fbpx

Software ontwikkelaar zoeken? De beste tips!

Zo vindt u de ontwikkelaar die u echt verder brengt

Een software ontwikkelaar zoeken, het klinkt zo makkelijk. Want er zijn immers zo veel software ontwikkelaars beschikbaar! Maar hoe kiest u uit die grote vijver nu precies de juiste? Welke ontwikkelaar past goed bij uw organisatie en wensen? Met deze tips maakt u een goede selectie en vindt u snel de juiste match.

Tip 1 - Wat zoekt u precies:

Leverancier of partner?

Wellicht bent u op zoek naar een snelle oplossing voor een eenvoudig probleem. In dat geval is er niets op tegen om te kiezen voor een softwareleverancier die snel standaard-software binnen uw bedrijf kan installeren. Probleem opgelost, door met de orde van de dag.

Maar meestal speelt er een groter, organisatiebreed probleem dat niet met een standaardoplossing getackeld is. Of u worstelt met een probleem of vraagstuk waarvan u zich nog niet heeft gerealiseerd dat software er een rol bij kan spelen. In dat geval is een software partner die van A tot Z met u meedenkt, een betere optie.

software ontwikkelaar zoeken

Tip 2 t/m 4 &

praktische hulp

Tip 2 – Voorbeelden

Binnen organisaties spelen vaak diverse vraagstukken. En maar al te vaak blijkt software op maat een rol te spelen bij de oplossing ervan. Wellicht heeft u zelf te maken met een van de volgende situaties:

 • U wilt uw productie verhogen, maar niet meer mensen aannemen.
 • U wilt uw medewerkers minder saaie taken laten doen.
 • U wilt gegevens sneller en beter interpreteren.
 • U wilt uw voorraden efficiënter beheren.
 • U wilt meer klanten trekken.
 • U wilt uw klanten een betere gebruikservaring bieden.

Misschien herkent u deze situaties niet meteen als softwareprobleem. Maar in al deze situaties is software wel degelijk de aangewezen oplossing. Dat heeft alles te maken met welke kijk op software u hanteert.

Tip 3- De kijk op software

Sommige software ontwikkelaars zien software als een doel op zich. U misschien ook wel. Maar in dat geval ziet u het waarschijnlijk puur als een kostenpost. Er zijn ook software ontwikkelaars die software inzetten als middel om strategische doelen te bereiken. Denk daarbij aan de situaties die we hierboven al noemden. In dat geval is software een investering waarmee u bedrijfsprocessen optimaliseert en efficiënter maakt. En waarmee u dus geld bespaart!

Tip 4 – De juiste aanpak

Om op die manier van software te profiteren, vraagt wel om een grondige aanpak. Want bedrijfsprocessen optimaliseren lukt alleen als duidelijk is welke kant u precies op wilt. APPelit, strategische partner op het gebied van software ontwikkeling, start daarom altijd met enkele slimme brainstormsessies. Daarin stellen we vast wat uw verwachtingen en wensen zijn. Vervolgens houden we bij het ontwikkelproces die verwachtingen steeds in het vizier.

Ons stappenplan

Bij elk project hanteren wij een duidelijk ontwikkelplan. Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is. Ook de uiteindelijke oplevering gaat in fasen.

Ons stappenplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

Wat levert onze software & aanpak u op?

 • Kostenbesparing door de hele organisatie heen
 • De best doordachte oplossing waar u lang mee vooruit kunt
 • Oplossingen die u makkelijk aanpast (denk aan groei, krimp, verandering)
 • Waar voor uw investering omdat die futureproof is en zichzelf terugverdient
software ontwikkelen

Software ontwikkelaar? Zoeken is niet langer nodig!

Laten we kijken of het klikt

Natuurlijk kunnen we u op deze website van alles vertellen over onze manier van werken en waar u op moet letten als u een software ontwikkelaar wilt zoeken. Maar pas in een persoonlijk gesprek wordt het echt duidelijk wat we voor u kunnen betekenen. Laat u uw gegevens achter? Dan plannen we snel een afspraak in!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten