fbpx

Software Zwolle, uw stad komt er verder mee

Slimmer ondernemen? Ontdek hier hoe

Ziet u om u heen hoe al uw concurrenten maar blijven groeien en vraagt u zich af wat hun geheim is? Het antwoord zou weleens heel simpel kunnen zijn: software! In Zwolle zijn veel voorbeelden te vinden van bedrijven die software strategisch weten in te zetten en zo groei realiseren. Lijkt u dit ook wel wat? Ontdek hier hoe u dit doet!

Software strategisch inzetten

Hoe dan?

Wanneer u software vooral als doel op zich ziet, is het lastig voor te stellen hoe u software strategisch inzet. Maar software speelt wel degelijk een rol in het optimaliseren van diverse bedrijfsprocessen en het realiseren van groei. Denk daarbij aan:

 • De productie verhogen (zonder meer mensen aan te nemen)
 • Medewerkers meer uitdagender taken geven (en de eentonige taken automatiseren)
 • Profiteren van data (door de gegevens sneller en beter te interpreteren)
 • Klanten beter van dienst zijn (door aan te sluiten bij hun behoeften)
software zwolle

Vermijd de valkuilen

Om daadwerkelijk te profiteren van software, is het wel van belang om een aantal valkuilen te vermijden. Veel softwarebedrijven verleiden u met een kant-en-klare software oplossing die snel geïmplementeerd wordt en weinig geld kost. Zo’n snelle oplossing is prima voor een simpel bedrijfsproces, zoals het versturen van een mailtje of het uitdraaien van een spreadsheet. Maar voor omvangrijke bedrijfsprocessen die essentieel zijn voor uw resultaten, heeft u software op maat nodig.

Niet te snel

Een andere valkuil waar softwareprojecten vaak op vastlopen: te snel willen. Tijd is geld, dus houdt u het ontwikkelproces graag zo kort mogelijk. Toch is het beter om eerst de tijd te nemen om op papier te zetten waar u staat met uw organisatie en waar u naartoe wilt. APPelit, strategische partner in softwareontwikkeling, houdt daarom altijd enkele slimme brainstormsessies. Daarin stellen we concrete doelen vast. Tijdens de ontwikkelfase houden we die doelen continu voor ogen.

Denk eraan om te testen

Er zijn softwarebedrijven die het liefst ontwikkelen zonder bemoeienis van de klant. Want dat is alleen maar lastig. Maar de oplevering is dan wel ontzettend spannend. Zou de oplossing voldoen aan de verwachtingen? Of liggen de verwachtingen en het eindresultaat mijlenver uit elkaar, door gebrek aan communicatie?

APPelit kiest ervoor om klanten regelmatig delen van de software te laten testen. Pas als u tevreden bent, gaan we verder met het volgende deel. Zo weten we zeker dat we op de goede weg zitten. En de eindoplevering? Die is gegarandeerd succesvol!

Nog meer voordelen

Maar onze software heeft nog veel meer voordelen. Om er een paar te noemen: 

 • de begrijpelijke programmeercode;
 • de koppelingen tussen delen van de software (API’s);
 • de koppelingen naar uw bestaande software;
 • het eenvoudige beheersysteem;
 • het gemak waarmee de software kan worden aangepast of uitgebouwd.

Cadeautje van ons

Het is best een grote stap om uw handtekening te zetten onder een ontwikkelplan voor nieuwe software. Daarom hebben wij een cadeautje voor u: een gratis groeiscan ter waarde van 1200 euro! Zo’n groeiscan is niets anders dan een onderzoek naar de potentie van uw software. Daarbij kijken we naar waar uw organisatie nu staat, maar ook hoe uw branche eruitziet en wat uw concurrentie doet. Na de groeiscan beslist u of u met ons in zee wilt. U heeft dan meteen een goede indruk gekregen van hoe wij werken.

zwolle

Aan de slag met software in Zwolle?

We zitten bij u om de hoek!

Wilt u weten hoe ook u profiteert van software? Zwolle is voor ons om de hoek, want ons hoofdkantoor zit in Rijssen. Een afspraak is dan ook snel gemaakt! Natuurlijk is zo’n eerste afspraak altijd geheel vrijblijvend. Laat u uw gegevens achter? Dan weten we hoe we u kunnen bereiken!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten