fbpx

Software Zwolle, uw stad komt er verder mee

Slimmer ondernemen? Ontdek hier hoe

Ziet u om u heen hoe al uw concurrenten maar blijven groeien en vraagt u zich af wat hun geheim is? Het antwoord zou weleens heel simpel kunnen zijn: software! In Zwolle zijn veel voorbeelden te vinden van bedrijven die software strategisch weten in te zetten en zo groei realiseren. Lijkt u dit ook wel wat? Ontdek hier hoe u dit doet!

Software strategisch inzetten

Hoe dan?

Wanneer u software vooral als doel op zich ziet, is het lastig voor te stellen hoe u software strategisch inzet. Maar software speelt wel degelijk een rol in het optimaliseren van diverse bedrijfsprocessen en het realiseren van groei. Denk daarbij aan:

 • De productie verhogen (zonder meer mensen aan te nemen)
 • Medewerkers meer uitdagender taken geven (en de eentonige taken automatiseren)
 • Profiteren van data (door de gegevens sneller en beter te interpreteren)
 • Klanten beter van dienst zijn (door aan te sluiten bij hun behoeften)
software zwolle

Vermijd de valkuilen

Om daadwerkelijk te profiteren van software, is het wel van belang om een aantal valkuilen te vermijden. Veel softwarebedrijven verleiden u met een kant-en-klare software oplossing die snel geïmplementeerd wordt en weinig geld kost. Zo’n snelle oplossing is prima voor een simpel bedrijfsproces, zoals het versturen van een mailtje of het uitdraaien van een spreadsheet. Maar voor omvangrijke bedrijfsprocessen die essentieel zijn voor uw resultaten, heeft u software op maat nodig.

Niet te snel

Een andere valkuil waar softwareprojecten vaak op vastlopen: te snel willen. Tijd is geld, dus houdt u het ontwikkelproces graag zo kort mogelijk. Toch is het beter om eerst de tijd te nemen om op papier te zetten waar u staat met uw organisatie en waar u naartoe wilt. APPelit, strategische partner in softwareontwikkeling, houdt daarom altijd enkele slimme brainstormsessies. Daarin stellen we concrete doelen vast. Tijdens de ontwikkelfase houden we die doelen continu voor ogen.

Denk eraan om te testen

Er zijn softwarebedrijven die het liefst ontwikkelen zonder bemoeienis van de klant. Want dat is alleen maar lastig. Maar de oplevering is dan wel ontzettend spannend. Zou de oplossing voldoen aan de verwachtingen? Of liggen de verwachtingen en het eindresultaat mijlenver uit elkaar, door gebrek aan communicatie?

APPelit kiest ervoor om klanten regelmatig delen van de software te laten testen. Pas als u tevreden bent, gaan we verder met het volgende deel. Zo weten we zeker dat we op de goede weg zitten. En de eindoplevering? Die is gegarandeerd succesvol!

Nog meer voordelen

Maar onze software heeft nog veel meer voordelen. Om er een paar te noemen: 

 • de begrijpelijke programmeercode;
 • de koppelingen tussen delen van de software (API’s);
 • de koppelingen naar uw bestaande software;
 • het eenvoudige beheersysteem;
 • het gemak waarmee de software kan worden aangepast of uitgebouwd.

Cadeautje van ons

Het is best een grote stap om uw handtekening te zetten onder een ontwikkelplan voor nieuwe software. Daarom hebben wij een cadeautje voor u: een gratis groeiscan ter waarde van 1200 euro! Zo’n groeiscan is niets anders dan een onderzoek naar de potentie van uw software. Daarbij kijken we naar waar uw organisatie nu staat, maar ook hoe uw branche eruitziet en wat uw concurrentie doet. Na de groeiscan beslist u of u met ons in zee wilt. U heeft dan meteen een goede indruk gekregen van hoe wij werken.

zwolle

Aan de slag met software in Zwolle?

We zitten bij u om de hoek!

Wilt u weten hoe ook u profiteert van software? Zwolle is voor ons om de hoek, want ons hoofdkantoor zit in Rijssen. Een afspraak is dan ook snel gemaakt! Natuurlijk is zo’n eerste afspraak altijd geheel vrijblijvend. Laat u uw gegevens achter? Dan weten we hoe we u kunnen bereiken!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten