fbpx

Virtual reality app laten maken?

Check de voordelen & de weg naar succes

Heeft u de zakelijke voordelen van virtual reality/VR al ontdekt? Denkt u erover om een eigen virtual reality app te laten maken? Op deze pagina vindt u alles wat u weten wilt.

Waar moet u aan denken?

Aan de slag met VR

Wellicht denkt u bij virtual reality meteen aan games. Maar wist u dat de toepassingen veel breder zijn dan dat? Bedrijven zetten het bijvoorbeeld in om hun medewerkers voor te bereiden op calamiteiten. Of om klanten te laten zien hoe hun huis er na een verbouwing uit komt te zien. Ook wordt VR gebruikt om onderzoeken te doen die in het echt te gevaarlijk of bewerkelijk zijn.

Virtual reality app laten maken

Voor de gek houden

VR oftewel virtual reality is een computertechniek die een virtuele werkelijkheid genereert. Met een VR-bril kunt u deze werkelijkheid zien. Doordat elk oog een ander beeld ziet, ervaart u diepte. Als u beweegt, beweegt de virtuele wereld bovendien met u mee. Hierdoor houdt u uw hersenen voor de gek en lijkt het net alsof u echt in deze virtuele wereld bent.

VR app laten maken

VR wordt veel toegepast in game apps. En dat soort apps zijn echt niet alleen maar ‘voor de lol’, steeds vaker zetten bedrijven en instellingen ze heel doelgericht in. Een mooi voorbeeld is serious gaming in de zorg. Binnen die apps biedt virtual reality een belangrijke meerwaarde. Chirurgen in opleiding leren met VR bijvoorbeeld specialistische operaties uit te voeren. Daarnaast biedt VR afleiding voor patiënten die een pijnlijke behandeling moeten ondergaan.

Ook iets voor u?

Heeft u al een idee hoe u een eigen VR app voor uw bedrijf zou willen inzetten? En wellicht ook al hoe die app er ongeveer uit moet komen te zien? Dan zou u het liefst meteen een paar developers aan het werk willen zetten. Vanuit APPelit, strategische partner in virtual reality, adviseren we u: doe eerst even een stapje terug. Bedenk welk doel u met uw eigen virtual reality app wilt bereiken – en hoe u bij dat doel komt.

Ons stappenplan

APPelit helpt u graag. Sterker nog: een stapje terugdoen is een belangrijk onderdeel aan onze werkwijze. Bij elk project volgen wij een aantal vaste stappen die succes garanderen. Dit stappenplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen
 6. Nazorg

Waarom zo’n uitgebreid stappenplan?

Misschien denkt u nu: leuk, zo’n stappenplan, maar ik wil mijn eigen VR app het liefst zo snel en goedkoop mogelijk laten maken. Als u zo’n VR app alleen maar wilt omdat het zo leuk is, dan is dat een prima strategie. Maar als u VR strategisch wilt inzetten om de productiviteit van uw bedrijf te verhogen en meer resultaat te behalen, is het een garantie op teleurstelling. Want een goedkope app die u niets concreets oplevert, wordt al snel een dure app.

Volgt u ons stappenplan, dan weet u vooraf dat u met uw eigen VR app uw doelstellingen daadwerkelijk bereikt. U houdt tijdens de ontwikkeling bovendien altijd een vinger aan de pols, zodat u op tijd kunt bijsturen als er iets niet helemaal naar wens verloopt. En het kostenplaatje? Dat valt u vast reuze mee! U krijgt vooraf inzicht in de kosten én de opbrengsten, dus u weet precies wat uw investering u oplevert. Check hier alle details van dit zelf ontwikkelde, succesvolle stappenplan.

vr game

Uw eigen virtual reality app laten maken?

Laten we snel om tafel gaan

Of u nu al zeker weet dat u een eigen virtual reality app wilt laten maken, of toch nog niet helemaal overtuigd bent, wij gaan graag met u om tafel om – geheel vrijblijvend – alle mogelijkheden door te spreken. Natuurlijk laten we u daarbij ook graag voorbeelden zien van VR apps die we al voor diverse klanten hebben ontwikkeld. Laat uw gegevens achter en u hoort snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader