fbpx

Software Zwolle, uw stad komt er verder mee

Slimmer ondernemen? Ontdek hier hoe

Ziet u om u heen hoe al uw concurrenten maar blijven groeien en vraagt u zich af wat hun geheim is? Het antwoord zou weleens heel simpel kunnen zijn: software! In Zwolle zijn veel voorbeelden te vinden van bedrijven die software strategisch weten in te zetten en zo groei realiseren. Lijkt u dit ook wel wat? Ontdek hier hoe u dit doet!

Software strategisch inzetten

Hoe dan?

Wanneer u software vooral als doel op zich ziet, is het lastig voor te stellen hoe u software strategisch inzet. Maar software speelt wel degelijk een rol in het optimaliseren van diverse bedrijfsprocessen en het realiseren van groei. Denk daarbij aan:

 • De productie verhogen (zonder meer mensen aan te nemen)
 • Medewerkers meer uitdagender taken geven (en de eentonige taken automatiseren)
 • Profiteren van data (door de gegevens sneller en beter te interpreteren)
 • Klanten beter van dienst zijn (door aan te sluiten bij hun behoeften)
software zwolle

Vermijd de valkuilen

Om daadwerkelijk te profiteren van software, is het wel van belang om een aantal valkuilen te vermijden. Veel softwarebedrijven verleiden u met een kant-en-klare software oplossing die snel geïmplementeerd wordt en weinig geld kost. Zo’n snelle oplossing is prima voor een simpel bedrijfsproces, zoals het versturen van een mailtje of het uitdraaien van een spreadsheet. Maar voor omvangrijke bedrijfsprocessen die essentieel zijn voor uw resultaten, heeft u software op maat nodig.

Niet te snel

Een andere valkuil waar softwareprojecten vaak op vastlopen: te snel willen. Tijd is geld, dus houdt u het ontwikkelproces graag zo kort mogelijk. Toch is het beter om eerst de tijd te nemen om op papier te zetten waar u staat met uw organisatie en waar u naartoe wilt. APPelit, strategische partner in softwareontwikkeling, houdt daarom altijd enkele slimme brainstormsessies. Daarin stellen we concrete doelen vast. Tijdens de ontwikkelfase houden we die doelen continu voor ogen.

Denk eraan om te testen

Er zijn softwarebedrijven die het liefst ontwikkelen zonder bemoeienis van de klant. Want dat is alleen maar lastig. Maar de oplevering is dan wel ontzettend spannend. Zou de oplossing voldoen aan de verwachtingen? Of liggen de verwachtingen en het eindresultaat mijlenver uit elkaar, door gebrek aan communicatie?

APPelit kiest ervoor om klanten regelmatig delen van de software te laten testen. Pas als u tevreden bent, gaan we verder met het volgende deel. Zo weten we zeker dat we op de goede weg zitten. En de eindoplevering? Die is gegarandeerd succesvol!

Nog meer voordelen

Maar onze software heeft nog veel meer voordelen. Om er een paar te noemen: 

 • de begrijpelijke programmeercode;
 • de koppelingen tussen delen van de software (API’s);
 • de koppelingen naar uw bestaande software;
 • het eenvoudige beheersysteem;
 • het gemak waarmee de software kan worden aangepast of uitgebouwd.

Cadeautje van ons

Het is best een grote stap om uw handtekening te zetten onder een ontwikkelplan voor nieuwe software. Daarom hebben wij een cadeautje voor u: een gratis groeiscan ter waarde van 1200 euro! Zo’n groeiscan is niets anders dan een onderzoek naar de potentie van uw software. Daarbij kijken we naar waar uw organisatie nu staat, maar ook hoe uw branche eruitziet en wat uw concurrentie doet. Na de groeiscan beslist u of u met ons in zee wilt. U heeft dan meteen een goede indruk gekregen van hoe wij werken.

zwolle

Aan de slag met software in Zwolle?

We zitten bij u om de hoek!

Wilt u weten hoe ook u profiteert van software? Zwolle is voor ons om de hoek, want ons hoofdkantoor zit in Rijssen. Een afspraak is dan ook snel gemaakt! Natuurlijk is zo’n eerste afspraak altijd geheel vrijblijvend. Laat u uw gegevens achter? Dan weten we hoe we u kunnen bereiken!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten