fbpx

Softwarebedrijf Enschede: zo vindt u uw match!

Uw succes dankzij persoonlijk contact

Natuurlijk, tegenwoordig kan veel online. Maar toch is het handig als je als klant en leverancier bij elkaar in de buurt zit. Vooral als de leverancier zich meer als partner opstelt en diep in de organisatie van de klant wil duiken. Dus zoekt u een softwarebedrijf in Enschede? Zoek dan niet te ver! Maak kennis met APPelit uit Rijssen, strategische partner in de ontwikkeling van software.

 

De kracht van dichtbij

Zo leren we elkaar goed kennen

Het klinkt misschien gek uit de mond van een softwarebedrijf, dat afstand van belang is. Want juist software maakt het mogelijk om bijna alles virtueel te regelen. Met klanten verdeeld over het hele land, weten we dat als geen ander! Maar toch is het heel handig om op korte afstand van elkaar te zitten. Wij leren uw organisatie namelijk graag goed kennen voordat we software voor u ontwikkelen. Dat heeft alles te maken met onze werkwijze. Wij ontwikkelen namelijk altijd software op maat.

Softwarebedrijf Enschede

Leverancier? Of partner!

Dit heeft ook te maken met hoe wij onze rol zien. Sommige softwarebedrijven gaan aan de hand van de input van de klant aan de slag en leveren na een tijdje het eindresultaat op. Wij stellen ons meer op als partner. Dat betekent dat we met onze klanten meedenken over de beste oplossing en over het verdienmodel van de software.

De start van elk project

Wij beginnen met een gedegen voorbereiding. Samen met uw projectteam houden we enkele brainstormsessies. In die sessie proberen we heel duidelijk antwoord te krijgen op de volgende vragen:

 • Waar staat uw organisatie nu?
 • Waar wilt u naartoe?
 • Wat is er nodig om daar te komen?

Het vervolg

Bij elk project hanteren wij een duidelijk ontwikkelplan. Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is. Ook de uiteindelijke oplevering gaat in fasen.

Ons stappenplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg 

Dit zijn wij

We werken voor klanten in het hele land en hebben onze strepen ruimschoots verdiend. Als u met ons samenwerkt, herkent u misschien onze Overijsselse inslag. We doen wat we zeggen, scheppen geen valse beloften en houden niet van hoogdravende taal. Toch ontwikkelen we apps, software en websites op topniveau.

Nog een paar redenen om voor ons te kiezen

 • We staan zeven dagen per week voor u klaar.
 • We zijn duidelijk over de kosten en doen niet aan kleine lettertjes.
 • We ontwikkelen de best doordachte oplossing waar u lang mee vooruit kunt.
 • Onze oplossing is eenvoudig aan te passen aan veranderingen, groei en krimp.
 • Dankzij gratis strategiesessies en testfases bent u verzekerd van succes.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Als het om software gaat, kunt u voor bijna alles bij ons terecht. Onze ontwikkelaars en consultants volgen de wereldwijde ontwikkelingen op softwaregebied op de voet. Hierdoor kunnen wij u altijd goed adviseren over welke oplossing voor uw situatie het meest geschikt is. We hebben bij onze klanten al diverse softwareoplossingen opgeleverd, waaronder:

 • ERP-software voor mkb-bedrijven
 • Serious gaming in de zorg
 • Mobiele apps
 • Robotica voor logistiek en industrie
 • Webshops voor retailbedrijven
enschede

Aan de slag met uw softwarebedrijf voor Enschede?

Schenk de koffie maar vast in!

Als je bij elkaar om de hoek zit, is een eerste kennismakingsgesprek snel gepland. Wilt u geheel vrijblijvend van gedachten wisselen en ontdekken wat wij als softwarebedrijf in Enschede kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter… en schenk de koffie maar vast in!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader