fbpx

VR game developer zoeken

Waar let u op?

Zoekt u een VR game developer die een virtual reality game voor u kan ontwikkelen? Een VR game die u meer oplevert dan kost? Ontdek hier waar u op let bij uw keuze, zodat u beslist blij wordt van de samenwerking en het resultaat.

Voeg beleving toe voor klanten en medewerkers

Waarom een eigen VR game?

Met virtual reality lijkt het net alsof u even in een andere wereld bent. Door een VR-bril ziet u computergegeneerde beelden die er levensecht uitzien. Als u beweegt, past het beeld zich aan. U bent dus echt even in een andere (virtuele) realiteit.

Dat biedt ongekende mogelijkheden om uw klanten of medewerkers te bedienen. U kunt VR bijvoorbeeld toepassen in game apps die u inzet om uw medewerkers te trainen of bij te scholen. Maar u kunt ook uw klanten op spectaculaire wijze kennis laten maken met een nieuw product. Of ze zelf de situatie voor en na een verbouwing met elkaar laten vergelijken. Hoe dan ook, met VR brengt u informatie gegarandeerd succesvol over en zorgt u ook nog eens dat deze informatie lang blijft hangen.

vr game developer

Takenpakket van VR game developer

Een VR game developer verzamelt eerst ideeën. De ideeën die u zelf ongetwijfeld al heeft, combineert hij met zijn eigen ideeën. Hieruit volgt een eerste ontwerp voor de game. In deze game worden 2D en 3D-modellen omgezet naar een digitaal model. De VR game developer zorgt ervoor dat deze objecten kunnen bewegen. Hierbij maakt hij gebruik van parallax: een techniek die ervoor zorgt dat objecten op een andere plek lijken te staan als je vanuit een andere hoek kijkt.

In een VR game wisselen de beelden in een ongekend hoog tempo (60 tot 90 frames per seconde). Geluid maakt een onlosmakelijk onderdeel uit van een VR-beleving, dus daar besteedt de developer ook veel aandacht aan. En uiteraard zorgt hij dat de game stabiel functioneert, voor meerdere platformen geschikt is en gebruiksvriendelijk is.

Doelbewust investeren

Voordat de game developer aan het ontwikkelen slaat, is het wel zo slim om eerst even stil te staan bij het doel van uw eigen VR game. Wanneer is deze game voor u geslaagd? Dat zal niet alleen zijn als hij er goed uit ziet en uw klanten en medewerkers onder de indruk zijn. Dat is natuurlijk mooi meegenomen, maar als ondernemer doet u zo’n investering niet om goede sier te maken. U heeft ongetwijfeld een doel voor ogen. Vanuit APPelit, strategische partner op het gebied van virtual reality / VR, helpen we u graag om dat doel concreet en meetbaar te maken.

Slimme sessies op weg naar succes

Dat doen we in verschillende sessies. We beginnen met een zogenaamde cliffsessie, waarbij we ons inleven uw uitdaging. Daarna volgt een bridgesessie, waarin we uw wensen en uitdaging goed op papier zetten. In enkele jumpsessies verzamelen we vervolgens ideeën, ontwikkelen we de game en leveren de game deel voor deel op. U houdt altijd invloed op het eindresultaat en kunt bijsturen als dat nodig is.

De voordelen van een VR game van APPelit

Onze grondige aanpak brengt veel voordelen met zich mee. Denk daarbij aan:

 • De beste doordachte game waar u lang mee vooruit kunt
 • Waar voor uw investering, omdat die zichzelf terugverdient
 • Een game die u makkelijk aanpast als dat nodig is
vrouw speelt VR game

Brainstormen met onze VR game developer?

We komen graag kennismaken

Spreekt een goed doordachte investering in een VR game u aan? Onze VR game developer staat te trappelen om uw ideeën uit te werken! Laten we een afspraak maken om alle mogelijkheden samen te bespreken. Vul hieronder uw gegevens in en u hoort snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten