fbpx

VR game developer zoeken

Waar let u op?

Zoekt u een VR game developer die een virtual reality game voor u kan ontwikkelen? Een VR game die u meer oplevert dan kost? Ontdek hier waar u op let bij uw keuze, zodat u beslist blij wordt van de samenwerking en het resultaat.

Voeg beleving toe voor klanten en medewerkers

Waarom een eigen VR game?

Met virtual reality lijkt het net alsof u even in een andere wereld bent. Door een VR-bril ziet u computergegeneerde beelden die er levensecht uitzien. Als u beweegt, past het beeld zich aan. U bent dus echt even in een andere (virtuele) realiteit.

Dat biedt ongekende mogelijkheden om uw klanten of medewerkers te bedienen. U kunt VR bijvoorbeeld toepassen in game apps die u inzet om uw medewerkers te trainen of bij te scholen. Maar u kunt ook uw klanten op spectaculaire wijze kennis laten maken met een nieuw product. Of ze zelf de situatie voor en na een verbouwing met elkaar laten vergelijken. Hoe dan ook, met VR brengt u informatie gegarandeerd succesvol over en zorgt u ook nog eens dat deze informatie lang blijft hangen.

vr game developer

Takenpakket van VR game developer

Een VR game developer verzamelt eerst ideeën. De ideeën die u zelf ongetwijfeld al heeft, combineert hij met zijn eigen ideeën. Hieruit volgt een eerste ontwerp voor de game. In deze game worden 2D en 3D-modellen omgezet naar een digitaal model. De VR game developer zorgt ervoor dat deze objecten kunnen bewegen. Hierbij maakt hij gebruik van parallax: een techniek die ervoor zorgt dat objecten op een andere plek lijken te staan als je vanuit een andere hoek kijkt.

In een VR game wisselen de beelden in een ongekend hoog tempo (60 tot 90 frames per seconde). Geluid maakt een onlosmakelijk onderdeel uit van een VR-beleving, dus daar besteedt de developer ook veel aandacht aan. En uiteraard zorgt hij dat de game stabiel functioneert, voor meerdere platformen geschikt is en gebruiksvriendelijk is.

Doelbewust investeren

Voordat de game developer aan het ontwikkelen slaat, is het wel zo slim om eerst even stil te staan bij het doel van uw eigen VR game. Wanneer is deze game voor u geslaagd? Dat zal niet alleen zijn als hij er goed uit ziet en uw klanten en medewerkers onder de indruk zijn. Dat is natuurlijk mooi meegenomen, maar als ondernemer doet u zo’n investering niet om goede sier te maken. U heeft ongetwijfeld een doel voor ogen. Vanuit APPelit, strategische partner op het gebied van virtual reality / VR, helpen we u graag om dat doel concreet en meetbaar te maken.

Slimme sessies op weg naar succes

Dat doen we in verschillende sessies. We beginnen met een zogenaamde cliffsessie, waarbij we ons inleven uw uitdaging. Daarna volgt een bridgesessie, waarin we uw wensen en uitdaging goed op papier zetten. In enkele jumpsessies verzamelen we vervolgens ideeën, ontwikkelen we de game en leveren de game deel voor deel op. U houdt altijd invloed op het eindresultaat en kunt bijsturen als dat nodig is.

De voordelen van een VR game van APPelit

Onze grondige aanpak brengt veel voordelen met zich mee. Denk daarbij aan:

 • De beste doordachte game waar u lang mee vooruit kunt
 • Waar voor uw investering, omdat die zichzelf terugverdient
 • Een game die u makkelijk aanpast als dat nodig is
vrouw speelt VR game

Brainstormen met onze VR game developer?

We komen graag kennismaken

Spreekt een goed doordachte investering in een VR game u aan? Onze VR game developer staat te trappelen om uw ideeën uit te werken! Laten we een afspraak maken om alle mogelijkheden samen te bespreken. Vul hieronder uw gegevens in en u hoort snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten