fbpx

Softwarebedrijf Nijmegen

Zo vindt u de expert

Bent u op zoek naar een softwarebedrijf in Nijmegen? Er zijn er genoeg, dus dat zou geen probleem moeten zijn. Maar hoe krijgt u nu de juiste match binnen dat grote aanbod? De belangrijkste tip: zet eerst op een rijtje wat u belangrijk vindt en hoe graag u verzekerd bent van een goed resultaat. Dan volgt die match vanzelf.

Waar veel projecten falen

en wat anderen anders doen

Net als voor veel andere zaken in het leven, geldt voor software ook: goedkoop is duurkoop. En om er nog maar eens een cliché in te gooien: haastige spoed is zelden goed. Veel softwarebedrijven verleiden u op hun site met een kant-en-klare oplossing die supersnel geïmplementeerd kan worden. En ook nog eens tegen lage kosten!

Dat klinkt misschien ideaal, maar de kans is klein dat deze kant-en-klare software echt uw probleem aanpakt. Elke organisatie is immers anders! Dus gebeurt het maar zelden dat een standaard oplossing precies past.

Softwarebedrijf Nijmegen

Zo werkt het beter

APPelit, strategische partner in softwareontwikkeling, werkt op een heel andere manier dan veel softwarebedrijven. Om een paar concrete voorbeelden te noemen:

 • Ten eerste ontwikkelen we altijd software op maat.
 • Ten tweede beginnen we met enkele brainstormsessies, waarin we precies vaststellen wat uw problemen en doelen zijn. Waar staat uw organisatie op dit moment? Waar wilt u naartoe werken? En welke rol kan automatisering daarbij spelen?
 • Ten derde leveren wij de software altijd op in stappen. Bij elke stap testen enkele van uw medewerkers of alles goed werkt. Pas als dat zo is, gaan we naar de volgende stap.

Het belang van voorbereiding

Misschien denkt u nu: laat die voorbereiding maar zitten, ik wil het liefst zo snel mogelijk klaar zijn. Maar wilt u dan niet vooraf zeker weten dat uw investering datgene oplevert wat u voor ogen heeft? Alleen als u van tevoren uw strategische doelen duidelijk op papier zet en gedurende het ontwikkelproces regelmatig de softwareonderdelen test, weet u dat. Een goede voorbereiding is dus van essentieel belang voor succes! En geen kostenpost, maar juist een slimme investering.

Ons ontwikkelplan

Na de voorbereidingsfase doorlopen we de volgende stappen:

 • Doelbepaling: Tijdens de voorbereiding heeft u een team samengesteld dat bestaat uit ICT’ers, managers en eindgebruikers. Met dit team stelt u nu concrete doelen op die u met de software wilt bereiken. Wij begeleiden u hier natuurlijk graag bij.
 • Programmeren en testen: Nu gaan wij aan de slag met uw input. We leveren de software in delen op. U test elk deel van de software afzonderlijk en stuurt onze software engineer bij als dat nodig is.
 • Oplevering en nazorg: Als alle testfases geslaagd zijn, verloopt de oplevering ook zonder problemen. We verzorgen ook graag trainingen voor uw medewerkers, zodat u zeker weet dat zij de nieuwe software optimaal inzetten. En we geven de juiste nazorg, zoals het updaten van uw servers en een 24/7 hulplijn.

De pluspunten van onze software

Wij ontwerpen onze software zo, dat al uw medewerkers er eenvoudig mee kunnen werken. Daarbij houden we rekening met de software die u al heeft draaien en met uw plannen voor de toekomst. Verder herkent u onze softwareoplossingen aan:

 • de begrijpelijke programmeercode;
 • de koppelingen tussen delen van de software (API’s);
 • de koppelingen naar uw bestaande software;
 • het eenvoudige beheersysteem;
 • het gemak waarmee de software kan worden aangepast of uitgebouwd.
softwarebedrijf

Aan de slag met uw softwarebedrijf in Nijmegen?

Laten we snel kennismaken!

Spreekt onze werkwijze u aan? Tijd om uit te zoeken of er een match is met softwarebedrijf APPelit als uw nieuwe softwarebedrijf! In Nijmegen gingen vele klanten al met ons in zee. Of die match er is, dat onderzoeken we graag in een persoonlijk gesprek. Laat uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten