over die combinatie van kennis en vaardigheden beschikken. De ontwikkelingen in deze wereld gaan bovendien snel! Het ontwikkelen van een eigen VR toepassing kunt u daarom beter overlaten aan een professionele VR ontwikkelaar.

Een VR ontwikkelaar kiezen

Waar moet u nu op letten bij de keuze van een VR ontwikkelaar? Als u de websites van verschillende VR ontwikkelaars bezoekt, ziet u geweldige voorbeelden van VR toepassingen. Maar wat er vaak niet bijstaat, is wat het doel was bij het ontwikkelen van deze toepassingen. En ook niet of het doel daadwerkelijk behaald is. En dat zijn juist aspecten die voor u als ondernemer van groot belang zijn.

De reden dat dit doel vaak niet omschreven staat, is simpel: het is vaak niet bekend wat het doel is. Veel VR ontwikkelaars ontwikkelen de toepassing die perfect aansluit bij de wensen van de opdrachtgever, maar waarvan het succes niet meetbaar is. Als u dat niet belangrijk vindt, prima. Maar wilt u een dergelijke uitgave graag goed kunnen verantwoorden, kies dan voor een VR ontwikkelaar die hier meer aandacht voor heeft.

De aanpak van APPelit

APPelit onderscheidt zich van andere VR-ontwikkelaars door VR op een heel zakelijke manier te benaderen. Want u wilt niet alleen een geweldige VR-toepassing, u wilt vooral een VR-toepassing die u geweldige resultaten oplevert. Nieuwe klanten, nieuwe markten, een hogere omzet of een hogere bekendheid voor uw product bijvoorbeeld. APPelit biedt u kort gezegd een unieke mix van design, techniek en resultaatgerichtheid.

Hoe doen we dat?

We inventariseren eerst wat u precies voor ogen heeft met uw VR-toepassing en stellen u de vraag: ‘Wanneer is de VR-toepassing voor u geslaagd?’. Tijdens het ontwikkelproces houden we dat antwoord steeds voor ogen. We houden daarbij regelmatig ruggenspraak met u om te checken of we nog op de goede weg zijn. Zo weet u zeker dat uw investering in VR zichzelf terugverdient.

VR

Kennismaken met VR ontwikkelaar APPelit?

We komen graag bij u langs!

APPelit laat u graag zelf ervaren wat wij als VR ontwikkelaar in huis hebben. We komen dan ook graag langs met een VR-bril om u enkele succesvolle VR-toepassingen te laten zien die we al ontwikkeld hebben voor onze klanten. En natuurlijk vertellen we u daarbij ook graag over doelen en resultaten. Laat u uw gegevens achter? Dan nemen we snel contact met u op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader