fbpx

Softwarebedrijf Enschede: zo vindt u uw match!

Uw succes dankzij persoonlijk contact

Natuurlijk, tegenwoordig kan veel online. Maar toch is het handig als je als klant en leverancier bij elkaar in de buurt zit. Vooral als de leverancier zich meer als partner opstelt en diep in de organisatie van de klant wil duiken. Dus zoekt u een softwarebedrijf in Enschede? Zoek dan niet te ver! Maak kennis met APPelit uit Rijssen, strategische partner in de ontwikkeling van software.

 

De kracht van dichtbij

Zo leren we elkaar goed kennen

Het klinkt misschien gek uit de mond van een softwarebedrijf, dat afstand van belang is. Want juist software maakt het mogelijk om bijna alles virtueel te regelen. Met klanten verdeeld over het hele land, weten we dat als geen ander! Maar toch is het heel handig om op korte afstand van elkaar te zitten. Wij leren uw organisatie namelijk graag goed kennen voordat we software voor u ontwikkelen. Dat heeft alles te maken met onze werkwijze. Wij ontwikkelen namelijk altijd software op maat.

Softwarebedrijf Enschede

Leverancier? Of partner!

Dit heeft ook te maken met hoe wij onze rol zien. Sommige softwarebedrijven gaan aan de hand van de input van de klant aan de slag en leveren na een tijdje het eindresultaat op. Wij stellen ons meer op als partner. Dat betekent dat we met onze klanten meedenken over de beste oplossing en over het verdienmodel van de software.

De start van elk project

Wij beginnen met een gedegen voorbereiding. Samen met uw projectteam houden we enkele brainstormsessies. In die sessie proberen we heel duidelijk antwoord te krijgen op de volgende vragen:

 • Waar staat uw organisatie nu?
 • Waar wilt u naartoe?
 • Wat is er nodig om daar te komen?

Het vervolg

Bij elk project hanteren wij een duidelijk ontwikkelplan. Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is. Ook de uiteindelijke oplevering gaat in fasen.

Ons stappenplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg 

Dit zijn wij

We werken voor klanten in het hele land en hebben onze strepen ruimschoots verdiend. Als u met ons samenwerkt, herkent u misschien onze Overijsselse inslag. We doen wat we zeggen, scheppen geen valse beloften en houden niet van hoogdravende taal. Toch ontwikkelen we apps, software en websites op topniveau.

Nog een paar redenen om voor ons te kiezen

 • We staan zeven dagen per week voor u klaar.
 • We zijn duidelijk over de kosten en doen niet aan kleine lettertjes.
 • We ontwikkelen de best doordachte oplossing waar u lang mee vooruit kunt.
 • Onze oplossing is eenvoudig aan te passen aan veranderingen, groei en krimp.
 • Dankzij gratis strategiesessies en testfases bent u verzekerd van succes.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Als het om software gaat, kunt u voor bijna alles bij ons terecht. Onze ontwikkelaars en consultants volgen de wereldwijde ontwikkelingen op softwaregebied op de voet. Hierdoor kunnen wij u altijd goed adviseren over welke oplossing voor uw situatie het meest geschikt is. We hebben bij onze klanten al diverse softwareoplossingen opgeleverd, waaronder:

 • ERP-software voor mkb-bedrijven
 • Serious gaming in de zorg
 • Mobiele apps
 • Robotica voor logistiek en industrie
 • Webshops voor retailbedrijven
enschede

Aan de slag met uw softwarebedrijf voor Enschede?

Schenk de koffie maar vast in!

Als je bij elkaar om de hoek zit, is een eerste kennismakingsgesprek snel gepland. Wilt u geheel vrijblijvend van gedachten wisselen en ontdekken wat wij als softwarebedrijf in Enschede kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter… en schenk de koffie maar vast in!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten