fbpx

Software outsourcing: ontdek de voordelen

Ga voor rust, zekerheid en focus

Als modern bedrijf moet je je software goed op orde hebben. Hapert er iets, dan hapert al snel het hele bedrijf. En dan bent u afhankelijk van de tijd, kennis en kunde van uw eigen mensen om het op te lossen. U kunt ook kiezen voor software outsourcing. Dan besteedt u de ontwikkeling en het beheer van uw software uit aan een extern bedrijf. Ontdek snel wat de voordelen zijn!

Wat is het precies?

Software outsourcing

Bij outsourcing van software gaat het om het laten ontwikkelen van software door een extern bedrijf. Maar ook de configuratie, het onderhoud en het beheer van software kunt u aan een externe partij overlaten. Net als het verhelpen van storingen of het trainen en ondersteunen van medewerkers. Door deze zaken uit te besteden, kunt u zelf volledig focussen op uw core business.

Software outsourcing

Zelf doen?

Wellicht heeft u een eigen ICT-afdeling en overweegt u om de ontwikkeling en het beheer van software bij hen neer te leggen. Maar voor u die beslissing neemt, is het slim om uzelf het volgende af te vragen:

 • Hebben we de vereiste kennis in huis?
 • Kan ik mensen langere tijd vrij maken zonder dat het ten koste gaat van de dagelijkse werkzaamheden en het verhelpen van storingen?
 • Kijken mijn ICT-medewerkers met een brede blik naar software?

Brede blik

Veel ICT’ers bekijken software ‘door een ICT-bril’. Dat betekent vaak dat ze pas over vervanging of aanvulling gaan nadenken als de software verouderd is, niet maar aansluit bij andere computerprogramma’s of als er geen updates meer zijn. Met die bril op is software een doel op zich – en dus een kostenpost. Met een andere bril op, ziet u software als een middel om een hoger doel te bereiken.

De voordelen

Software outsourcing kent enkele belangrijke voordelen, zoals:

 • De externe specialist is op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen op het gebied van softwareontwikkeling.
 • De softwareontwikkelaar zorgt dat al uw software goed op elkaar afgestemd is.
 • U hoeft u geen zorgen te maken over beveiligingsissues, de softwareontwikkelaar draagt hier zorg voor.
 • De meeste softwareontwikkelaars hebben een 24/7 hulplijn waar uw medewerkers kunnen aankloppen met problemen.
 • Een goede softwareontwikkelaar denkt mee over het strategische doel dat u wilt behalen met uw software en past de software daar op aan. Hij kijkt dus met die bredere blik!

Uitbesteden aan APPelit

APPelit is strategische partner in software-outsourcing. Alles wat te maken heeft met software, kunt u aan ons uitbesteden: de ontwikkeling, de configuratie, het beheer, het onderhoud, het trainen van uw medewerkers en het verhelpen van storingen. Waarom APPelit? Vanwege onze unieke manier van werken! Wij onderscheiden ons op drie belangrijke punten van andere softwarebedrijven:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd software op maat, zodat we zeker weten dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de software in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

Eenvoudig in gebruik

Wij ontwerpen onze software zo, dat al uw medewerkers er eenvoudig mee kunnen werken. We houden rekening met de software die u al heeft draaien en met uw plannen voor de toekomst. Verder herkent u onze software-oplossingen aan:

 • de begrijpelijke programmeercode;
 • de koppelingen tussen delen van de software (API’s);
 • de koppelingen naar uw bestaande software;
 • het eenvoudige beheersysteem;
 • het gemak waarmee de software kan worden aangepast of uitgebouwd.
software laten ontwikkelen

Interesse in software outsourcing?

We vertellen u graag meer!

Overweegt u te kiezen voor software outsourcing? Of wilt u er eerst meer over weten? We vertellen u graag alles over de mogelijkheden en kansen. Als u uw wensen al vrij concreet voor ogen heeft, kunnen we zelf al meer zeggen over het kostenplaatje. Vul hieronder uw gegevens in, dan hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten