fbpx

Virtual reality game developer nodig?

Dit is waar u op moet letten

Zoekt u een virtual reality game developer die niet alleen een geweldige VR game voor u ontwikkelt, maar ook met u meedenkt over de vraag wat zo’n app u oplevert? Ontdek hier hoe u het laat werken.

Loop rond in een andere wereld

VR – wat is het ook alweer?

Virtual reality voegt meer beleving toe aan een game of app. Door een VR-bril ziet u een wereld die door de computer gemaakt is. Die computerbeelden zijn in 3D en lijken zich dus echt voor uw ogen af te spelen. Maar dat is nog niet alles. De bril is uitgerust met sensoren die reageren op bewegingen. Draait u uw hoofd naar links of rechts, dan past het beeld zich aan. Net alsof u echt ergens rondloopt en om u heen kijkt!

virtual reality game developer

Voeg beleving toe

Als u weleens een virtual reality game heeft gespeeld, dan weet u dat VR veel beleving toevoegt. En dat biedt volop kansen voor bedrijven. U kunt er immers elke realiteit mee creëren die u wilt! De mogelijkheden zijn onbeperkt. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Een piloot die oefent met vliegen in moeilijke omstandigheden.
 • Een aannemer die laat zien hoe een huis na verbouwing eruitziet.
 • Een chirurg in opleiding die oefent met specialistische operaties.
 • Een fabriek die klanten een virtuele rondleiding geeft.
 • Een retailbedrijf dat beursbezoekers alvast een voorproefje geeft van het nieuwste product.

Wat heeft u nodig?

Voor de ultieme virtuele beleving heeft u een app nodig die draait op een (spel-)computer of telefoon. De gebruiker heeft vervolgens een VR-bril nodig om de virtuele realiteit te kunnen zien.

Wat een virtual reality game developer doet

Een virtual reality game developer gaat op basis van uw ideeën en zijn eigen aanvullingen aan de slag met het ontwikkelen van uw VR app. Veel apps werken met 2D en 3D modellen, die meestal worden ontworpen door designers. Zij maken eerst een schets van een object en zetten die vervolgens om tot digitaal model. Een game developer schrijft vervolgens code zodat de modellen in de ruimte bewegen. Natuurlijk zorgt hij of zij ook dat de app er mooi uit ziet, gebruiksvriendelijk is en stabiel functioneert.

Ga voor zekerheid

Er zijn genoeg virtual reality developers die staan te trappelen om een VR app voor u te ontwikkelen. Dat levert u ongetwijfeld een geweldige app op, maar levert die app u ook een geweldig resultaat op? Bij APPelit kunt u daarvan op aan.

Wij voeren namelijk eerst een gratis Groeiscan uit. Zo weet u vooraf of u idee voor een VR toepassing potentie heeft. Onze consultants bespreken vervolgens uitgebreid met u welke kansen wij zien voor VR binnen uw organisatie. Compleet met kostenplaatje, u weet dus precies waar u ‘ja’ op zegt.

Mooi voorbeeld: serious gaming

Een mooi voorbeeld waarbij virtual reality echt van toegevoegde waarde is, is serious gaming. Hierbij worden medewerkers of leerlingen getraind via een game. Dat is niet alleen leuk, het levert ook betere resultaten op. Denk aan:

 • Meer zelfsturend gedrag
 • Meer motivatie
 • Meer leergemak & -plezier
 • Kennis beter onthouden en toepassen

APPelit is strategisch partner in virtual reality/VR. Met name in serious gaming hebben we volop ervaring, onder andere met serious gaming in de zorg en serious gaming in het onderwijs. We weten bovendien precies op welke manier we met virtual reality nóg meer beleving kunnen toevoegen, om zo bovenstaande effecten verder te versterken.

vr bedrijven

Om tafel met een virtual reality game developer?

Laten we een afspraak maken!

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden van virtual reality / VR? En wilt u er nog veel meer over horen, zien en beleven? Laten we snel een afspraak maken! Als u hieronder uw gegevens invult, nemen we binnen 24 uur contact met u op.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten