fbpx

VR game developer zoeken

Waar let u op?

Zoekt u een VR game developer die een virtual reality game voor u kan ontwikkelen? Een VR game die u meer oplevert dan kost? Ontdek hier waar u op let bij uw keuze, zodat u beslist blij wordt van de samenwerking en het resultaat.

Voeg beleving toe voor klanten en medewerkers

Waarom een eigen VR game?

Met virtual reality lijkt het net alsof u even in een andere wereld bent. Door een VR-bril ziet u computergegeneerde beelden die er levensecht uitzien. Als u beweegt, past het beeld zich aan. U bent dus echt even in een andere (virtuele) realiteit.

Dat biedt ongekende mogelijkheden om uw klanten of medewerkers te bedienen. U kunt VR bijvoorbeeld toepassen in game apps die u inzet om uw medewerkers te trainen of bij te scholen. Maar u kunt ook uw klanten op spectaculaire wijze kennis laten maken met een nieuw product. Of ze zelf de situatie voor en na een verbouwing met elkaar laten vergelijken. Hoe dan ook, met VR brengt u informatie gegarandeerd succesvol over en zorgt u ook nog eens dat deze informatie lang blijft hangen.

vr game developer

Takenpakket van VR game developer

Een VR game developer verzamelt eerst ideeën. De ideeën die u zelf ongetwijfeld al heeft, combineert hij met zijn eigen ideeën. Hieruit volgt een eerste ontwerp voor de game. In deze game worden 2D en 3D-modellen omgezet naar een digitaal model. De VR game developer zorgt ervoor dat deze objecten kunnen bewegen. Hierbij maakt hij gebruik van parallax: een techniek die ervoor zorgt dat objecten op een andere plek lijken te staan als je vanuit een andere hoek kijkt.

In een VR game wisselen de beelden in een ongekend hoog tempo (60 tot 90 frames per seconde). Geluid maakt een onlosmakelijk onderdeel uit van een VR-beleving, dus daar besteedt de developer ook veel aandacht aan. En uiteraard zorgt hij dat de game stabiel functioneert, voor meerdere platformen geschikt is en gebruiksvriendelijk is.

Doelbewust investeren

Voordat de game developer aan het ontwikkelen slaat, is het wel zo slim om eerst even stil te staan bij het doel van uw eigen VR game. Wanneer is deze game voor u geslaagd? Dat zal niet alleen zijn als hij er goed uit ziet en uw klanten en medewerkers onder de indruk zijn. Dat is natuurlijk mooi meegenomen, maar als ondernemer doet u zo’n investering niet om goede sier te maken. U heeft ongetwijfeld een doel voor ogen. Vanuit APPelit, strategische partner op het gebied van virtual reality / VR, helpen we u graag om dat doel concreet en meetbaar te maken.

Slimme sessies op weg naar succes

Dat doen we in verschillende sessies. We beginnen met een zogenaamde cliffsessie, waarbij we ons inleven uw uitdaging. Daarna volgt een bridgesessie, waarin we uw wensen en uitdaging goed op papier zetten. In enkele jumpsessies verzamelen we vervolgens ideeën, ontwikkelen we de game en leveren de game deel voor deel op. U houdt altijd invloed op het eindresultaat en kunt bijsturen als dat nodig is.

De voordelen van een VR game van APPelit

Onze grondige aanpak brengt veel voordelen met zich mee. Denk daarbij aan:

 • De beste doordachte game waar u lang mee vooruit kunt
 • Waar voor uw investering, omdat die zichzelf terugverdient
 • Een game die u makkelijk aanpast als dat nodig is
vrouw speelt VR game

Brainstormen met onze VR game developer?

We komen graag kennismaken

Spreekt een goed doordachte investering in een VR game u aan? Onze VR game developer staat te trappelen om uw ideeën uit te werken! Laten we een afspraak maken om alle mogelijkheden samen te bespreken. Vul hieronder uw gegevens in en u hoort snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader