fbpx

Virtual reality app laten maken?

Check de voordelen & de weg naar succes

Heeft u de zakelijke voordelen van virtual reality/VR al ontdekt? Denkt u erover om een eigen virtual reality app te laten maken? Op deze pagina vindt u alles wat u weten wilt.

Waar moet u aan denken?

Aan de slag met VR

Wellicht denkt u bij virtual reality meteen aan games. Maar wist u dat de toepassingen veel breder zijn dan dat? Bedrijven zetten het bijvoorbeeld in om hun medewerkers voor te bereiden op calamiteiten. Of om klanten te laten zien hoe hun huis er na een verbouwing uit komt te zien. Ook wordt VR gebruikt om onderzoeken te doen die in het echt te gevaarlijk of bewerkelijk zijn.

Virtual reality app laten maken

Voor de gek houden

VR oftewel virtual reality is een computertechniek die een virtuele werkelijkheid genereert. Met een VR-bril kunt u deze werkelijkheid zien. Doordat elk oog een ander beeld ziet, ervaart u diepte. Als u beweegt, beweegt de virtuele wereld bovendien met u mee. Hierdoor houdt u uw hersenen voor de gek en lijkt het net alsof u echt in deze virtuele wereld bent.

VR app laten maken

VR wordt veel toegepast in game apps. En dat soort apps zijn echt niet alleen maar ‘voor de lol’, steeds vaker zetten bedrijven en instellingen ze heel doelgericht in. Een mooi voorbeeld is serious gaming in de zorg. Binnen die apps biedt virtual reality een belangrijke meerwaarde. Chirurgen in opleiding leren met VR bijvoorbeeld specialistische operaties uit te voeren. Daarnaast biedt VR afleiding voor patiënten die een pijnlijke behandeling moeten ondergaan.

Ook iets voor u?

Heeft u al een idee hoe u een eigen VR app voor uw bedrijf zou willen inzetten? En wellicht ook al hoe die app er ongeveer uit moet komen te zien? Dan zou u het liefst meteen een paar developers aan het werk willen zetten. Vanuit APPelit, strategische partner in virtual reality, adviseren we u: doe eerst even een stapje terug. Bedenk welk doel u met uw eigen virtual reality app wilt bereiken – en hoe u bij dat doel komt.

Ons stappenplan

APPelit helpt u graag. Sterker nog: een stapje terugdoen is een belangrijk onderdeel aan onze werkwijze. Bij elk project volgen wij een aantal vaste stappen die succes garanderen. Dit stappenplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen
 6. Nazorg

Waarom zo’n uitgebreid stappenplan?

Misschien denkt u nu: leuk, zo’n stappenplan, maar ik wil mijn eigen VR app het liefst zo snel en goedkoop mogelijk laten maken. Als u zo’n VR app alleen maar wilt omdat het zo leuk is, dan is dat een prima strategie. Maar als u VR strategisch wilt inzetten om de productiviteit van uw bedrijf te verhogen en meer resultaat te behalen, is het een garantie op teleurstelling. Want een goedkope app die u niets concreets oplevert, wordt al snel een dure app.

Volgt u ons stappenplan, dan weet u vooraf dat u met uw eigen VR app uw doelstellingen daadwerkelijk bereikt. U houdt tijdens de ontwikkeling bovendien altijd een vinger aan de pols, zodat u op tijd kunt bijsturen als er iets niet helemaal naar wens verloopt. En het kostenplaatje? Dat valt u vast reuze mee! U krijgt vooraf inzicht in de kosten én de opbrengsten, dus u weet precies wat uw investering u oplevert. Check hier alle details van dit zelf ontwikkelde, succesvolle stappenplan.

vr game

Uw eigen virtual reality app laten maken?

Laten we snel om tafel gaan

Of u nu al zeker weet dat u een eigen virtual reality app wilt laten maken, of toch nog niet helemaal overtuigd bent, wij gaan graag met u om tafel om – geheel vrijblijvend – alle mogelijkheden door te spreken. Natuurlijk laten we u daarbij ook graag voorbeelden zien van VR apps die we al voor diverse klanten hebben ontwikkeld. Laat uw gegevens achter en u hoort snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten