fbpx

VR developer nodig?

Check hier hoe de juiste ontwikkelaar u geld oplevert

Als u op zoek bent naar een goede VR developer, is het nog een hele klus om het kaf van het koren te scheiden. De ene site is nog flitsender dan de andere, het ene voorbeeld nog indrukwekkender dan het andere. Maar als u uw VR-toepassing zakelijk wilt inzetten, zijn ‘flitsend’ en ‘indrukwekkend’ als criteria niet voldoende. Kies voor een VR developer die begrijpt dat u vooral een VR-toepassing zoekt die u iets oplevert. Kies voor APPelit!

Dat is zo enorm achterhaald

VR alleen voor games?

Veel mensen denken bij virtual reality/VR in eerste instantie aan games. Logisch, want VR is groot geworden in de entertainmentindustrie. Maar wist u dat steeds meer bedrijven VR ook zakelijk inzetten? En niet alleen om klanten te imponeren met gelikte bedrijfspresentaties, ook om bedrijfsprocessen te ondersteunen en het resultaat te vergroten. Want voor VR geldt wat voor elke softwaretoepassing geldt: als u het op de juiste manier inzet, levert het u geld op in plaats van dat het geld kost.

VR developer

Succesvoorbeelden

Verschillende beroepsgroepen gebruiken virtual reality / VR om hun dagelijkse werk makkelijker te maken. Enkele voorbeelden:

 • Een piloot die oefent met vliegen in moeilijke omstandigheden.
 • Een aannemer die laat zien hoe een huis na verbouwing eruitziet.
 • Een chirurg in opleiding die oefent met specialistische operaties.
 • Een fabriek die klanten een virtuele rondleiding geeft.
 • Een retailbedrijf dat beursbezoekers alvast een voorproefje geeft van het nieuwste product.

Train uw medewerkers

Daarnaast is VR heel geschikt om uw medewerkers te trainen. Bijvoorbeeld om nieuwe medewerkers op een snelle en leuke manier kennis te laten maken met het bedrijf. Bij serious gaming zet u videogames in voor een serieus doel, namelijk het bijspijkeren van uw medewerkers. Voor het overbrengen van simpele basiskennis is een rechttoe rechtaan game prima. Maar gaat het om het aanleren van moeilijke, specialistische handelingen, het oefenen van gevaarlijke situaties of het bijbrengen van kennis waarbij herhaling van belang is? Dan is een VR-game ideaal!

Waarom leren via VR: voordelen

Waarom zou u uw medewerkers laten leren via een VR game? Er zijn veel voordelen:

 • Het is mogelijk om heel realistische situaties te oefenen en zo uw medewerkers goed voor te bereiden op calamiteiten.
 • Uw medewerkers kunnen oefenen wanneer en waar ze willen.
 • Serious games zijn vaak zo opgezet dat je wordt gestimuleerd om vaker en langer te blijven spelen, zonder dat je doorhebt dat dat je eigenlijk aan het leren bent.
 • Kennis wordt beter opgenomen en blijft langer hangen.

Het ontwikkelen van een VR-toepassing

Voor het ontwikkelen van een VR-toepassing is technische knowhow nodig plus designskills. Het is immers van belang dat de toepassing stabiel functioneert, voor meerdere platformen geschikt is en gebruiksvriendelijk is. Maar daarnaast wilt u dat uw VR-toepassing er geweldig uitziet en gebruikmaakt van de laatste mogelijkheden.

Door de juiste bril

Voor het spelen van een VR-game hebben uw medewerkers een VR-bril nodig. In zo’n bril zitten twee lenzen die hetzelfde beeld geven, maar dan net vanuit een andere hoek. Je ogen voegen die beelden samen en creëren zo diepte. Dankzij de sensoren in de bril bewegen de beelden mee als je je hoofd beweegt. Zo worden computerbeelden dus (virtuele) werkelijkheid. Met de bril sluit je je voor de buitenwereld af en zie je dus alleen nog maar de computerbeelden.

developer

Kennismaken met uw geldopleverende VR developer?

Kies: virtueel of in real life!

Of u nu graag virtueel kennismaakt of aan tafel onder het genot van een kop koffie, als VR developer maken wij graag op korte termijn een afspraak! We laten u dan voorbeelden zien van succesvolle VR-toepassingen en vertellen u hoe deze toepassingen zakelijk voordeel opleveren. Laat uw gegevens achter en u hoort snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten