fbpx

Virtual reality app laten maken?

Check de voordelen & de weg naar succes

Heeft u de zakelijke voordelen van virtual reality/VR al ontdekt? Denkt u erover om een eigen virtual reality app te laten maken? Op deze pagina vindt u alles wat u weten wilt.

Waar moet u aan denken?

Aan de slag met VR

Wellicht denkt u bij virtual reality meteen aan games. Maar wist u dat de toepassingen veel breder zijn dan dat? Bedrijven zetten het bijvoorbeeld in om hun medewerkers voor te bereiden op calamiteiten. Of om klanten te laten zien hoe hun huis er na een verbouwing uit komt te zien. Ook wordt VR gebruikt om onderzoeken te doen die in het echt te gevaarlijk of bewerkelijk zijn.

Virtual reality app laten maken

Voor de gek houden

VR oftewel virtual reality is een computertechniek die een virtuele werkelijkheid genereert. Met een VR-bril kunt u deze werkelijkheid zien. Doordat elk oog een ander beeld ziet, ervaart u diepte. Als u beweegt, beweegt de virtuele wereld bovendien met u mee. Hierdoor houdt u uw hersenen voor de gek en lijkt het net alsof u echt in deze virtuele wereld bent.

VR app laten maken

VR wordt veel toegepast in game apps. En dat soort apps zijn echt niet alleen maar ‘voor de lol’, steeds vaker zetten bedrijven en instellingen ze heel doelgericht in. Een mooi voorbeeld is serious gaming in de zorg. Binnen die apps biedt virtual reality een belangrijke meerwaarde. Chirurgen in opleiding leren met VR bijvoorbeeld specialistische operaties uit te voeren. Daarnaast biedt VR afleiding voor patiënten die een pijnlijke behandeling moeten ondergaan.

Ook iets voor u?

Heeft u al een idee hoe u een eigen VR app voor uw bedrijf zou willen inzetten? En wellicht ook al hoe die app er ongeveer uit moet komen te zien? Dan zou u het liefst meteen een paar developers aan het werk willen zetten. Vanuit APPelit, strategische partner in virtual reality, adviseren we u: doe eerst even een stapje terug. Bedenk welk doel u met uw eigen virtual reality app wilt bereiken – en hoe u bij dat doel komt.

Ons stappenplan

APPelit helpt u graag. Sterker nog: een stapje terugdoen is een belangrijk onderdeel aan onze werkwijze. Bij elk project volgen wij een aantal vaste stappen die succes garanderen. Dit stappenplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen
 6. Nazorg

Waarom zo’n uitgebreid stappenplan?

Misschien denkt u nu: leuk, zo’n stappenplan, maar ik wil mijn eigen VR app het liefst zo snel en goedkoop mogelijk laten maken. Als u zo’n VR app alleen maar wilt omdat het zo leuk is, dan is dat een prima strategie. Maar als u VR strategisch wilt inzetten om de productiviteit van uw bedrijf te verhogen en meer resultaat te behalen, is het een garantie op teleurstelling. Want een goedkope app die u niets concreets oplevert, wordt al snel een dure app.

Volgt u ons stappenplan, dan weet u vooraf dat u met uw eigen VR app uw doelstellingen daadwerkelijk bereikt. U houdt tijdens de ontwikkeling bovendien altijd een vinger aan de pols, zodat u op tijd kunt bijsturen als er iets niet helemaal naar wens verloopt. En het kostenplaatje? Dat valt u vast reuze mee! U krijgt vooraf inzicht in de kosten én de opbrengsten, dus u weet precies wat uw investering u oplevert. Check hier alle details van dit zelf ontwikkelde, succesvolle stappenplan.

vr game

Uw eigen virtual reality app laten maken?

Laten we snel om tafel gaan

Of u nu al zeker weet dat u een eigen virtual reality app wilt laten maken, of toch nog niet helemaal overtuigd bent, wij gaan graag met u om tafel om – geheel vrijblijvend – alle mogelijkheden door te spreken. Natuurlijk laten we u daarbij ook graag voorbeelden zien van VR apps die we al voor diverse klanten hebben ontwikkeld. Laat uw gegevens achter en u hoort snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten