fbpx

Software outsourcing: ontdek de voordelen

Ga voor rust, zekerheid en focus

Als modern bedrijf moet je je software goed op orde hebben. Hapert er iets, dan hapert al snel het hele bedrijf. En dan bent u afhankelijk van de tijd, kennis en kunde van uw eigen mensen om het op te lossen. Als toonaangevend software outsourcing company, specialiseren we ons in het bieden van uitgebreide outsourced software development services. Onze diensten zijn ontworpen om bedrijven te ondersteunen in hun product development trajecten, van de initiële conceptfase tot aan de uiteindelijke uitrol. We werken samen met onze klanten op basis van verschillende outsourcing models, afgestemd op hun unieke behoeften en de specifieke eisen van hun software development projects.

U kunt ook kiezen voor software outsourcing. Dan besteedt u de ontwikkeling en het beheer van uw software uit aan een extern bedrijf. Ontdek snel wat de voordelen zijn!

Wat is het precies?

Software outsourcing

Onze development teams bestaan uit hooggekwalificeerde software developers, inclusief ervaren project managers, die allemaal streven naar het leveren van high quality en cost effective oplossingen. Door software development outsourcing aan APPELIT, krijgt u toegang tot een uitgebreid talent pool en engagement models die flexibiliteit en schaalbaarheid bieden, essentieel voor zowel kortetermijn projecten als long term partnership. We zijn niet alleen een outsourcing company, maar uw partners in succes, met een in-house team dat werkt als een verlengstuk van uw eigen software development team.

Met o.a. Visual Studio Code als uw gekozen development environment, profiteert u van de robuuste en geïntegreerde functies die Visual Studio biedt, waarbij Studio Code de flexibiliteit en efficiëntie van uw remote development processen aanzienlijk verbetert. Want bij outsourcing van software gaat het om het laten ontwikkelen van software door een extern bedrijf. Maar ook de configuratie, het onderhoud en het beheer van software kunt u aan een externe partij overlaten. Net als het verhelpen van storingen of het trainen en ondersteunen van medewerkers. Door deze zaken uit te besteden, kunt u zelf volledig focussen op uw core business.

 

Software outsourcing

Zelf doen?

Wellicht heeft u een eigen ICT-afdeling en overweegt u om de ontwikkeling en het beheer van software bij hen neer te leggen. Maar voor u die beslissing neemt, is het slim om uzelf het volgende af te vragen:

 • Hebben we de vereiste kennis in huis?
 • Kan ik mensen langere tijd vrij maken zonder dat het ten koste gaat van de dagelijkse werkzaamheden en het verhelpen van storingen?
 • Kijken mijn ICT-medewerkers met een brede blik naar software?

Brede blik

Veel ICT’ers bekijken software ‘door een ICT-bril’. Dat betekent vaak dat ze pas over vervanging of aanvulling gaan nadenken als de software verouderd is, niet maar aansluit bij andere computerprogramma’s of als er geen updates meer zijn. Met die bril op is software een doel op zich – en dus een kostenpost. Met een andere bril op, ziet u software als een middel om een hoger doel te bereiken.

De voordelen

Software outsourcing kent enkele belangrijke voordelen, zoals:

 • De externe specialist is op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen op het gebied van softwareontwikkeling.
 • De softwareontwikkelaar zorgt dat al uw software goed op elkaar afgestemd is.
 • U hoeft u geen zorgen te maken over beveiligingsissues, de softwareontwikkelaar draagt hier zorg voor.
 • De meeste softwareontwikkelaars hebben een 24/7 hulplijn waar uw medewerkers kunnen aankloppen met problemen.
 • Een goede softwareontwikkelaar denkt mee over het strategische doel dat u wilt behalen met uw software en past de software daar op aan. Hij kijkt dus met die bredere blik!

Uitbesteden aan APPelit

APPelit is strategische partner in software-outsourcing. Alles wat te maken heeft met software, kunt u aan ons uitbesteden: de ontwikkeling, de configuratie, het beheer, het onderhoud, het trainen van uw medewerkers en het verhelpen van storingen. Waarom APPelit? Vanwege onze unieke manier van werken! Wij onderscheiden ons op drie belangrijke punten van andere softwarebedrijven:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd software op maat, zodat we zeker weten dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de software in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

Eenvoudig in gebruik

Wij ontwerpen onze software zo, dat al uw medewerkers er eenvoudig mee kunnen werken. We houden rekening met de software die u al heeft draaien en met uw plannen voor de toekomst. Verder herkent u onze software-oplossingen aan:

 • de begrijpelijke programmeercode;
 • de koppelingen tussen delen van de software (API’s);
 • de koppelingen naar uw bestaande software;
 • het eenvoudige beheersysteem;
 • het gemak waarmee de software kan worden aangepast of uitgebouwd.
software laten ontwikkelen

Interesse in software outsourcing?

We vertellen u graag meer!

Ons commitment aan kwaliteit strekt zich uit tot elk aspect van onze development process, van app development tot custom software development en mobile app creatie. Als een van de vooroplopende software outsourcing companies, zetten we ons in voor het gebruik van geavanceerde outsourcing services en development outsourcing praktijken om ervoor te zorgen dat uw software product niet alleen aan de huidige, maar ook aan de toekomstige eisen voldoet. Laat APPELIT uw software development company zijn, waarbij onze development services en outsourced software solutions uw bedrijf vooruit helpen.

Overweegt u te kiezen voor software outsourcing? Of wilt u er eerst meer over weten? We vertellen u graag alles over de mogelijkheden en kansen. Als u uw wensen al vrij concreet voor ogen heeft, kunnen we zelf al meer zeggen over het kostenplaatje. Vul hieronder uw gegevens in, dan hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten