fbpx

Software ontwikkeling: Groningen groeit!

Zo kiest u de juiste partner en groeit ook úw business

Als uw bedrijf in Groningen of omstreken gevestigd is, houdt u natuurlijk goed in de gaten wat er allemaal gebeurt in die regio. Maar volgt u ook de ontwikkelingen op het gebied van software ontwikkeling in Groningen op de voet? Of zou u wel wat meer inzicht kunnen gebruiken in de rol die software speelt bij het realiseren van groei? Dat inzicht krijgt u op deze pagina.

Software als groeifactor

Hoe zit dat precies?

Natuurlijk, u zorgt ervoor dat de software in uw bedrijf zodanig functioneert dat uw mensen hun dagelijkse werk goed kunnen doen. Maar heeft u er weleens over nagedacht om software meer strategisch in te zetten? Als u software gebruikt om bedrijfsprocessen te optimaliseren, brengt u uw bedrijf echt verder.

software ontwikkeling groningen

Enkele voorbeelden

Het klinkt zo mooi, software inzetten om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Maar wat houdt dat nu concreet in? Enkele voorbeelddoelen waarbij de inzet van de juiste software bepalend is:

 • U wilt uw productie verhogen, maar niet meer mensen aannemen.
 • U wilt uw medewerkers minder saaie taken laten doen.
 • U wilt gegevens sneller en beter interpreteren.
 • U wilt uw voorraden efficiënter beheren.
 • U wilt meer klanten trekken.
 • U wilt uw klanten een betere gebruikservaring bieden.

Hoe pakt u dat aan?

Zo’n succesvol softwareproject begint met het vinden van de juiste software ontwikkelaar. Of overweegt u om de ontwikkeling in huis te doen? Dat kan natuurlijk, maar het is wel van belang om uzelf af te vragen of u de vereiste kennis in huis hebt. En of u uw mensen wel lange tijd vrij kunt maken. Vaak is een softwareproject omvangrijk. Daarom is uitbesteden meestal de betere optie.

De keuze van de juiste partij

Op zoek naar een software ontwikkelaar dus. Hoe maakt u uit dat grote aanbod de juiste keuze? Deze vragen vormen daarbij een handige leidraad. Stel uzelf na het eerste contact met een software ontwikkelaar deze vijf vragen:

 1. Spreekt hij mijn taal?
 2. Investeert hij in mij?
 3. Denkt hij mee over het verdienmodel van mijn software?
 4. Begeleidt hij mij en mijn mensen van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelt hij in stappen, zodat ik tussendoor kunt testen of alles naar wens is?

Is het antwoord op een van deze vragen ‘nee’? Dan kunt u beter nog even verder kijken!

De werkwijze van APPelit

Na een gesprek met APPelit, strategische partner in software ontwikkeling, kunt u sowieso alle vragen van het vragenlijstje bevestigend beantwoorden. Onze werkwijze kenmerkt zich door drie belangrijke principes:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd software op maat, zodat we zeker weten dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de software in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

Van alle markten thuis

Daarnaast zijn wij – als het gaat om software ontwikkeling – van alle markten thuis. Wel zo fijn als u nog niet precies weet wat u nodig heeft! We ontwikkelen ERP- en CRM-software op maat, maar weten ook alles over virtual reality, blockchain en robotica. Heeft u meer behoefte aan game apps of e-learning app software? Die maken we net zo makkelijk voor u! We nemen uw doelen en wensen als uitgangspunt en bekijken welke toepassing daar het best bij past.

software ontwikkelen

Software ontwikkeling in Groningen – ontdek alle mogelijkheden!

We komen graag bij u langs

Wilt u nu eens echt serieus aan de slag met software ontwikkeling in Groningen? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden! Profiteer ook van onze gratis groeiscan. Dit is een onderzoek dat wij verrichten naar de potentie van uw softwareplannen. Het mooie is: u zit met deze groeiscan nog nergens aan vast. Klinkt goed, toch? Laat hieronder even uw gegevens achter en u hoort snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten