fbpx

Virtual reality game developer nodig?

Dit is waar u op moet letten

Zoekt u een virtual reality game developer die niet alleen een geweldige VR game voor u ontwikkelt, maar ook met u meedenkt over de vraag wat zo’n app u oplevert? Ontdek hier hoe u het laat werken.

Loop rond in een andere wereld

VR – wat is het ook alweer?

Virtual reality voegt meer beleving toe aan een game of app. Door een VR-bril ziet u een wereld die door de computer gemaakt is. Die computerbeelden zijn in 3D en lijken zich dus echt voor uw ogen af te spelen. Maar dat is nog niet alles. De bril is uitgerust met sensoren die reageren op bewegingen. Draait u uw hoofd naar links of rechts, dan past het beeld zich aan. Net alsof u echt ergens rondloopt en om u heen kijkt!

virtual reality game developer

Voeg beleving toe

Als u weleens een virtual reality game heeft gespeeld, dan weet u dat VR veel beleving toevoegt. En dat biedt volop kansen voor bedrijven. U kunt er immers elke realiteit mee creëren die u wilt! De mogelijkheden zijn onbeperkt. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Een piloot die oefent met vliegen in moeilijke omstandigheden.
 • Een aannemer die laat zien hoe een huis na verbouwing eruitziet.
 • Een chirurg in opleiding die oefent met specialistische operaties.
 • Een fabriek die klanten een virtuele rondleiding geeft.
 • Een retailbedrijf dat beursbezoekers alvast een voorproefje geeft van het nieuwste product.

Wat heeft u nodig?

Voor de ultieme virtuele beleving heeft u een app nodig die draait op een (spel-)computer of telefoon. De gebruiker heeft vervolgens een VR-bril nodig om de virtuele realiteit te kunnen zien.

Wat een virtual reality game developer doet

Een virtual reality game developer gaat op basis van uw ideeën en zijn eigen aanvullingen aan de slag met het ontwikkelen van uw VR app. Veel apps werken met 2D en 3D modellen, die meestal worden ontworpen door designers. Zij maken eerst een schets van een object en zetten die vervolgens om tot digitaal model. Een game developer schrijft vervolgens code zodat de modellen in de ruimte bewegen. Natuurlijk zorgt hij of zij ook dat de app er mooi uit ziet, gebruiksvriendelijk is en stabiel functioneert.

Ga voor zekerheid

Er zijn genoeg virtual reality developers die staan te trappelen om een VR app voor u te ontwikkelen. Dat levert u ongetwijfeld een geweldige app op, maar levert die app u ook een geweldig resultaat op? Bij APPelit kunt u daarvan op aan.

Wij voeren namelijk eerst een gratis Groeiscan uit. Zo weet u vooraf of u idee voor een VR toepassing potentie heeft. Onze consultants bespreken vervolgens uitgebreid met u welke kansen wij zien voor VR binnen uw organisatie. Compleet met kostenplaatje, u weet dus precies waar u ‘ja’ op zegt.

Mooi voorbeeld: serious gaming

Een mooi voorbeeld waarbij virtual reality echt van toegevoegde waarde is, is serious gaming. Hierbij worden medewerkers of leerlingen getraind via een game. Dat is niet alleen leuk, het levert ook betere resultaten op. Denk aan:

 • Meer zelfsturend gedrag
 • Meer motivatie
 • Meer leergemak & -plezier
 • Kennis beter onthouden en toepassen

APPelit is strategisch partner in virtual reality/VR. Met name in serious gaming hebben we volop ervaring, onder andere met serious gaming in de zorg en serious gaming in het onderwijs. We weten bovendien precies op welke manier we met virtual reality nóg meer beleving kunnen toevoegen, om zo bovenstaande effecten verder te versterken.

vr bedrijven

Om tafel met een virtual reality game developer?

Laten we een afspraak maken!

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden van virtual reality / VR? En wilt u er nog veel meer over horen, zien en beleven? Laten we snel een afspraak maken! Als u hieronder uw gegevens invult, nemen we binnen 24 uur contact met u op.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten